Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Pepito rozhodně nemám. Na rozdíl od tebe, všechna moje zranění a jizvy, jsem získal díky své hlouposti a pocitu nesmrtelnosti. Hojím se jako kočka. Co mě nezabije, to mě posílí, nebo se mě to pokusí zabít podruhé. Takže jsem připraven. A kdo je připraven, není překvapen. 

Odesláno

já byl takový jako děcko--furt cosi zlomeného, angíny, furt dodřený a od krve 🙈, navíc i kdyby rok nepršelo, tak já přišel dom od bláta 🙈, mama si se mnu musela užít 😉, ale po vojně se to nějak zlomilo a su na sebe opatrný někdy až moc, na druhé straně moc dobře vím jak může nějaká činnost skončit 🤠

Odesláno

@Milan+ na tom nevidím nic tak extrémního. Prostě třeba v poho paříš na zahradě u grilu a soused, co má dvougenerační dům a nohy rozklepaný po třech schodech přijde, že mu nejde net, jestli by ses mu nemohl mrknout na mikrotik za komínem. Zatím jsem nespadl, ale jak jsem psal, jsem připraven, mám vlastní postroj a tlumič pádu. Pak je to jednodušší.

Odesláno (upraveno)

Nechci tam viset ,jak před x lety za ruku a druhou natírat. Tohle je pro mě poslední co budu s barvou dělat.

Dnes taky dorazil plůtek ze zinku,co je k sousedce,tak už je tam.

Ještě menší zábradlí,asi z nerezu co mám ve sklepě profily.

IMG_20250606_124646.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)

ale prd--prostě byl vítr a hrozilo, že uletí kryt na komínu, co zabraňuje aby do něj pršelo, volal jsem na hasiče i Policii--poslali mě do ři*ti, tak jsem tam vylezl a spravil to 👍, jen ta cesta dolů byla rychlejší, bo už pršelo ..., dole mě střepala zima a jinak nic, celkem dobře jsem dopadl na nohy 🤠

že mě Policie nepomohla byla prý moje chyba--jak mi pak kolega policista vysvětlil..., já volal na místní oddělění a ti to vůbec neřešili, přestože kdyby ten plech uletěl, tak mohlo být na cestě před domem peklo..., měl jsem volat 158 a přijeli by hned, nebo avízovali hasiče, protože tam se hovory evidují... ;)

byla to moje PRVNI zkušenost v životě, co jsem se obrátil o pomoc :roker

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Váha je cca 14kg.

* Materiál rámu: Karbon, vnitřní vedení, osa boost, zdvih 140mm

* Tlumič: RockShox Super Deluxe Ultimate RC2T

* Vidlice: RockShox 35 Gold, zdvih 160mm

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno
před 7 hodinami, pavelu96 napsal:

Dnes jsem si udělal výlet do Brna a pořídil si dárek k narozeninám.

Nový celoodpružený enduro bike GT Sensor Custome s karbonovým rámem a komponenty na zakázku :potlesk

20250606_210212.jpg

Nevidím baterku ani motor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...