Guest Scratch Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 jinak letos v HR je zase krasne...... akorat hodpody se jako v CR s cenama posrali, takze jsou vicemene prazdne a dobre jim tak...... ceny v obchodech srovnatelne s CR, fishpicnic za 50 eur (odpovida lonske cene + drobne navic), ale zmrzlina 2 Eura a pokud clovek chce lepsi kornoutek tak plus 1 euro... pivo 4 eura, jidlo adekvatne podrazilo +30%. Takze jsme se na restaurace letos vysrali a penize dali tem, kteri nas nechteli orvat z kuze...... a dobre jsme udelali Citovat
Fruktis Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 (upraveno) @Hafity ty jo..ty jsi rychlík jako já...já si taky občas něco koupím a než se k tomu dostanu tak uteče vody a chladí chladí? @Scratch to znám...peněženku na střeše...ujel jsem s ní 40 km...než se odhodlala odletět....věci z ní jsem sbíral snad na 200 metrech....a to jsem si říkal *neumím psát slušně*a co mě to trefilio za ptáka do střechy Upraveno 23. červen 2023 uživatelem Fruktis Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 K těm různým příhodám Před lety jsme se na nějakém výletě zastavili v hřebčíně ve Slatiňanech a když jsme přicházeli k autu, vidím, že z Peugeota ob jedno parkovací místo koukají klíče, které zvostaly v zámku řidčovo dveří. Tak jsem auto zamkl, chvilku koukal kolem a pak s Pavlem došel na pokladnu, kde jsme klíče odevzdali. Když jsme se vrátili zpátky k našemu autu, vidíme přicházet dvě matky s kočárkama - jedna se sunula k nějaký Octě, ale druhá mířila k onomu Peugeotu a začala se nervózně šacovat. Tak jsem jí sdělil to sladké tajemství a poslal Pavla, ať pro ty klíče paní na pokladnu zaběhne - no byla ráda. Pak jsme taky před pár lety byli jako celá rodinka v Hořicích, zaparkovali jsme na náměstí a vyrazili pěšky smě Dachová, že se stavíme cestou na rozhledně. No a jak tak jdeme, tak jsem asi po kiláku zjistil, že nemám v kapse mobil. Tak jsem poslal juniora s klíčema do auta, ať mi ho donese a s Helou pokračoval pomalu dál. Asi za čtvrt hodiny Pavel volal Hele s tím, že v autě mobil není, ale že když na něj zkouší volat, tak zvoní v kastlíku na úřadě (stáli jsme poblíž). Tak jsme si zahráli na vykradače kastlíků (páč v sobotu dopo na úřadě nikdo nebyl) a můj mobil pěkně zabalený do obálky s textem "tento mobil jsem našel na zemi před úřadem, třeba ho někdo bude hledat" jsme nějak vysápali ven. Naposledy jsme hledali řidiče Multivanu, který na parkovišti v Ostré (snad???) nechal dokořán pravé šoupačky. Tehdy jsem nechal Pavla hlídat u auta (naší Galaxu jsem zaparkoval tak, aby ty otevřený dveře nebyly tak vidět) a sám šel ke vstupu do areálu, kde jsem dotyčného nechal přes RZ vyvolat. Když přišel, tak nám celý rozhozený poděkoval a při tom neustále povídal něco o tom, že toho smrada malýho snad zabije. Sice si myslím, že za uzamčení auta není zodpovědný nikdo jiný než řidič, ale to už šlo mimo nás Podobnou příhodu jako Pavel s naháněním peněženky jsem si prožil s naháněním mobilu - a taky ho u sebe měl řidič tramvaje a taky jsem byl sakra rád, když jsem si ho u něj vyzvedával Když táta jako hlavní trenér organizoval sportovní zájezdy, povedlo se mu zapomenout na zastávce tramvaje igelitku se čtyřiceti pasama, které byl vyzvednout na Německé ambasádě kvůli vízům. Když se vrátil na zastávku, tak tam samozřejmě pasy nebyly a táta jel domů naprosto bez nálady. A doma už na něj čekal pán, páč ty pasy byly v obálce z tý ambasády a tam byla