Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tohle 2 roky zpatky sem mel ale obracene - manzelce dorazila pokuta ze prej v praze sem jel rychle
koukam na ni a rikam - ja snad jezdim s obobakem po praze ??
byla s hholkama v aqvapalace a vzala cely ujezd krasne 70 :P
mela to za 1000 a 2 body tusim

ja za posledni 2 roky v dodavce ani tuk - coz je docela divne

Odesláno
před 19 minutami, Zodiak napsal:

Dnes ráno, pošťák zvoní.... ne dvakrát, jednou. Obálka s modrým pruhem...Pane, vy jste jel někde rychle. Povídám, že já určo nee, no dopis z Litomyšle. Manželka. Vezla dcerku k bábi do M.Třebové. Ve výjezdu z Litomyšle na Svitavy je měřený úsek. Pozdrav za tisíc korun. Zbytek dne místo výletu na maxiskútru dodělávka plotu.

Litomyšl je prflaklý i bez tohodle,se tam dost často merilo i na té 40 bez úsekovky. To ale PČR. Sám jsem tam byl dvakrát odlapen.Ale vždy to dobře dopadlo.  Dokonce bylo v rádiu, že tam na to na město byl přijat nějaký počet osob. Asi potřebují naplnit kasu. 

Odesláno

Ona když má drahá polovička jede někambeze mne, tak nevidí a neslyší. Cestu tam sice zná nazpaměť, ale co je to platný, že. Loni mi takhle přišel pozdrav za 600,- z Kocbeří (Dvůr Králové n.L) i s fotkou.

Odesláno

Dnes celý den s dcerou na tenisovém turnaji - stalo to za to stříbro ve čtyřhře mladších žákyň,odpoledne v 18 do bazénu a teď sedíme na terase a popijime.bude tepla noc teď 22 C:mrk

Odesláno

To sakra za celej sakra tejden od sakra pondělka nikdo nic sakra neudělal ???

Odesláno

Ve středu jsem měl poslední denní od čtvrtečního rána prázdninuju s Pepinem. No prázdninuju trošinku jsem se po věnoval 807 nesvítil mi panel klimatizace a bylo potřeba zase trochu uklidit v autě Pepino statečně pomáhal tak dostal za odměnu autíčko. Dnes jsem byl konečně vrátit prázdný flašky z víkendu co se stříkali tady u mě auta. A odpoledne - navečer mám nějaké společenské povinnosti. A do roboty jdu v neděli na noc.

Guest Scratch
Odesláno

jsi musel uklidit 807 aby se ti tam vesly prepravky, jen nas nelakuj :D 

ja jsem dnes udelal zakladni krok k lepsi kondici.

IMG_20180824_121427.jpg

Odesláno (upraveno)

Náhodou 807 stojí od včera v garáži a jezdím C2 motokárou a tam se do kufru po odsunutí zadních sedaček vejdou 4 bedny na pívo.

A to jsi dobrovolně utratil prachy za to že se budeš chodit mučit pohybem ?

Upraveno uživatelem Vena garážmistr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...