Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem přišel k zaparkovanému autu, nasedám s rodinkou na cestu na koupaliště, když mi žena upozornila na promáčklé JEJÍ dveře. Celkem mě orosilo - pravé zadní jsme měnili po mé chybě loni  viz. : http://www.peugeot-club.com/topic/96107-i-mistr-tesar-se-nekdy-/), auto měl od úterý do čtvrtka půčené brácha .... ale ten by mi určitě o takovým lavoru ve dveřích řekl.

No určitě chápete, že jsem BYL celkem solidně vzteklej - ALE AŽ DO CHVÍLE, KDY JSEM NAŠEL ZA STĚRAČEM CEDULKU S OMLUVOU A TELEFONEM psanou stařeckým rukopisem. S pánem jsem v kontaktu a snad vše proběhne standartní cestou.

Je to neuvěřitelné - ale je to už má DRUHÁ zkušenost, kdy mi někdo na Letný opískoval auto a zachoval se jako "slušný člověk".

Zda jsou dveře na výměnu či ne budu řešit v týdnu - zavírat jdou, lak není prasklý, tak uvidíme ....

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

me to bude cekat za mesic

budou moje kulatiny - vydim to na 2 sudy a kejtu - jen nekde sehant dost velkej gril

Tak to jste dobří pijani dva sudy,kolik bude lidí :D

Odesláno (upraveno)

asi 20 lidi

Když jsem to dělal nedávno ,pade s kolegou dohromady,tak se tu sešlo v jednu chvílku 23-24 lidiček a sud padnul, dvanda krákora, pak už jen basa,druhý by se nedal ani se nenarážel,mám ho ještě ve sklepě,je fakt,že u toho padlo navic 2l domácí slivky, 2 sedmičky tulamore,2grantky,ještě sedmička od toho kolegy domáda ve flašce Danielse a pití k nerozeznání,nechce prozradit a kýty byly dvě cca 23 kg dohromady. Možná i proto,že bylo hodně masa.

Tak at Ti to vyjde a dopadne vše v poho a hlavně počasí.

post-26723-0-44823900-1436185034_thumb.j

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

pro někoho budu asi debil, ale vrátil jsem dnes nalezenou peněženku, mimo jiné v ní byly snad všechny doklady, i pracovní, co nosí obvykle chlap s sebou, maník byl šťastný , že nemusí lítat po úřadech a já mám opravdu dobrý pocit ;) , to mi stačí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...