Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pujcil jsem kolegoj penosne WIFI se sim na internet prestehoval se a proste nema s O2 kartou 100Gb/300Kc - mesic.
No kolegu napadlo co ze prodatoval za den - myslenka zajimava realizace krkolomna az neresitelna v podani O2

Jejich chytra sit a GURU to je pro me nervy tak trosku mimo
Zacalo to vcera po instalaci apky to chtelo nejakou registraci vyslovne jsem na info lince zdelil ze je karta v prenosne wifi a ze zadny kod neprijme - byl jsem ujisten ze vse prijde do mailu!
A tady anabaze zacla a dnes odpoledne skoncila.
Nejdriv neprisel mail  - prisel az po cca 7hod !!! To je obratem skutecne hodne dobreeeee
Nasledovalo overeni cisla jejich karty a ... spravne overovaci kod odesel na cislo ktere je ve wifi ....
Dnes odpoledne jsem tam nedaleko delal nejakou praci s dronem - kontrolu strechy tak se zastavim kartu z wifi prehodim do stareho mobilu a cekam na sms - ta ovsem neprisla....!!!

Volam na uzasnou infolinku kde me vsichni rikaji ze cislo vidi ale ze se na nej nedostanou a jedinna moznost je GURU - vzkaz :( No budu slusnej ale od nich cislo to neeee sice T-mobile neni terno ale takova anarche a takovej neskutecnej mrd..k
tak ze jsme zustali tam co to bylo mam overene cislo ale kod pokud prijde musi byt sim v telefonu jinak se neoverim a v jejich stahnute a nainstalovane apce se nic o danem cilse nedozviiiiim -  proboha jsem

ja takovej trouba a nebo ti co vymysli tyto hlouposti - bere nekdo z tech IT pracantu moznost ze mam "routr" a ten proste sms neprijme ???

Schvalne je tady nekdo a poradi klidne i SZ.

Jasne ze nepotrebuju zadnou kontrolu - nejsou data posilam dalsich 300 ale proc maji nejakou apku kdyz je to naprosto k H a to jsem fakt slusnej.

Odesláno

Taky si to nekdy rikam  :)
Snad me to vyresi v PO ale po dnesni zkusenoti verim ze kolega bude "rad" ze ma net a ja s radosti smazu apku ktera je skutecne prinosrm ;)

A vsichni budeme spokojeni a stastni ...
Jen uz nikdy nic od O2 to je skutecne chytra sit.

Odesláno
před 8 minutami, Lihous napsal:

Taky si to nekdy rikam  :)
Snad me to vyresi v PO ale po dnesni zkusenoti verim ze kolega bude "rad" ze ma net a ja s radosti smazu apku ktera je skutecne prinosrm ;)

A vsichni budeme spokojeni a stastni ...
Jen uz nikdy nic od O2 to je skutecne chytra sit.

To si snad ani říkat nemusíš,asi to tak je.🤣

Odesláno

Ráno jsem odkryl folie ve skleníku a nařezal prkna,že udělám zvýšený záhon,asi na rajčata,místo pytlů.Vtom přišla žena,že dcera volala,at přijedeme na oběd.Zeťák má svátek a chtěli jsme jet až odpoledne.Po obědě jsme šli ven,Kubík na odrážedle dal víc jak 4 kilákyA to si maminka pořád stěžuje.No hlídat ho,když druhého veze v kočárku,není sranda,Kuba je živel.

Když jsme přijeli dom,tak jsem vzal wapku a čistil dlažbu,Tím vlhkem hrozně zezelenala,Hodinu a půl,pak už jsem jen natáhl folii,vypadá to tu na mrazík 

Odesláno

Tak jsem teď nápravu dobrousil a natřel ještě odrezovačem, aby byla na zítra připravená na základní a finální nátěr :) K mé radosti většina toho hnusu co na ní byla nebyla koroze, ale spíš bordel ze silnice, ale tak když už to mám ve sklepě a mám to na to auto montovat... 😁

IMG_20210424_211854.jpg

Odesláno

Objednal jsem 5 litru oleje...filtr a proplach...ale něco mi říká, že to do čtvrtka nestihnu vyměnit...bude to muset počkat po lázních s prckem...měsíc relaxu v Janských 🙃 Teda pokud nás neposlou obratem domu po testu na toho previta...

