Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Kdepak. Marek šel na kontrolu s uchem na ORL a to je budova vedle 😀

Odesláno
V 19. 8. 2020 at 21:12, Milan+ napsal:

Sekám pár metrů a jak bude zastřešení pro auta ve štítě, tak ještě méně a dává to v pohodě, 4diody,po sekání zbývaj 2,hlavně ženský nemusí tahat tu nahoře, cca37kg, tohle 14, tak není ani pojezd třeba, ale já to bral, že tu mám nově vše 20v. K tomu struňák a ta sekajda 

Když nezapomenu, tak si zítra z katastru vytáhnu metry a dám to sem. Teď už to hledat nebudu. 🤔

@Milan+ Co jsi naměřil? Mě dnes umřela moje motorová (přeci jen kluci ji asi trápí víc než já) a tak jestli ji servis nedá dohromady, tak budu vybírat něco nového. Koukal jsem na vřetenové, ale tolik za sekačku teda nedám ani já 😮 U vás mě zaujala tahle.

Odesláno
před 13 minutami, Milan+ napsal:

@Péťa

Tak ty toho sekáš více, u mě to je hrubě +-160m,ubývá to, altán, bazén. 

Když k tomu koupíš ještě jednu aku, tak asi v poho. 

@Milan+ Mě to taky postupně ubývá :super Teď cca 420m2. S druhou baterkou se počítá, ale originál je 5Ah, v nabídce pak jen 2,6Ah. Ale jak jsem psal, doufám, že stávající bude ještě makat:

2020-05-25 15.53.06.jpg

Odesláno

totiž, když zatáhneš za start. šňůru za chodu motoru, cvrká to tak jemně (normálně se ale za chodu motoru toto nemá dělat)

ale když je ten startovací mechanismus vadný, cvrká to pořád, i když nezatáhneš za šňůru, takže je to pak oprava za pár korun

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...