Vena garážmistr Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Nebylo by lepší koupit lepší zvedák? Někde jsem tu před časem dával odkaz, kdyžtak můžu pohledat, stál něco málo přes litr, výrazně lepší než tyhle malé.jestli můžu poprosit zkus pohledat ten odkaz. Nějakej šikovnej zvedáček by se šiknul mám sice tři takovýhle jako má na fotkách ale v některých případech zvedají málo. Dík. Milan+ nemáš strach že to bude "vysoké" pod auto? Citovat
Milan+ Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 jestli můžu poprosit zkus pohledat ten odkaz. Nějakej šikovnej zvedáček by se šiknul mám sice tři takovýhle jako má na fotkách ale v některých případech zvedají málo. Dík. Milan+ nemáš strach že to bude "vysoké" pod auto? Myslím,že ne,zatím tu mám vždy vysoké krámy a kdyžtak to na hoblovce o cenťák stáhnu, Citovat
Almanil Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Já jsem si dopoledne zajel na vrakáč a zjistil jsem, že 406 má mít dva klaksony, tak jsem si je rovnou vymontoval. Citovat
Milan+ Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 jestli můžu poprosit zkus pohledat ten odkaz. Nějakej šikovnej zvedáček by se šiknul mám sice tři takovýhle jako má na fotkách ale v některých případech zvedají málo. Dík. Milan+ nemáš strach že to bude "vysoké" pod auto? Já to ještě doplním do garáže tímto,jen potřebuji nějak domyslet otočné rameno. http://www.garland.cz/e-obchod/hrs-250-lanovy-navijak-elektricky-1136.html Citovat
oddie Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Vena: http://www.kaxl.cz/cs/hydraulicke-zvedaky/6762-pojizdny-hydraulicky-zvedak-25t-nizkoprofilovy.html Tehdy stál 1050 i s dopravou... Srovnání s tím malým na foto zde: http://www.peugeot-club.com/topic/87107-nekdo-ochotny-s-velkoob-slevouěkdo-ochotný-s-velkoob-slevou/?p=1484250 Citovat
Milan+ Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Evidentně je ze stejné stáje, ale vypadá slusneji, asi ho prubnu, jak je dlouhý v kolečkách? Citovat
Milan+ Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Já teď zazimovávám altán i přesto , že tu mám cca 17 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 oddie díky. Přesně takový mám také je celkem solidní. Asi napíšu ježíškovy o tuten http://www.kaxl.cz/cs/hydraulicke-zvedaky/2672-pojizdny-hydraulicky-zvedak-grh-480-gude-4015671180261.html ten má i obrovský zdvih že bych měl zvládat i dodávku. Dokončil jsem druhý regál a natřel jsem ponk bohužel barva nevyšla na celý tak budu muset ještě dokoupit a dotřít ponk. A mezitím jsem stihnul jít na procházku se synovcem museli jsme se jít podívat na traktor jak orá pole a ještě s ním blbnout na ulici na elektrické tříkolce. Citovat
Milan+ Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Změřím večer. Tak deska pod je 240mmx650mm Citovat
radim.1008 Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Od rána jsem byl na baráku, odpoledne popřál skoro tchýni k narozeninám a za chvíli půjdeme do kina na Bonda. Bond byl výborný a přidám pár aut, co parkovalo na chodníku před kinem. Omluvte zhoršenou kvalitu, chyba není na vašem přijímači. Citovat
radim.1008 Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Ještě dvě, co mi výše nešli přidat. Citovat
Milan+ Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Momentálně čekám až mi z Vekry přijedou dát nové balkonovky a okno do kuchyně. Už jsou snad na cestě. Citovat
Hafity Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Před chvílí jsem doodvozil a doskládal 5 kubajzů štípaného buku.... Uf.... Citovat
oddie Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Tak hever má rozvor 45 cm a rozchod asi 18. Citovat
Milan+ Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 dík,tak to je cajk,desku mám 240x650 Citovat
Milan+ Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Tak včera vybourání staré dlažby na chodbě v patře, půjde místo toho plovoucí a teď jdu přestříknout radiátor dole na vstupní chodbě a ve středu nastupují malíři, obývací, jídelna a chodba od vrchu az do sklepa. A jsem nějak už dnes unaven. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 (upraveno) Včera jsem s tatíkovo pomocí doladil vjezd do garáže. Taky jsem zase o kousek pokročil v úklidu garáže. Takže pokud mi to čas dovolí tak bych mohl mít na příští víkend v garáži hotovo tak aby se tam dalo zaparkovat. Upraveno 15. listopad 2015 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 ja dnes vstal - okouknul sem ulomenou vrtuli na sluzebaku a po zelicku s masickem co byl na obed sedim u TV a odpocivamnedele je od slova - NEDELAT !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.