Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

40 Kč za hnusnej Gambáč zaplatí na Petříně jen totální kavka, když na Strahově mají za 59 exkluzivní klášterní...

Kavky z Prahy tady u nas plati i za 0,3 plzne 99,- :D

Odesláno (upraveno)

Tak já dnes druhá vrstva barvy a pak grilovačka kolének. Přes práh se chystá naohýbaný plech 3mm žárově zinkovaný.

A to mě ještě více jak polovina garáže čeká.

post-26723-0-91250700-1438508478_thumb.j

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

zatím nic,ale čeká mě "pivní maratón" s bráchou a grilovačka u něj cca 15:30 začíname. . . zrovna ukladáme do postele děti aby byl klid a aby nebyli mrzuté(Šimon je vzhúru od 6:30 ja bohužel taky)

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Odesláno

Tohle se mi Milane moc líbí. Taky máme v garáži přes 40let starý beton a na pár místech začíná praskat a drolit se. V budoucnu se tím budu taky zaobírat. :myslim

Odesláno

Tak víš jak,hevery a vše možné co se chruje v garáži mu dalo zabrat. Tak ted  pod hever udělám dubovou fošnu a na ni ohnem alespoň z pětky plechu velké učko a kolečkový hever bude v téhle vaně.    

Odesláno

Uzivame dovolene v Peci pod Snezkou. Vcera prohlidka dolu v Zacleri s vystupem na tezni vez, dneska cca 15 km tura (z Pece pres Richtrovy boudy na Vyrovku, pak po hrebeni pres chalupu Na rozcesti a Lyzarskou boudu na rozhlednu na Hnedem vrchu, odtud cestou-necestou k chate Na konci sveta (tam se kdysi tocil serial My z konce sveta) a zpatky do Pece. Zitra vyjedeme lanovkou na Snezku a pujdeme pres Lucni boudu do Spindlu.

Guest Scratch
Odesláno

Tak víš jak,hevery a vše možné co se chruje v garáži mu dalo zabrat. Tak ted  pod hever udělám dubovou fošnu a na ni ohnem alespoň z pětky plechu velké učko a kolečkový hever bude v téhle vaně.    

by me zajimalo, co bych pak zvedal, kdyz bych to nedal pod auto :D

btw do sz, na kolik vysly ty vrata?

Odesláno

Uzivame dovolene v Peci pod Snezkou. Vcera prohlidka dolu v Zacleri s vystupem na tezni vez, dneska cca 15 km tura (z Pece pres Richtrovy boudy na Vyrovku, pak po hrebeni pres chalupu Na rozcesti a Lyzarskou boudu na rozhlednu na Hnedem vrchu, odtud cestou-necestou k chate Na konci sveta (tam se kdysi tocil serial My z konce sveta) a zpatky do Pece. Zitra vyjedeme lanovkou na Snezku a pujdeme pres Lucni boudu do Spindlu.

Tak jsme trasu Snezka - Lucni - Bile Labe - Spindl zdarne zvladli, zitra v planu kolobrndy z Cerne hory do Janek a pak pokorime trutnovske koupaliste.

Odesláno (upraveno)

2x - ale zbytek rodiny brble a vyzaduje aspon zitra relax (ma tu bejt pres 30, tak se ani necukam).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Já si teďka válím pr**l ve výřivce. :D Co jiného v tomhle vedru dělat ... cabrio mě svezlo do práce a z práce, takže tedka jednom relax. :roker

Odesláno

2x - ale zbytek rodiny brble a vyzaduje aspon zitra relax (ma tu bejt pres 30, tak se ani necukam).

Kolobrndy z Janek SUPER !!!, koupaliste v Trutnove nenadchlo, ale ani neurazilo. Dneska jsme sli ze Snezky na Pomezni boudy - bohuzel 2\3 cesty v mracich bez vyhledu, ale i tak to celkem slo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...