Davidak79 Odesláno 28. červenec 2019 Odesláno 28. červenec 2019 Krásná neděle , dopoledne dvě hodinky očista pětsetosmičky , poté jsem byl upozorněn že špatně odtéká odpad , skoro tři hodiny jsem se hrabal ve *neumím psát slušně*kách , už jsem to chtěl odpískat ale zalezl jsem po hlavě do septiku , za kotníky mě držely ženský ( ještě že se mi nepomstily ) a povedlo se to prošťouchnout . Teď už jsem byl několikrát ve sprše a pořád prej smrdim jak herodes Vena garážmistr, Pažout508, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Fruktis Odesláno 28. červenec 2019 Odesláno 28. červenec 2019 @Davidak79 to neumejes..to musí vysmradnout samo Klemoň, Hafity, vendelinek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
vendelinek Odesláno 28. červenec 2019 Odesláno 28. červenec 2019 @Davidak79 To budeš dneska spát sám někde v koutě Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. červenec 2019 Odesláno 28. červenec 2019 Tak je po dovolené,6dni Jeseníky,tento týden doma u bazénu+výlety....po 14dnech zítra do práce se nebude chtít,ale zas ponocovaní každej den do 23-24hodin,to je taky zahul vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 28. červenec 2019 Odesláno 28. červenec 2019 Jo, není nad to, jít si odpočinout do práce vendelinek a Hafity ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 28. červenec 2019 Odesláno 28. červenec 2019 Dnes přesun z Lido Di Jesolo zpět do domoviny. V Itálii ucpané dálnice takže TomTom nás protáhl po okreskách až do Udine bez zastávek. Neteř s druhým autem nevěřila a zůstali trčet nejdříve na nájezdu u Jesola a pak na samotné dálnici dvě hodiny, prakticky až do doby kdy my jsme vjížděli do Rakouska. Z Itálie až k Salzburgu s přestávkami lilo jak z konve a světe div se, furt jsou lidi co v tom neumí jezdit. Za Salzburgem směrem na Linec měla být nějaká rána - TomTom opět nezklamal a u Salzburgu mě stáhl z dálnice a poslal po silničkách na Branau do Passau a přes Strážný k nám. Psali jsme to neteři ať to kouká také objet a prý, že to už bude dobrý - stáli tam 3 hodiny . Já už teď mám vybaleno, sedím v křesílku u TV a PC (a to jsme ještě dali lehkou večeři ve Vimperku) a oni ještě dojíždějí po Čechách . Holt komu není rady ... Spotřeba opět 5,1, jen rychlostní průměr o dost menší radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Guest Espero Odesláno 28. červenec 2019 Odesláno 28. červenec 2019 (upraveno) Tak jsem dnes asi před 2 hodinami rozmlátil kladivem svůj nový krásný "chytrý" mobil Huawei Y5. Ta věc mě frustrovala od prvního dne, co jsem to přinesl domů. Nezažil jsem uživatelsky něco tak nepřátelského, i když to bude hlavně v tom Androidu, který je celý nějak blbě navržený. To, že fotky z dovolené jsem dával do počítače přes režim nabíjení baterie bych ještě jakž takž vydýchal, viz květnový výlet, jak jste mi tu radili a spoustu dalších nelogičností taky. Když jsem na tom potřeboval psát, tak protože mám ruce jako lopaty, každý prst byl přes 3 klávesy a napsat SMS s tím bylo utrpení. Podobně s ovládacími ikonami. Jenže když jsem dneska potřeboval u jedné osoby založit nový kontakt a současně zrušit ten starý pod stejným jménem, dopadlo to tak, že starý jsem zrušil a současně zmizel i ten nový, tak už jsem se neudržel, mrštil tím krámem o zeď a pak na to vzal kladivo. Tam totiž nejde mít ikonu smazat u každého kontaktu jednotlivě, což je asi nejlepší řešení, ale nejdříve se otevře informační cosi a odtamtud se musí otevřít další menu s uživatelskou nabídkou a odtud teprve mazat. Proč zmizely oba nevím, manipulační chybu jsem neudělal. Když jsem potřeboval z Řecka posílat SMS, tak ke každému jednomu číslu ta první šla a další už nikdy ne, do 24 hod přišla hláška, že zpráva nebyla odeslána. Navštívil jsem s tím O2, kde