Zodiak Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 @Pepito rozhodně nemám. Na rozdíl od tebe, všechna moje zranění a jizvy, jsem získal díky své hlouposti a pocitu nesmrtelnosti. Hojím se jako kočka. Co mě nezabije, to mě posílí, nebo se mě to pokusí zabít podruhé. Takže jsem připraven. A kdo je připraven, není překvapen. Péťa, ozzy56, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 já byl takový jako děcko--furt cosi zlomeného, angíny, furt dodřený a od krve , navíc i kdyby rok nepršelo, tak já přišel dom od bláta , mama si se mnu musela užít , ale po vojně se to nějak zlomilo a su na sebe opatrný někdy až moc, na druhé straně moc dobře vím jak může nějaká činnost skončit Zodiak, Milan+ a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 @ozzy56 tak to měla většina normálních kluků v minulém století. Mě to nepřešlo do devětapadesáti. Snad to šedesátka zlomí. Pepito, Milan+, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 asi nezlomí--já spadl ze střechy v 65 s dvojkou v krvi atd., atd. , alkohol je sfina , a pak na fakultce v Porubě zkoušeli pár roků jak mají ostré skalpely..., furt cosik , ale život není zlej, dokud ještě žijem, je všechno OKej Milan+, Pepito, Zodiak a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 @ozzy56 No tvl s dvojkou v žíle na střechu,já mám plochou a kolmý žebřík,ale to bych nedal. To bych byl sakra podělaný. Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 @Milan+ s tou dvojkou v zile se prave uz nebojis Klemoň, radim.1008, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Zodiak Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 @Milan+ na tom nevidím nic tak extrémního. Prostě třeba v poho paříš na zahradě u grilu a soused, co má dvougenerační dům a nohy rozklepaný po třech schodech přijde, že mu nejde net, jestli by ses mu nemohl mrknout na mikrotik za komínem. Zatím jsem nespadl, ale jak jsem psal, jsem připraven, mám vlastní postroj a tlumič pádu. Pak je to jednodušší. Milan+, Pepito a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 S alkoholem na lezení ani ve snu, nejsem magor Citovat
Milan+ Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 @Zodiak Co to je ten tlumič pádu,budu potřebovat natřít ten kolmý žebřík na střechu. Pepito ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Namátkou https://www.4camping.cz/p/tlumic-padu-ocun-via-ferrata-captur/ Na natírání bych si vzal normálně lano a blokant. Citovat
Milan+ Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 (upraveno) Nechci tam viset ,jak před x lety za ruku a druhou natírat. Tohle je pro mě poslední co budu s barvou dělat. Dnes taky dorazil plůtek ze zinku,co je k sousedce,tak už je tam. Ještě menší zábradlí,asi z nerezu co mám ve sklepě profily. Upraveno 6. červen 2025 uživatelem Milan+ Pepito ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Na to přesně je to lano, sedák a blokant. Pak jsou ruce volné. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 (upraveno) ale prd--prostě byl vítr a hrozilo, že uletí kryt na komínu, co zabraňuje aby do něj pršelo, volal jsem na hasiče i Policii--poslali mě do ři*ti, tak jsem tam vylezl a spravil to , jen ta cesta dolů byla rychlejší, bo už pršelo ..., dole mě střepala zima a jinak nic, celkem dobře jsem dopadl na nohy že mě Policie nepomohla byla prý moje chyba--jak mi pak kolega policista vysvětlil..., já volal na místní oddělění a ti to vůbec neřešili, přestože kdyby ten plech uletěl, tak mohlo být na cestě před domem peklo..., měl jsem volat 158 a přijeli by hned, nebo avízovali hasiče, protože tam se hovory evidují... byla to moje PRVNI zkušenost v životě, co jsem se obrátil o pomoc Upraveno 7. červen 2025 uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Jazz Tibet Club... ...to pro rýpaly, že posluchači tvrdé muziky jsou úplný k.o.koti.....dnes jazzový večer, kytary, ságo, perkuse, bicí..... Nejsem úplně nekulturní howado ... Klemoň a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Dnes jsem si udělal výlet do Brna a pořídil si dárek k narozeninám. Nový celoodpružený enduro bike GT Sensor Custome s karbonovým rámem a komponenty na zakázku BubakGS, Péťa, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Pěkný stroj, kolik to váží ? kluk má Norco…jaké to má zdvihy tlumič a vidlice? Citovat
pavelu96 Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 (upraveno) Váha je cca 14kg. * Materiál rámu: Karbon, vnitřní vedení, osa boost, zdvih 140mm * Tlumič: RockShox Super Deluxe Ultimate RC2T * Vidlice: RockShox 35 Gold, zdvih 160mm Upraveno 8. červen 2025 uživatelem pavelu96 Doplnění Péťa, BubakGS, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Pavle moc dobrý stroj pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Hlavně aby na tom taky něco najel,nějak jsem tu neregistroval,že by byl až takový pumpička . Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 před 7 hodinami, pavelu96 napsal: Dnes jsem si udělal výlet do Brna a pořídil si dárek k narozeninám. Nový celoodpružený enduro bike GT Sensor Custome s karbonovým rámem a komponenty na zakázku Nevidím baterku ani motor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.