i tátova adresa domů. Tehdy to mohl bejt velkej prů*er Nikdo nejsme neomylní a nikdy nemůžu tvrdit, že se mi kdovíjaká ptákovina nemůže stát - proto se snažím vždycky pomáhat Péťa, Pepito, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 (upraveno) Jo a ještě jedna příhoda tak trochu spojená s tim, jak je dobré nebýt nevšímavý a jak mě samotnému pomohlo, že si někdo v ulici všiml.... Stalo se to už hodně dávno, ještě když jsem rozvážel knihy legendární Mazdou E 2200. Byl jsem domluvenej s šéfem, že se v pátek odpoledne zastavím v servisu a zaplatím tam z tržby fakturu za opravu. Stalo se a já šrajtofli se zbylou několika desetitisícovou tržbou hodil ledabyle za sklopné opěradlo spolujezdce - no a když jsem zaparkoval u baráku, vzal jsem z nákladního prostoru kufr, kde jsem normálně vzdycky měl i peněženku, a odešel domů. Ve čtyři ráno mě nejdřív ze spánku lehce probral zvonek, ale než jsem se stihl probudit úplně stál u mě brácha, že před barákem stojej policajti a že mám prej jít k Mazdě. Cestou po schodech dolů se mi podlomily nohy, páč mi došlo, že jsem kasírku nechal v kabině za tím opěradlem... Policajti mi sdělili, že na základě telefonu od nějakého pejskaře chytili v Mazdě zloděje a že se mám podívat, jestli mi něco nechybí (pejskař zřejmě věděl i kdo s tím autem jezdí - holt Letná je taková vesnice v Praze). Tak jsem popoběhl k autu, vrhl se do kabiny a než mě policajt stihl zastavit, odklopil jsem sedačku A BYLA TAM ! Když jsem kasírku otevřel, policajt vykulil oči a zmohl se jen na "....a doma jinak všichni zdraví?" No bylo tam asi 80 000 Kč a kdyby mi je Ti kreténi šlohli, splácel bych to hodně dlouho. Píšu to jako potvrzení mé vlastní roztržitostí, od té doby jsem si na kasírku dával sakra majzla (nebylo vyjímkou tam mít za den i přes 200 000 Kč, hlavně v prosinci). Upraveno 24. červen 2023 uživatelem Medvěd Péťa a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 (upraveno) Výlet začíná návštěvou myčky Upraveno 24. červen 2023 uživatelem Péťa Otočení obrázků Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 Konečne som mal čas a vyčistil som klimatizacny systém v aute vybral som Valeo Clim Pur čistič vyparnika klimatizacie,jednoduchá aplikácia cez otvor pod kabinovym filtrom+nový kabinovy filter..v aute to krásne prevonalo ,nejaký čas to vydrží,odporúča sa raz do roka Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 (upraveno) Dneska se nezadařilo - hlídal jsem si levej předek a pravej zadek to odskákal (bohužel i zadní bok Passata). Pojišťovně nahlášeno, cedule za okno taky dána a teď - čekám až se pán ozve P. S. Auto odjelo, zatím nikdo nevolal .... Upraveno 24. červen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Klemoň Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 před 2 hodinami, Medvěd napsal: Dneska se nezadařilo No to není jen líznutí, to asi bolelo a ještě bude Jenže jak říkáš : někdy se holt nedaří. Ale když to není každý rok . . . . Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 (upraveno) Dnes máme plnoleté výročí Děkuju Helče, že to spolu táhneme dál Upraveno 25. červen 2023 uživatelem Medvěd Péťa, zbynek..s, Fruktis a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 (upraveno) tak ja 3 dny zpet uz 10 let svoji a pres 15 let co jsme spolu a za tech 10 let se hodne zmenilo manzelka furt stejna a ja o 30 kilo vic Upraveno 25. červen 2023 uživatelem Havlicek.Lukas Fruktis a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 před 14 hodinami, Klemoň napsal: No to není jen líznutí, to asi bolelo a ještě bude Jenže jak říkáš : někdy se holt nedaří. Ale když to není každý rok . . . . Mám s jedním nejmenovaným klubákem rozjednáno, že by mi to v červenci dal zase do cajku. Tak snad bude zase brzo hezká Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 (upraveno) tak dnes sroub na vane povolil - teda flexa a rozriznout v hlavicce - jen sem zarizl vic takze mam 2 male zarezy do vany premyslim jestli tu hranu kam doseda podlozka lehce liznout nebo ty zarezy se "strati ? " Upraveno 25. červen 2023 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 (upraveno) když to včera nevyšlo se špekáčkama na ohni, tak dneska pstruh v rybářské baště a malou Plzeň k tomu Upraveno 25. červen 2023 uživatelem ozzy56 zbynek..s, Péťa, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 (upraveno) Dnes jsme byli s Helou oslavit svatbu lepší večeří a cestou z restaurace na tramvaj mě zaujala černá 405ka, projíždějící malý kruhák u Mariny v Holešovicích skoro smykem. Uvědomil jsem si, že jsem dnes odpoledne na FCB četl, že byla podobná černá 405 s K na RZ ukradená v Berouně. Tahle měla vzadu RZ 1K2 8485 a tak jsem volal na PČR a kradené auto oznámil. Mám pocit, že přední RZ byla pražská, ale za to už ruku do ohně nedám. Doufám, že cajti toho blba chytli P. S. Teď jsem si FCB ověřil, že to hledané auto má RZ 1K2 8485, tedy šlo opravdu o stejnou 405ku Upraveno 25. červen 2023 uživatelem Medvěd radim.1008, Pepito, PaKr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
sitler Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 Patek odpoledne cesta do Tovacova na zavody, cestou rychlozastavka v Losticich na tvaruzky , pak cela sobota v Tovacove na Skasovskem jezere, skoda, ze nebylo lepsi pocasi... A cestou domu zase Lostice, tentorkat nakup zasob domu. Dneska grilovacka u tchyne a pak navsteva mych rodicu... takovej "babickovej dvojboj" pro deti. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 V 24. 6. 2023 at 0:29, Fruktis napsal: a chladí chladí? Zatím v pohodě Citovat
sitler Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 @Medvěd samozrejme , v patek me stala asi 700 (davali jsme tam neco k jidlu pri ceste), v sobotu cestou domu asi "jen" 500 - brali jsme si "jen" neco na snidani a syreckovy tatarak . Cilene jsme ze zavodu jeli jeste pred vyhlasovanim viteyu (neb se nas stejne netykalo), abychom cukrarnu stihli jeste otevrenou ... potvory maj jen do 5 Medvěd ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 @Medvěd kdybych měl, tak smeknu klobouk sám jsem i tady i na fb sdílel nějaké krádeže, ale ne úplně všechny, které na fb potkám. Ale pochybuju, že bych si pamatoval SPZ nebo poznal dané auto v reálu... Citovat
Medvěd Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 PaKr - kolík reálně vidíš dnes v provozu 405ek a černých sedanů k tomu? Ten blbec s tím jel opravdu jako kanec, na tom malým kruháku měl co dělat, aby tam to auto nějak udržel - no a K, co jsem viděl vzadu na RZ, mi prostě připomnělo to upozornění, co jsem dneska viděl na FCB. Škoda, že se nedozvíme, jestli to auto na základě oznámení někde cajti odchytli, ale ... Na rovinu mi není jasný smysl téhle krádeže - jednak je 405ka dnes hodně nápadná, druhak tahle konkrétně nevypadala jako extra šlechtěná kráska, ale spíš jako auto s potřebou vysokých investic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.