Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to snad pořad ten BX tedy 1,9i 

co stou rozvodovkou ? 

ja si jen pamatuji jak Capy  laboroval s  tou lamelou  a  taky  stema  tisicihranama  - buhvi jak to dopadlo 

Odesláno (upraveno)

ano pořád 1.9 i .....zatím bez úprav...typ DKz,jako z 205 Gti ,což bylo a je raketový vozítko s muší váhou a skoro 130 kobylama.....tady je to v etapě mezi wellness a částečnou generálkou,aby pochcípaně kilowaty obživly....

tady mi někdo čte myšlenky.....s CAPy --p. Čapkem jsem konzultoval přej mejl dokoupený mezinápravový diferneciál,což je jedna velká spokojenost dle nálezu a ohledání...nevypadla z toho ani 1 špona,ani 1 žlábek není vadný....

a dopadá to dobře,když se k tomu člověk chová jako člověk,je to nesmrtelné.Kdo hrabe na asfaltu nebo s tím jezdí sprinty......zapláče. Je to docela pracné ta oprava. Nachystáno na odeslání směr Šternberk k repa.... hlava.

Se zbytkem si ještě musím vyhrát.....zatím nic moc...

2017-02-03-3462.jpg

2017-01-31-3448.jpg

2017-01-31-3451.jpg

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

Já si dnes umyl taky auto na zítřek + vyluxoval intriér :D Stačila mi cesta z Vapky (Malešická) do Nuslý (cca 5 km) a auto zase jako prase :D 

Odesláno (upraveno)

dušan2 - doufam ze mladej jen upadnul pri zapolu boje se dverem :P

dnes nic zvlastniho - dopoledne v praci - odpoledne sem ze Saxa strihal spalenou elektriku do kufrovych dveri
svine se udelala dirka v zadnim podbehu zrovna v miste napojeni svorkovnice - auto > kufr

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

V tom kolene bola sekera samozrejme ale nič tragické.  Osobne by som to zašívať nešiel ale polovička na tom trvala. Ale to patrí k detstvu :D

Odesláno

taky sem mel divoke detstvi

leve koleno - hrebik v plotu pri pokusu jizdy na kole
prave koleno - sutr na silnici pri opakovanem pokusu
no na *** "panskem organu" jizva pri zdravotnim korzetu (schermann) a pokus o lezeni na lane - neudrzel jsem se
hladil sem psa jednoho znameho - to hovado me znalo dobre 4 roky a kousnul me do palce - 7 mensich jizev na palci prave ruky

jizva v ůevem oboci pri jizde na kole a stojicim aute - oboci a celni sklo nedopadlo dobre
a pak klasika par jizev od noze na prstech

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Havlicek.Lukas napsal:

taky sem mel divoke detstvi

leve koleno - hrebik v plotu pri pokusu jizdy na kole
prave koleno - sutr na silnici pri opakovanem pokusu
no na *** "panskem organu" jizva pri zdravotnim korzetu (schermann) a pokus o lezeni na lane - neudrzel jsem se
hladil sem psa jednoho znameho - to hovado me znalo dobre 4 roky a kousnul me do palce - 7 mensich jizev na palci prave ruky

jizva v ůevem oboci pri jizde na kole a stojicim aute - oboci a celni sklo nedopadlo dobre
a pak klasika par jizev od noze na prstech

No ak by som mal spomenúť všetky moje úrazy tak to by bol román.  Tak len pár:  zošívané všetky hánky pravej ruky - ako malý som chytil reťaz na šlapacom autíčku a vytiahlo mi prsty až  do ozubeného kolesa.  

Rozbitá hlava na radiátore ,  šiel som to z otcom zošiť poobede som spadol na drevenú kocku a stehy potrhal.  Otec už odmietol ísť so mnou k doktorovi tak mi to len zalepil.  

Prevŕtaný pravý ukazovák a okrem toho zošívania tržných rán všetkých druhov .

Prvá zlomenina až v 18-tích.  Stojanová vŕtačka vrták priemer 21 a rukavica.  Škaredá totálna zlomenina , drôty , platnička a skrutky.

Nerátal som zlomeninu nosa v jasličkách a potom ešte raz :D

Upraveno uživatelem dusan2
Odesláno

já mám na štípání  12ti tunové "kladívko"

Ale k věci. 

Dnes jsme se dokopal zajít na město požádat o nový řidičák .. současný mi skonči 23.2. Prý do 14ti dnů bude nový a tak by se to mělo stihnout.

52615_0a_1.jpg

Odesláno (upraveno)

Zatím nic

Za chvilku dojdu zatlačit do odpadu a pak se uvidí co bude dál :D

V každým případě jsem se  vzbudil :D

To prozatím stačí na to že je brzo ráno 

A teď už jsem ve střehu v práci 

Odesláno z Samsung J 5

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Jak se někdo může živit rukama... :nevim asi mi upadnou... Takovejch čár na zdi.. A všechno aspoň 1 cm do hloubky... + krabice a vypínače.... Au au... Ale sou to nejhezčí šlice v republice :) povídal táta... Prej - na to, že to nebude vidět, je to móóóc pěkný.. :D Tak aspoň něco.. :D 

Odesláno
před 21 hodinami, Milan+ napsal:

Kdyby jste si to někdo chtěl dodělat , tak tady je mám taky.

Kolik koštujou a jakou mají středovou díru?

Odesláno

to je velmi slušná cena, já jeden konus kupoval u pana Kubálka z 'Ustí nad Labem (ten s těma štípačema tady v Česku snad začal), platil jsem 1200 Kč, je to materiál třídy 15xxx , navíc mám v ceně jedno přebroušení, ale toho se nedožiju--je to furt jak břitva :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...