ozzy56 Odesláno 3. únor 2024 Odesláno 3. únor 2024 ano, prosím, dlouhé roky jsem byl v montérkách, ale můžu se i pochlubit--dva roky mistr dílny a jeden rok příjmací technik , a to jsem prosím jen vyučen v oboru , prostě lopata bez škol Milan+, zbynek..s a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2024 Odesláno 3. únor 2024 (upraveno) Právě jsem zakoupil pro mě a bratra lístky na koncert k výročí nedožitých 90.tých narozenin Wabiho Ryvoly do pražské Lucerny Koncert bude 6. 4. od 16,00 a sehnal jsem lístky do 3 řady Bohužel jsem až po zaplacení zjistil, že budu čekat ještě rok a čtvrt, páč koncert bude až v roce 2025 (doufám, že bude) Upraveno 3. únor 2024 uživatelem Medvěd Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 3. únor 2024 Odesláno 3. únor 2024 @Medvěd neni to spis k vyroci narozeni? Umrti mel tusim v unoru, tak ten duben sedi spis k narozeninam. Kazdopadne 2025 asi vysvetluje volna mista ve treti rade Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2024 Odesláno 3. únor 2024 (upraveno) Opraveno , je to i na tom plakátu Upraveno 3. únor 2024 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 4. únor 2024 Odesláno 4. únor 2024 (upraveno) Dnes i včera v práci Hrajeme o zakázku,tak vzorkuji. Upraveno 4. únor 2024 uživatelem Milan+ Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. únor 2024 Odesláno 4. únor 2024 však to mate zaplaceno ,zadarmo by jsi tam nebyl…. Citovat
pavelu96 Odesláno 4. únor 2024 Odesláno 4. únor 2024 Dnes jsme udělali návštěvu arény v Lbc Bílí Tygři převálcovali Ropáky z Litvínova 6:2 zbynek..s, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 4. únor 2024 Odesláno 4. únor 2024 před 8 hodinami, Charlie 1 napsal: však to mate zaplaceno ,zadarmo by jsi tam nebyl…. Ty by jsi snad šel do práce zadarmo o víkendu? Tady ke všem příplatkům, byla ještě jiná motivační částka za každý den. Ale volno je volno. To nikdo nenahradí. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 chtěl jsem si zajet do Paříže kouknout na Ajfelku, ale tady čtu, že se žabožrouti asi zbláznili https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-parizane-odhlasovali-vyssi-parkovne-pro-vozy-suv-40459584#source=hp&seq_no=2&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=abtest245_nove_vyhledavaci_pole_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat
sitler Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 no... ucast v referendu byla naprosto ultimatnich 6% , z toho 55% bylo pro . Jinak klasika, 1,6t vazici spalovak nebo hybrid prece nici vozovku vice, nez 2t elektro. Klasicka elektro*neumím psát slušně*ovina.Ale tak Higaldova byla vzdycky europizda. Péťa ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 Třeba parkovat u nějakého obchoďáku, pokud to teda jde Účast žalostná, by měli mít aspoň min. 30% aby to bylo objektivní Citovat
petrinza Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 To je sice oficiální cena při platbě městu do automatu za stání na ulici, soukromých parkovišť a parkovacích domů by se týkat neměla, ale proč by si to hotely taky nepřirazily.. Teď mi přišla francouzská ekologická plaketa, ale Paříž už příště asi eroplánem . ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 před 58 minutami, ozzy56 napsal: chtěl jsem si zajet do Paříže kouknout na Ajfelku, ale tady čtu, že se žabožrouti asi zbláznili https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-parizane-odhlasovali-vyssi-parkovne-pro-vozy-suv-40459584#source=hp&seq_no=2&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=abtest245_nove_vyhledavaci_pole_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Ted bude stejně "Ajfelka" zasypaná hnojem a obklíčená traktory, ted bych tam fakt nejezdil ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 @ozzy56 a pak že se důchodci mají špatně...súvéčkem na cumendu do Paříže na Ajfelku ozzy56, zbynek..s a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 tak já si nemůžu opravdu stěžovat--kéž by se aspoň tak měla i generace po nás , ale na rovinu, chlapyy, zadarmo to nebylo, hezkých 48 let v práci , a to nás ti zm*di ještě okradli... Medvěd, Milan+, Péťa a 1 další ohodnotil 3 1 Citovat
PaKr Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 Celý den si říkám, že o tohle se podělím, akorát přemýšlím, kam to dát pokud budou modi chtít, klidně to někde přesuňte dneska jsem byl na vrakovišti a byla tam jediná 307 ( 1,6 NFU, rok zřejmě 01 ). Koukám, co to je za světlem - bylo na svém místě, odmontoval jsem ho já. A on to jakýsi převodník z lanka na elektro Ještě jsem to neviděl, asi jsem toho viděl ještě málo Citovat
sitler Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 (upraveno) To je plyn , tyhle starsi to nemaj primo na plynu, ale od plynu jde lanko do tohohle. Moje Berlingo, co jsem mel, to melo uplne stejne . 307 to meli tusim do faceliftu, Berlinga/Partnery nevim, myslim ze taky - nez dostaly ciry zadni svetla. Upraveno 5. únor 2024 uživatelem sitler Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 jojo, od pedálu plynu, potom dali tu elektroniku přímo do pedálu... Citovat
PaKr Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 @sitler to jsem poznal, akorát mi přišlo zbytečné to psát jenom jsem myslel, že 307 měla elektroniku hned od začátku. Ale na třídveřové už to není, takže to opustili asi celkem rychle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.