mi řekli, že odesílání SMS je O.K. Bylo fakt prvotřídní. Vracím se k tlačítkovému mobilu a podobný nesmysl jako tzv. dotykový mobil mi už nesmí nikdy domů. Ostatně i ten tlačítkový je dotykový, protože dotýkat se ho můžu jak chci. Navíc jsem měsíčně platil asi 500,- za datovou SIM, prý abych mohl pořádně na internet, a přitom jsem to nikdy nepoužil, neboť nepotřeboval. Počítač mám doma i v práci a tak jedině přicházelo do úvahy to používat při cestě do a z práce, kdy jsem bez počítače, jenže to obvykle řídím auto a na mobil nesáhnu. Když jsem ten krám klempířsky upravil, bylo mi nádherně.... Ovšem má to jednu vadu, protože jsem rozmlátil i SIM uvnitř, přišel jsem o všechny kontakty. Nemůžu nikomu volat a cítím se krásně svobodný... Upraveno 29. červenec 2019 uživatelem Espero Citovat
radim.1008 Odesláno 28. červenec 2019 Odesláno 28. červenec 2019 (upraveno) Asi to bylo těma rukama jako lopaty. Ale umím si tu destrukci představit. Upraveno 28. červenec 2019 uživatelem radim.1008 Citovat
Milan+ Odesláno 28. červenec 2019 Odesláno 28. červenec 2019 @Espero průšvih je ,že ta chybka asi nebyla v tom founu Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 Souhlasím s @Espero, Huawei má totiž opravdu velmi nepřátelský UI. Nedá se používat. Ale není to Androidem, problém je v jejich EMUI. Jednu chytrou hlavu u nás v zaměstnání napadlo, že se budou kupovat jako firemní (různé z řady P..). Pokaždé, když na tom mám něco uživatelům udělat, tak se osypu. Zlatý Samsung, Xiaomi,... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 @Péťa tak ti aspoň @Espero poskytl návod jak všechny problémy s telefony řešit..chytrá hlava si to třeba pak rozmyslí, když se mu budou vracet rozbité, že se nedají prý držet ani v ruce Citovat
Lihous Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 Ano matlaci mobil a ja .... mam podobne zachvaty ale jeste jsem je nedokoncil - nejcasteji jsem v "tranzu" pri foceni .... video je jen skutecne barevny flekaty zaznam. V ruce to neudrzis je to silene placate a ikonka spouste tak ze kdyz potrebuju fotit ee Videa jak jsem napsal tak snad ted jen na "hospot" a zkusim v aute radia na netu. ANO na volani klasika s tlacitkama na foceni neco normalniho treba me napada Nikon 900 / 1000 a jako video min neco tricipoveho pak ma smysl rikat delam to bez nejakeho velkeho kompromisu. Ale pravda mam sebou hodne velky tezky kufr nepotrebnych zbytecnosti Citovat
Guest Espero Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 (upraveno) Ráno jsem zapomněl pilkou na železo vyříznout simku, takže definitivně jsem bez kontaktů neboť jsem to pohodil v O2, kde jsem byl pro simku do starého tlačítkového . (No on má 3/4 roku a stál necelých 380,- tehdy). Kdo mě chce, zavolá sám, kdo ne, aspoň to pročistím. Docela se tam divili, že něco tak úžasného dál nechci. Budu muset ale platit pokutu za nedodržení smlouvy o datovém číslu. Kolem 2 000. Za úsporu nervů mi to stojí. Upraveno 29. červenec 2019 uživatelem Espero Citovat
Klemoň Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 No také už nejsem nejmladší ročník a také mne trápí mobil s mně neznámou logikou duplucitních a promazávaných kontaktů bez mého přičinění ( dělá to od doby párování s Google účtem ) Avěřte že když mi telefon udělá z mých 560 správných cca 2 700 kontaktů , tak je to fajn . nevidím jediný důvod proč mít jedno jméno 3x protože Phone / Google / WhatsAp a pokud je nekdo přesvědčen , že jsem uživatelsky tupý opravdu rád si nechám zkontrolovat nastavení telefonu. Koukali na to už tři lidé ve věku cca 23 / 35 / 42 let a nic nevykoukali. Pokud by tuto záhadu někdo vyřešil - má u mne láhev čehokoliv do 300,- Musím ale varovat je to PRC - zn. Oukitel (oficiálně koupený v CZ) A jinak souhlasím s tím , že psát prsty aniž bych zmáčkl dva či jiný znak než chci je opravdu umění . . . Citovat
