barenst Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 to snad pořad ten BX tedy 1,9i co stou rozvodovkou ? ja si jen pamatuji jak Capy laboroval s tou lamelou a taky stema tisicihranama - buhvi jak to dopadlo Citovat
myšut Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 (upraveno) ano pořád 1.9 i .....zatím bez úprav...typ DKz,jako z 205 Gti ,což bylo a je raketový vozítko s muší váhou a skoro 130 kobylama.....tady je to v etapě mezi wellness a částečnou generálkou,aby pochcípaně kilowaty obživly.... tady mi někdo čte myšlenky.....s CAPy --p. Čapkem jsem konzultoval přej mejl dokoupený mezinápravový diferneciál,což je jedna velká spokojenost dle nálezu a ohledání...nevypadla z toho ani 1 špona,ani 1 žlábek není vadný.... a dopadá to dobře,když se k tomu člověk chová jako člověk,je to nesmrtelné.Kdo hrabe na asfaltu nebo s tím jezdí sprinty......zapláče. Je to docela pracné ta oprava. Nachystáno na odeslání směr Šternberk k repa.... hlava. Se zbytkem si ještě musím vyhrát.....zatím nic moc... Upraveno 3. únor 2017 uživatelem myšut Citovat
Haryk Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 v pondělí jsem nachal umýt auto a dnes,cesta jen 5km, jsem ho pěkně zajebal, nebo ojebal ? Citovat
dagustino Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 Já si dnes umyl taky auto na zítřek + vyluxoval intriér Stačila mi cesta z Vapky (Malešická) do Nuslý (cca 5 km) a auto zase jako prase Citovat
dusan2 Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 Dnes som učil syna rúbať drevo s novou sekerou. Potom som bol na pohotovosti dať mu zašiť koleno Citovat
oddie Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 My jsme dojeli na hory, tak snad zítra nebude pršet... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 (upraveno) dušan2 - doufam ze mladej jen upadnul pri zapolu boje se dverem dnes nic zvlastniho - dopoledne v praci - odpoledne sem ze Saxa strihal spalenou elektriku do kufrovych dveri svine se udelala dirka v zadnim podbehu zrovna v miste napojeni svorkovnice - auto > kufr Upraveno 3. únor 2017 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
dusan2 Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 V tom kolene bola sekera samozrejme ale nič tragické. Osobne by som to zašívať nešiel ale polovička na tom trvala. Ale to patrí k detstvu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 taky sem mel divoke detstvi leve koleno - hrebik v plotu pri pokusu jizdy na kole prave koleno - sutr na silnici pri opakovanem pokusu no na *** "panskem organu" jizva pri zdravotnim korzetu (schermann) a pokus o lezeni na lane - neudrzel jsem se hladil sem psa jednoho znameho - to hovado me znalo dobre 4 roky a kousnul me do palce - 7 mensich jizev na palci prave ruky jizva v ůevem oboci pri jizde na kole a stojicim aute - oboci a celni sklo nedopadlo dobre a pak klasika par jizev od noze na prstech Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 pro tyto případy mám na chatě totok, sekeru už do ruk vůbec neberu--https://www.obrazky.cz/?q=kuželový štípač dřeva&fulltext&mm=2#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_term=kuželový štípač dřeva&utm_content=obrazkyhttps://www.obrazky.cz/?q=kuželový štípač dřeva&fulltext&mm=2#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_term=kuželový štípač dřeva&utm_content=obrazky Citovat
Milan+ Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 Kdyby jste si to někdo chtěl dodělat , tak tady je mám taky. Citovat
dusan2 Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 (upraveno) Před hodinou, Havlicek.Lukas napsal: taky sem mel divoke detstvi leve koleno - hrebik v plotu pri pokusu jizdy na kole prave koleno - sutr na silnici pri opakovanem pokusu no na *** "panskem organu" jizva pri zdravotnim korzetu (schermann) a pokus o lezeni na lane - neudrzel jsem se hladil sem psa jednoho znameho - to hovado me znalo dobre 4 roky a kousnul me do palce - 7 mensich jizev na palci prave ruky jizva v ůevem oboci pri jizde na kole a stojicim aute - oboci a celni sklo nedopadlo dobre a pak klasika par jizev od noze na prstech No ak by som mal spomenúť všetky moje úrazy tak to by bol román. Tak len pár: zošívané všetky hánky pravej ruky - ako malý som chytil reťaz na šlapacom autíčku a vytiahlo mi prsty až do ozubeného kolesa. Rozbitá hlava na radiátore , šiel som to z otcom zošiť poobede som spadol na drevenú kocku a stehy potrhal. Otec už odmietol ísť so mnou k doktorovi tak mi to len zalepil. Prevŕtaný pravý ukazovák a okrem toho zošívania tržných rán všetkých druhov . Prvá zlomenina až v 18-tích. Stojanová vŕtačka vrták priemer 21 a rukavica. Škaredá totálna zlomenina , drôty , platnička a skrutky. Nerátal som zlomeninu nosa v jasličkách a potom ešte raz Upraveno 3. únor 2017 uživatelem dusan2 Citovat
RichVa Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 já mám na štípání 12ti tunové "kladívko" Ale k věci. Dnes jsme se dokopal zajít na město požádat o nový řidičák .. současný mi skonči 23.2. Prý do 14ti dnů bude nový a tak by se to mělo stihnout. Citovat
vendelinek Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 (upraveno) Zatím nic Za chvilku dojdu zatlačit do odpadu a pak se uvidí co bude dál V každým případě jsem se vzbudil To prozatím stačí na to že je brzo ráno A teď už jsem ve střehu v práci Odesláno z Samsung J 5 Upraveno 4. únor 2017 uživatelem vendelinek Citovat
Weri 605 Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 Jak se někdo může živit rukama... asi mi upadnou... Takovejch čár na zdi.. A všechno aspoň 1 cm do hloubky... + krabice a vypínače.... Au au... Ale sou to nejhezčí šlice v republice povídal táta... Prej - na to, že to nebude vidět, je to móóóc pěkný.. Tak aspoň něco.. Citovat
Hafity Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 před 1 hodinou, Weri 605 napsal: ... nejhezčí šlice v republice... .... se to i rýmuje... Citovat
Hafity Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 před 21 hodinami, Milan+ napsal: Kdyby jste si to někdo chtěl dodělat , tak tady je mám taky. Kolik koštujou a jakou mají středovou díru? Citovat
Milan+ Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 Jsi mi nechal za slušno frézy na ventily,tak tohle bych Ti nechal jeden kus za 250. Díru si pak můžeš říct a dodělám ji. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 to je velmi slušná cena, já jeden konus kupoval u pana Kubálka z 'Ustí nad Labem (ten s těma štípačema tady v Česku snad začal), platil jsem 1200 Kč, je to materiál třídy 15xxx , navíc mám v ceně jedno přebroušení, ale toho se nedožiju--je to furt jak břitva Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 tak dneska zas jeden případ , kolikátý už?--evoluce zjistila, že DNA toho člověka je pro svět zbytečná--https://www.novinky.cz/krimi/428472-na-muze-na-berounsku-sjelo-auto-z-heveru-na-miste-zemrel.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.