Odesláno

Ale musite uznat pokud existuje zarizeni typu ve kterem pouzivam jejich kartu tak ma problem on to je tvurce apky overeni a funkcnosti potazmo cela O2 jako spolecnost.
No a pokud ma rozhled ze "nevi" tak je to zase pro me bez komentare a bude me tesit ze uz vedet bude.
Navic jsem se identifikoval cislem karty z ramecku - jde o predplacenku.

No uvidime co IT mudrcove v O2 "vymysli" ...

A par fotek ze vcerejsi prochazky po akci s dronem.

Smirice

Mimochodem existuje nekde nejaka mapa kde jsou vysilace na net a podobne sluzby?
Pripadne nejake mereni v jake "sile" se nachazi signal ktery by mohl rusit ovladani prave treba nasich dronu?

DSC08911.JPG

DSC08913.JPG

DSC08917.JPG

DSC08918.JPG

DSC08922.JPG

IMG_20210424_170932.jpg

Návštěvník
Odesláno

Já to nechápu s tou kartou. jednak  @Lihous to tvoje vyjadřování a psaní bez diakritiky je děs a druhak ta karta je nová a ještě nebyla aktivovaná?
Řešil jsem něco podobnýho v GSM zabezpečení, ovšem tam šlo o to, že nová karta byla nastavená na PIN, ten jsem musel v nějakém telefonu deaktivovat, protože v zabezpečovačce není možnost zadat pin, tak karta nekomunikovala. 

Odesláno

Říkalo se: Čím víc pruhů tím víc Adidas.

Tady platí: Čím víc uvozovek tím míň diakritiky a interpunkce. 😂

Návštěvník
Odesláno

Já musím potvrdit to co píše @kirkiz🤣, 90% textu co píše @Lihousnechápu. Nikdy jsem to u nikoho nezažil a dycky když to čtu, tak si říkám že buď jsem z jiné planety já, nebo on 🤣🤣🤣 Promiň @Lihous 😉

@kirkizpřesně tak, u těchto druhů zařízení v různých komunikátorech apod, se musí PIN deaktivovat v telefonu. 

Návštěvník
Odesláno

Jinak teď koukám na Prima Zoom na Tajemství čínského Zakázaného města a je to neuvěřitelné. Ta čísla která tam zaznívají vůbec nechápu, je to něco neuvěřitelného co šlo kdysi postavit rukama. Je pravda, že tam hrála roli jedna podstatná věc - lidský život neměl vůbec žádnou cenu. 

Odesláno

@kirkiz Ta karta uz fungovala to je uz neni PIN s tim nyl taky v prvnim kroku problem ale to se vyresilo rychle.
A didaktika - ja trosku nechapu proc jen tady s tim mame tak sileny problem  ... :)

Nejsme na "jazykonem simpoziu" ale jen na foru o autech - to me prijde ze v beznem zivote narazim na Ostravaka a reknu mu mluviiis ostravsky nerozumim ti ??
Vzdyt je to hloupost ;)

Guest minimaxa
Odesláno

Protože se to blbě čte. A i kdybych ti uměl odpovědět, tak to neudělám, protože to po Tobě číst nebudu.

Návštěvník
Odesláno

Tak v tom případě se simkartou neumím poradit.
Piš si jak chceš, to je tvoje věc. Blbě se to čte, obzvlášť bez čárek ve větách, nebo naopak dlouhá věta bez interpunkcí. Víš ono se kdysi v devadesátých letech minulýho století psalo běžně na chatech a fórech bez diakritiky. Ovšem nebylo to z důvodu že by to bylo rychlejší. Bylo to pouze z důvodu, že v tý době byli prohlížeče, který diakritiku neuměli zobrazit a místo č, ř, ž, ý, to psalo ł } {& ^ ^ ~ ~ a podobně.
Dneska už to neplatí.

Odesláno (upraveno)

Že by to trošku bylo o pohodlnosti ???  A výmluvy typu : Píšu to na mobilu neplatí - i mobil umí diakritiku .   😉

Jediná uznatelná omluva = cizinec  😂         Jo a ještě dislektik či disgrafik  (či jak se to píše)   :myslim

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Sorry @Lihous , ale musím se postavit a veřejně se přiznat, že Tvoje příspěvky opravdu nečtu kvůli diakritice a nesrozumitelnosti většiny Tvého textu.

A proto se všem omlouvám, pokud Lihous napíše nějakou prasárnu odporující pravidlům, tak na ní nebudu reagovat :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...