Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Přestupek:

Při cestě z Pardubic, si žena v Holicích, při vjezdu do náměstí, na poslední chvilku vzpoměla, že něco chce koupit. Odbočím na parkoviviště do prava, druhým vjezdem (a on výjezd), a hned vleho zaparkuji, ženuška odešla a v poho sedím, najednou ťuk ťuk a hele policie ,, pane řidiči vystupte si a pojďte se podívat " a já blbec perfektně odbočil do jednosměrky. ,,Říkám: no to jsem pěknej Vůl" a on na to ,,radši jeďte" a pak že policie nepomáhá, mohl mě dát pěknej flastr ani bych ne :mrk

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno

No já dnes asi začnu rozebírat sedačku v obývačce a patrně s ní zítra do H.K na výměnu,jiný typ už tam nachystán na cestu k nám.

Po roce reklamace na citelné změknutí sedáku.

Odesláno

Dopoledne jsem si trochu schrupnul,pak po obědě jsem navštívil market a doplnil zmrzlinový zásoby aby měli mrňata až zase přijdou 

post-7148-0-86549100-1452877616_thumb.jp

Odesláno

Byl jsem - krom jiného - vyzvednout toho SuperBlba a teď mě čeká víkendové samostudium a zjišťování co a jak a PROČ funguje.

Co to ? :) Nějaký nový přístroj ?

Odesláno

vratil jsem se z STK - bohuzel sem neprosel
hold kdyz clovek s autem 1/2 roku nejezdi ono se jaksi samo zacne kazit

vymlacene cepy na levem prednim kole - nezda se mi ze by to bylo tak hrozny aby to byla B zavada
nesoumernost brzd vic jak 70% prave predni a leve zadni nebrzdi - o zadnim to vim tam je asi spatne prase - protoze opravna sada brzdoveho valecku nevydrzela ani 2 tis. km

dokonce mi ten ocas do lehkych zavad napsal i blikajici diody v osvetleni SPZ

Odesláno (upraveno)

dám radu s tím zad.prasátkem--měnit opravnou sadu je k ho.nu, zbytečná dvojí práce plus kapalina,odvzdušnění :bojim ,pracovní plocha starého válečku je totiž opotřebovaná, ovalita, rez atd.,nemá vůbec smysl to dělat :bojim

jedině komplet nový váleček :roker

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Vytáhl jsem starší děťátko na stěnu. Jako lezecí. Moc tomu teda nedalo, ale aspoň si to trochu zkusilo. Jinak jsme se tam aspoň trochu zničili s parťákem, strašně se mu líbil název jedné cesty "Svaly a sádlo", když jsem mu to přeložil - on má oboje, kdežto já ani jedno :D Po dlouhé pauze ta síla pěkně mizí, bude to chtít trénink.

Odesláno

Nařezal jsem dřevo,dal novou lištu na dveře od auta a teď už jen čekat na zítra,bude mejdan táta ma 70tku tak zase bude nablito v álejích  :D  :D  :D  :D

Odesláno

mame starej klasickej toustovac,kterej uz dneska nikde neni k sehnani,stale funguje dobre,jedinou zavadu jsem byl u svagra odstranit,byl prasklej kabel tak jsem se byl projet a by mi to svagr vymenil,tim padem jsme udelali navstevu u tchyne

odeslano z Lumie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...