OK406 Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 Já byl opět v garáži. Aluško, tak budeš ležet na bříše . Ještě, že sis nespálila záda! Musíš být opatrná! Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 (upraveno) Dnes jsem přišel k zaparkovanému autu, nasedám s rodinkou na cestu na koupaliště, když mi žena upozornila na promáčklé JEJÍ dveře. Celkem mě orosilo - pravé zadní jsme měnili po mé chybě loni viz. : http://www.peugeot-club.com/topic/96107-i-mistr-tesar-se-nekdy-/), auto měl od úterý do čtvrtka půčené brácha .... ale ten by mi určitě o takovým lavoru ve dveřích řekl.No určitě chápete, že jsem BYL celkem solidně vzteklej - ALE AŽ DO CHVÍLE, KDY JSEM NAŠEL ZA STĚRAČEM CEDULKU S OMLUVOU A TELEFONEM psanou stařeckým rukopisem. S pánem jsem v kontaktu a snad vše proběhne standartní cestou. Je to neuvěřitelné - ale je to už má DRUHÁ zkušenost, kdy mi někdo na Letný opískoval auto a zachoval se jako "slušný člověk". Zda jsou dveře na výměnu či ne budu řešit v týdnu - zavírat jdou, lak není prasklý, tak uvidíme .... Upraveno 4. červenec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Almanil Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Dobrý člověk ještě žije . Já jsem v těch vedrech neudělal zatím nic moc, tak možná dneska se polepším. Citovat
mirra 66 Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Jelikož jsem se právě vrátil že sklizně meruněk a rybízu a tady je 37 stupňů ve stínu odcházím hydratovat.) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 (upraveno) mirra 66 - vinecko nebo pivecko?? Upraveno 5. červenec 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Včera u kamaráda sud a kýta. Poprali jsme se se vším. Až se divím, že mi dnes je fajn. Až na to úmorný vedro. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 me to bude cekat za mesicbudou moje kulatiny - vydim to na 2 sudy a kejtu - jen nekde sehant dost velkej gril Citovat
velkybanan Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Vcera a dnes mensi brigadka.vybourano a vyvozeno cca 14 tun suti(ve 3 lidech).na tom slunicku supr.a ted krasne nocni v praci.zjistil jsem ze uz toho tolik nevydrzim :-( je to hnus Citovat
Tony Stark Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 (upraveno) Začal jsem plenit úrodu domácích výtvorů a odpoledne kolem 3 pojedeme na hlučín. A do pátku nehnu ani prstem. Upraveno 6. červenec 2015 uživatelem Tony Stark Citovat
Milan+ Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 me to bude cekat za mesic budou moje kulatiny - vydim to na 2 sudy a kejtu - jen nekde sehant dost velkej gril Tak to jste dobří pijani dva sudy,kolik bude lidí Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 vstal jsem a šel do práce já vím *FAIL* ale nešlo jinak, hehe Citovat
Milan+ Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 (upraveno) asi 20 lidi Když jsem to dělal nedávno ,pade s kolegou dohromady,tak se tu sešlo v jednu chvílku 23-24 lidiček a sud padnul, dvanda krákora, pak už jen basa,druhý by se nedal ani se nenarážel,mám ho ještě ve sklepě,je fakt,že u toho padlo navic 2l domácí slivky, 2 sedmičky tulamore,2grantky,ještě sedmička od toho kolegy domáda ve flašce Danielse a pití k nerozeznání,nechce prozradit a kýty byly dvě cca 23 kg dohromady. Možná i proto,že bylo hodně masa. Tak at Ti to vyjde a dopadne vše v poho a hlavně počasí. Upraveno 6. červenec 2015 uživatelem Milan+ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 no v loni pri kolaudacce baracku sem narazil stene a padlo za 3 hodiny Citovat
mirra 66 Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 mirra 66 - vinecko nebo pivecko?? mirra 66 - vinecko nebo pivecko??pivo 11 klimatizovany vycep Citovat
OK406 Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Dnes jsem byl s příbuznými v Husinci okr. Prachatice, rodiště Mistra Jana Husa, kde se konali slavnosti k 600 let od upálení. Určité části z učení Mistra jana Husa, jsou platná i v dnešní době (postoj církve, majetky církve a pod.). Citovat
Haryk Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 v tom horku ? nic, flákal jsem se jak psí vocas a chladil se 11° Citovat
morepower Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 ... odcházím hydratovat. ) to je vtipnýýý Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 pro někoho budu asi debil, ale vrátil jsem dnes nalezenou peněženku, mimo jiné v ní byly snad všechny doklady, i pracovní, co nosí obvykle chlap s sebou, maník byl šťastný , že nemusí lítat po úřadech a já mám opravdu dobrý pocit , to mi stačí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.