Guest Espero Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 (upraveno) před 1 hodinou, Lihous napsal: Ano matlaci mobil a ja .... mam podobne zachvaty ale jeste jsem je nedokoncil - nejcasteji jsem v "tranzu" pri foceni .... video je jen skutecne barevny flekaty zaznam. V ruce to neudrzis je to silene placate a ikonka spouste tak ze kdyz potrebuju fotit ee Videa jak jsem napsal tak snad ted jen na "hospot" a zkusim v aute radia na netu. ANO na volani klasika s tlacitkama na foceni neco normalniho treba me napada Nikon 900 / 1000 a jako video min neco tricipoveho pak ma smysl rikat delam to bez nejakeho velkeho kompromisu. Ale pravda mam sebou hodne velky tezky kufr nepotrebnych zbytecnosti Víš, ono se to v ruce třese při focení, protože to nemá možnost pořádně ukotvit v dlani. Normálně se fotí tak, že zrcadlovku dáš objektivem do levé dlaně, na celou plochu, prsty pak ovládáš kroužek ostření, clony a ohniska. U teleobjektivu si pak zapřeš navíc loket levé ruky do boku, aby to fakt bylo festovní. No a druhou rukou, kterou držíš tělo kamery pak mačkáš spoušť. Vím o tom své, řadu let jsem se focením živil, neboť na to mám maturitu na pražské Grafárně a tam nás učili hned v prvním týdnu prvního járu, jak správně držet foťák. Upraveno 29. červenec 2019 uživatelem Espero Opravena citace Citovat
Klemoň Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 (upraveno) Díky za tip. Ale to vím - objeví se tři kontakty na shodné jméno a jdou sloučit pod jedno číslo. Problém je , že se časem objeví znova , tak je znovu sloučíš a znovu a znovu a pak máš ve fimále pod jedním jménem i 15 klonů. Spíš mi šlo o to jak zabránit tvorbě těch klonů . . . Ale Android mám 7.0 . . . Upraveno 29. červenec 2019 uživatelem Klemoň Citovat
Klemoň Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 (upraveno) JJ to mi jde : mohu si vybrat : všechny / messenger / Whatsapp / SIM / telefon / google.com / personalizovat Otázka zní jak na to . . . zkoušel jsem mít jen telefon a dělalo to lumpárny, tak teď mám google , ale ani to není čisté . . . A u účtu google jsem si u kontaktů synchronizaci vypnul . . . Upraveno 29. červenec 2019 uživatelem Klemoň Citovat
Guest Espero Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 Jo hoši, já už nic neřeším, mám novou simku na tlačítkový s původním číslem, tam mi jakékoli duplicity nehrozí a ani možnosti cokoli dávat do počítače. Že já blb šel s dobou. Citovat
Klemoň Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 (upraveno) před 27 minutami, vagi napsal: Zkusil bych do PC zálohovat veškeré kontakty ze SIM, tu následně smazat a nahrát kontakty znovu pouze do mobilu a synchronizaci nechat vypnutou Hmm to tu už bylo Na SIm nic nemám , ale záloha z Phone na Google , smazání Phone , čistka na Google a následně nahrání do Phone. Jenže stejně se mi to pomalu ( třeba za 2 měsíce ) něco naklonuje a něco přemaže / vymaže. A dělá mi to od doby Messenger a WhatsApp. Jenže zkus být bez těchto aplikací. Dlouho jsem odolával alespoň messengeru , ale nakonec jsem povolil . Nátlak "veřejnosti" mne přinutil . . . Upraveno 29. červenec 2019 uživatelem Klemoň Citovat
Fruktis Odesláno 29. červenec 2019 Odesláno 29. červenec 2019 (upraveno) No se v tom nesmite stourat...ja tam mam vzdy jen jeden kontakt a pod nim cisla a aplikace co je využívá.. Jinak pro velký tlapy existuje stylus a na focení je dobra selfie tyč...drží se to pak pohodlněji a nemusí člověk lovit cudl na obrazovce..případně jde mačkat hlasitost nahoru a foťák mi foti..(vyzkouseno s amsung i huawei) Upraveno 29. červenec 2019 uživatelem Fruktis V textu mi to maže samsung asi sprosté slovo:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.