Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dneska proběhl pokus o napodobení chromovaných rámečků jako u Coupe zatím pokus jelikož zezadu se to hodně špatně dělá a taky to jde vidět na výsledku tak budu muset sundat plexisklo použil jsem na to samolepící chromovanou folii...malá ukázka zde jinak k tomu sklu plátkem z pilky by to snad jít mělo nic u sebe jinýho nemám :D 

post-48063-0-28473000-1436469711_thumb.j

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

ja nic jen vymenil pneu

hold vse jde do sr**ek

58PICT0160.jpg

A proto mi protektor nesmí na auto:

Šetřit se dá na různých věcech, ale šetření na gumách, brzdách a řízení je poněkud "o život".

Odesláno

no muj koment by jen rozviril diskuzi.,jsem rad, ze kdyz mam na provoz auta, mam i na moc dobre pneu........ i brzdy.... dalsi kokotiny.....

Odesláno (upraveno)

Medved - ta guma byla nastesti na zadku a vydrzela tam cca 2,5 roku

a ze sem ty kola moc nesetril na to ze to jsou zimaky

Z mého pohledu je mi úplně jedno, jestli Ti tam ta guma vydržela 2 roky, 5 let nebo měsíc. Jen jsem rád, že jsem nejel za Tebou a nedostal urvaným běhounem do skla nebo že ses kvůli tomu nerozsekal a nevzal někoho, kdo měl na autě všechno v cajku, s sebou.

Protektory nechápu ani u kamionů, kde obutí soupravy vyjde na několik desítek tisíc - ale rvát protektory na auto, kde běžná guma vyjde na max. 2000,- Kč, to je prostě mimo mé rozlišovací schopnosti.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

S Davem jsme vyrazili na kolách na borůvky, ale letos je to špatný, jsou hrozně drobný, takže to vůbec nepřibejvá :bojim Nasbíraný sotva 2 krabičky od ramy a už nás to silně nebavilo, v nohách rekreačních necelých 20km a asi 200 dřepů :D

Odesláno

dnes jsem nic nedělal :P byl jsem utrácet a dokonce jsem ani nevařil . . .  jídlo jsem si objednal domů-maximálně jsem vytahal nákup z auta do 3.patra (a že toho nebylo málo)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...