Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Právě jsem zakoupil pro mě a bratra lístky na koncert k výročí nedožitých 90.tých narozenin Wabiho Ryvoly do pražské Lucerny 

Koncert bude 6. 4. od 16,00 a sehnal jsem lístky do 3 řady

Bohužel jsem až po zaplacení zjistil, že budu čekat ještě rok a čtvrt, páč koncert bude až v roce 2025 (doufám, že bude)

img_1_1706896105117.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 8 hodinami, Charlie 1 napsal:

však to mate zaplaceno ,zadarmo by jsi tam nebyl….

Ty by jsi snad šel do práce zadarmo o víkendu? Tady ke všem příplatkům, byla ještě jiná motivační částka za každý den. Ale volno je volno. To nikdo nenahradí.

Odesláno

no... ucast v referendu byla naprosto ultimatnich 6% , z toho 55% bylo pro :D . Jinak klasika, 1,6t vazici spalovak nebo hybrid prece nici vozovku vice, nez 2t elektro. Klasicka elektro*neumím psát slušně*ovina.Ale tak Higaldova byla vzdycky europizda.

Odesláno

To je sice oficiální cena při platbě městu do automatu za stání na ulici, soukromých parkovišť a parkovacích domů by se týkat neměla, ale proč by si to hotely taky nepřirazily.. Teď mi přišla francouzská ekologická plaketa, ale Paříž už příště asi eroplánem 😢 .

Odesláno
před 58 minutami, ozzy56 napsal:

Ted bude stejně "Ajfelka" zasypaná hnojem a obklíčená traktory, ted bych tam fakt nejezdil

Odesláno

Celý den si říkám, že o tohle se podělím, akorát přemýšlím, kam to dát :myslim pokud budou modi chtít, klidně to někde přesuňte ;) dneska jsem byl na vrakovišti a byla tam jediná 307 ( 1,6 NFU, rok zřejmě 01 ). Koukám, co to je za světlem - bylo na svém místě, odmontoval jsem ho já. A on to jakýsi převodník z lanka na elektro:o

Ještě jsem to neviděl, asi jsem toho viděl ještě málo ;)

IMG_20240205_090337.jpg

Odesláno (upraveno)

To je plyn :) , tyhle starsi to nemaj primo na plynu, ale od plynu jde lanko do tohohle. Moje Berlingo, co jsem mel, to melo uplne stejne  :) . 307 to meli tusim do faceliftu, Berlinga/Partnery nevim, myslim ze taky - nez dostaly ciry zadni svetla.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

@sitler to jsem poznal, akorát mi přišlo zbytečné to psát :D jenom jsem myslel, že 307 měla elektroniku hned od začátku. Ale na třídveřové už to není, takže to opustili asi celkem rychle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...