Fruktis Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 Já na vojně nebyl...zrusili ji...jsem babouka Ale fakt se nebudu dobrovolně nechávat stourat... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 Jj ... se šťouráním si počkej až ti začne haprovat prostata. Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 (upraveno) Ono je šťourání a šťourání. Ve škole a ve školce to dělají jen z přední části nosu - to jsou ty samovyšetřovací rychlotesty. Ale zdravotník ho dělá z nosohltanu, ten vám tu tyčku zasune kurňa hluboko Opravdu nechápu tu hysterii rodičů, že dětem někdo ve škole poštourá kraj nosu. Ten hluboký zásun by se mi ale už taky nelíbil. Upraveno 8. květen 2021 uživatelem Péťa Lihous a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 Tak já si myslím, že to není o generaci ale o přístupu k sobě sama. Myslím si, že toho vydržím fakt dost ale je to o tom, že si říkám že musím být na sebe tvrdší a přes to vlak nejede. Když se člověk zamyslí co musí vydržet jiní lidi a dají to... Takže s generacemi to moc nemá i když je pravda, že se tím doma taky oháním když se s děckama rozčiluju. Prostě každý má ten práh jinde a je to o zvyku a tvrdosti jednotlivce. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 před 50 minutami, Sawoy napsal: Jj ... se šťouráním si počkej až ti začne haprovat prostata. tak tady můžu rozdávat rozumy, a moc do smíchu to není, proto každému chlapovi radím, běž na kontrolu PSA (nemá to nic s Peugeotem) miroska ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 (upraveno) Přesně tak to co se děla jen 1cm v nose není problém ale nechat "zmizet" 10 mozna 15cm onoho "klacku" v nose to faakt ee A teď z jiného soudku - jdu si zablbnout s dronem Upraveno 8. květen 2021 uživatelem Lihous Citovat
Klemoň Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 No u nás v práci to dělá placená zdravotní sestra a ..... pěkně z nosohltanu. Však mi také pokaždě vyhrknou slzy a vždy více z té strany kde se štourá . . . Citovat
Sawoy Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 před 17 minutami, Lihous napsal: A teď z jiného soudku - jdu si zablbnout s dronem A opovaž se narušit moji svobodu soukromí!!! Lihous a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 před 2 minutami, Klemoň napsal: Však mi také pokaždě vyhrknou slzy Tak jí ho tam tajky vraž až jí vyhrknou slzy Citovat
Sawoy Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 To je nějaká nová varianta zaječích fláků? Hafity ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 u zelenyho skreta sem dnes zrusil objednavku 3dny cekam na novy telefon s aplikovanym ochranym sklem - prej "ocekavame cca 1.6.2021" zeleny skret mi muze polibit moji bilou pr*el a objednal sem to bez skla s moznosti vyzvednuti IHNED a sklo si nalepim sam (snad se mi to povede) Citovat
Fruktis Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 Sklo je oproti folii hračka @Havlicek.Lukas Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 @Fruktis V Trutnově cukrárny fungují, byl jsem tam v úterý Zmrzlina bude Citovat
Návštěvník Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 (upraveno) Já byl kdysi na operaci nosní přepážky a škrábání nosní sliznice protože jsem denně užíval Olynth cca 5 let v kuse. Po operaci mě hrozně bolelo v krku, nespal jsem celou noc ani minutu. Ráno na ambulanci zjistili, že mi tamponáda z nosu trčí až do krku. Doktor strčil kleště do krku, škubnul a obvazy mi vytáhnul ven až z nosu. Myslel jsem, že se smíchy potento. Po propuštění domů jsem chodil na kontroly na ambulanci a vytahovaly se krusty až od kořene pinzetou takže pohoda Takže nějaké testy jsou fakt pohoda, to mi věřte Chápu že kdo pořádně nic nezažil tak se z testování hroutí Upraveno 8. květen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Fruktis Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 (upraveno) @Péťafungují...jednu jsme teda našli:) sic porce za 45...ale opravdu pekna porce a zmrzlina na jedničku.. Icekram se to jmenovalo... Upraveno 8. květen 2021 uživatelem Fruktis Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 Dnešní procházka radim.1008, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 Dnešní výletění *nohafuc*, Hafity, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2021 Odesláno 8. květen 2021 (upraveno) HanysR - no nepotěším Tě, pro Tebe hodně z ruky (ale je tam hezky). Je to Sloup v Čechách, kousek hičmo mezi Českou Lípou a Novým Borem (to je ta zřícenina skalního hradu na prvních třech fotkách). Asi 1 km od hradu je Lesní divadlo (fotka se nepovedla) a kousek dál rozhledna "Na stráži". Odtud se vyplatí jít do skalního města a prošlápnout některý z vyznačených okruhů. Poslední fotka je Modlivý důl - do pískovcové skály vytesaná kaple. Upraveno 8. květen 2021 uživatelem Medvěd Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.