Guest minimaxa Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 40 Kč za hnusnej Gambáč zaplatí na Petříně jen totální kavka, když na Strahově mají za 59 exkluzivní klášterní... Kavky z Prahy tady u nas plati i za 0,3 plzne 99,- Citovat
radim.1008 Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 Dopoledne nahazování v bytě a odpoledne v lese. Zase nás navštívil vítr. a navečer uklidit po nahazování. Citovat
Milan+ Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 (upraveno) Tak já dnes druhá vrstva barvy a pak grilovačka kolének. Přes práh se chystá naohýbaný plech 3mm žárově zinkovaný. A to mě ještě více jak polovina garáže čeká. Upraveno 2. srpen 2015 uživatelem Milan+ Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 zatím nic,ale čeká mě "pivní maratón" s bráchou a grilovačka u něj cca 15:30 začíname. . . zrovna ukladáme do postele děti aby byl klid a aby nebyli mrzuté(Šimon je vzhúru od 6:30 ja bohužel taky) odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Tohle se mi Milane moc líbí. Taky máme v garáži přes 40let starý beton a na pár místech začíná praskat a drolit se. V budoucnu se tím budu taky zaobírat. Citovat
Milan+ Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Tak víš jak,hevery a vše možné co se chruje v garáži mu dalo zabrat. Tak ted pod hever udělám dubovou fošnu a na ni ohnem alespoň z pětky plechu velké učko a kolečkový hever bude v téhle vaně. Citovat
OK406 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Seřizoval ruční brzdu u 406. Snad je v dobře seřízená. Zkoumal klimu u 406. A seřizoval ruční brzdu u 106. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 stehoval svaruudelal s kamosem minisrazek u nas doma (pred barakem stalo asi 6 citroenu)a sedim u filmu a uzivam si svoje kulatiny Citovat
Medvěd Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Uzivame dovolene v Peci pod Snezkou. Vcera prohlidka dolu v Zacleri s vystupem na tezni vez, dneska cca 15 km tura (z Pece pres Richtrovy boudy na Vyrovku, pak po hrebeni pres chalupu Na rozcesti a Lyzarskou boudu na rozhlednu na Hnedem vrchu, odtud cestou-necestou k chate Na konci sveta (tam se kdysi tocil serial My z konce sveta) a zpatky do Pece. Zitra vyjedeme lanovkou na Snezku a pujdeme pres Lucni boudu do Spindlu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Tak víš jak,hevery a vše možné co se chruje v garáži mu dalo zabrat. Tak ted pod hever udělám dubovou fošnu a na ni ohnem alespoň z pětky plechu velké učko a kolečkový hever bude v téhle vaně. by me zajimalo, co bych pak zvedal, kdyz bych to nedal pod auto btw do sz, na kolik vysly ty vrata? Citovat
radim.1008 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 stehoval svaru udelal s kamosem minisrazek u nas doma (pred barakem stalo asi 6 citroenu) a sedim u filmu a uzivam si svoje kulatiny Tak vše nejlepší. Citovat
Medvěd Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Uzivame dovolene v Peci pod Snezkou. Vcera prohlidka dolu v Zacleri s vystupem na tezni vez, dneska cca 15 km tura (z Pece pres Richtrovy boudy na Vyrovku, pak po hrebeni pres chalupu Na rozcesti a Lyzarskou boudu na rozhlednu na Hnedem vrchu, odtud cestou-necestou k chate Na konci sveta (tam se kdysi tocil serial My z konce sveta) a zpatky do Pece. Zitra vyjedeme lanovkou na Snezku a pujdeme pres Lucni boudu do Spindlu. Tak jsme trasu Snezka - Lucni - Bile Labe - Spindl zdarne zvladli, zitra v planu kolobrndy z Cerne hory do Janek a pak pokorime trutnovske koupaliste. Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Ty jo, ty jsi fakt ušel pěšky 15km? Super Citovat
Medvěd Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 (upraveno) 2x - ale zbytek rodiny brble a vyzaduje aspon zitra relax (ma tu bejt pres 30, tak se ani necukam). Upraveno 5. srpen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
OK406 Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Dneska jsme pomáhal rodičům s malováním a úklidem. Pak byl chvilku v garáži. Citovat
MilanF1 Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Já si teďka válím pr**l ve výřivce. Co jiného v tomhle vedru dělat ... cabrio mě svezlo do práce a z práce, takže tedka jednom relax. Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 2x - ale zbytek rodiny brble a vyzaduje aspon zitra relax (ma tu bejt pres 30, tak se ani necukam). Kolobrndy z Janek SUPER !!!, koupaliste v Trutnove nenadchlo, ale ani neurazilo. Dneska jsme sli ze Snezky na Pomezni boudy - bohuzel 2\3 cesty v mracich bez vyhledu, ale i tak to celkem slo. Citovat
oddie Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Musel jsem si narychlo vyrobit tohle, páč se to nikde okolo nedalo koupit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.