Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Sorry, ale CNN PRIMA není z mého pohledu zdroj relevantních informací, takže z důvodu zachování si duševního zdraví zůstanu raději informován zdroji, kterým důvěřuju

Péťo - víc než milisekundový pohled na odulý "gesicht" páně Xavera nesnesu, natož abych v jeho slovech hledal myšlenku. Fakt sorry

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Péťa Jo ... se stejným výsledkem.

@Medvěd Já sice preferuju spíš kdo mi informaci poskytuje než kde tak činí a hlavně jestli má obsah hlavu a patu ale jinak samozřejmě každému jeho nebe ...

Odesláno
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

No vzhledem k tomu, že ten původní orchestrion v 90tých letech ukradli, tak ten současný bude určitě jiný. Ale souhlasím s tím, že mi do něj nikdo nedovolí kopat.

Dokonce mi nedovolí ani se na kolotoči svézt, páč mají nízký osobní váhový limit (100 kg) 🤪

Jestli mi to kamarád dobře říkal,tak v chalupářích byl prý orchestrion z restaurace Na vlachovce. Když jsem občas s ním na pivo zašel,tak tam byl.

Odesláno

dnes koupaliště krnov s vnučkama--celkově dobrý i s hranolkama na černém oleji :super, ale neskutečný počet tlustých lidí, včetně děcek..., a asi největší kalamita mladé baby, některé ksicht jak panenka, ale cca 120 kilo 😯, ameriku jsme už v něčem dohnali  🤔

Odesláno

Nekoukal jsem ale jestli nas dodavatel plynu zvedl cenu z 13 na 26 tak konkurencni jednicka uz jede na novem ceniku a pokud to nebyla kachna tak zvedl od 58 do 80m3 tak to jsem asi jeste tezce za vodou-nicmene Stredovek mame tady a budu verit ze zima nebude dlouha ale co vice tuha ;)

Odesláno (upraveno)

Tak co jsem udělal? Jsem se podíval: můj současný dodavatel má aktuálně cenu plynu 3.700/MWh (cca 35/m3) a elektřiny cca 10.200 VT a 8.200 NT. To je pro dosavadní spotřeby nárůst z cca 65.000 na 150.000, resp. z 36.000 na 100.000 za rok .... Hmm ... Až mi příští podzim skončí fixace bude to zajímavý.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Za rok to snad uz bude klid protoze toto nezaplati ani "bohatsi" vrstva. - ne nebudu to dal rozepisovat mame pred sebou vecer ;)

A jedna pro odlehceni - netusim zda to byla reklama a nebo funkcni zalezitost bylo to na stavbe - Jestetice :papa

20220721_142650[1].jpg

Odesláno

Nebude klid bo zatím se mi to jeví tak že nebude ani bohatší vrstva. Možná právě o to jde. Žijeme v turbulentní době, v Letech bourají prasečák, hoří České Švýcarsko, PHM už někde klesly pod 45 a covid se tiše rozjíždí. Kdyby mi něco z toho někdo řekl předloni, zavřel bych ho do sklepa vystřízlivět 🤣

K tématu: dokončeno druhé moření a broušení materiálu na zábradlí, zítra se to snad podaří nařezat.📏📐✏️🪚🪓

Odesláno
před 19 minutami, Lihous napsal:

netusim zda to byla reklama a nebo funkcni zalezitost

Já, když jsem stavěl dům, tak jsem si taky vykopal díru a nad ní udělal funkční latrínu ;) Někam chodit musíš a starat se o chemické WC, to mi přijde složité. Kadibudka funguje pořád.

Odesláno

Jen pro pořádek: já 250.000 ... pravděpodobně víc. Tj. kompletní čistá mzda manželky jen na energie a jim je to jedno? Ne, Lihous má recht: Dost!! Žena mi přivezla z Krkonoš nějakou kořalku, jdu se s ní skamarádit ...⛰️🌲🍒🫐🍓 🍷

Odesláno

Však ono to poletí dolů... Nemůžeme ten vrchol prožívat věcné. Válka(y) jsou prostě nevyhnutelné. Chudí vždy budou závidět bohatým a lakota a chamtivost tu válku rozpoutá...moderne se tomu říka sociální nůžky... No a co se stane s nuzkama když se moc otvírají...?polamou se...

Ale pryč od mých predikci co se mi tak nějak časem vyplňují 😁

Dnes jsem neudělal vůbec nic, byl divný tlak a vedro a na žebřík k podbiti mě nic netahlo🙈 aspoň jsem přikryl dřevo...panove co ho přivezli s ním měli co dělat... Tak jsem zvědavý na sebe až ho budu řezat a stipat🙈

Odesláno
před 14 hodinami, Péťa napsal:

Kadibudka funguje pořád.

Máš recht - pak jen zahrneš hlínou. A pokud to není 3 metry vedle studny , tak to ničemu neškodí :papa

Odesláno

Co jsem dnes udělal? Živnost pominu a jinak jsem dvojčatům poradil jak bych si představoval uklizenej zahradní domek. Myslím že je můžu pochválit a odměnit trochou piva ...

IMG-20220726-WA0000.jpg

IMG-20220726-WA0001.jpg

Odesláno (upraveno)

K zaloham za "Plyn" mel jsem 4tis zvedl jsem si to na 5,5tis a dnes lepe vcera prisla korekce od dodavatele na 7tis /mesic :mrk
Tak ze "analizuju" "vyhodnocuju" a pak "vyslu jasny signal!!!"
Proste pru - piiiip :xvul

Jinak dnes uz vcera jsem byl za znamejma na Labske strani a nepekny to pohled - v ten cas uz horelo i na Nemecke strane a dva - tri vrtulniky + jedna andula
prislo jako boj s vetrnym mlynem.
A nedej boze pokud se otoci vitr a preskoci to prez Kamenici maji to za den i u nich :(

Na ceste pomerne klid snad jen app Amigo nevidela v MB ze se predelava cesta a zpatky na D11 kolem Podebrad je tankodrom nikoliv dalnice ...
Najeto krasnych 680km.
Vse domluvene dnes koupeno - proste pohoda.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Zrovna v červenci jsem po D 11 několikrát pracovně i soukromě jel a ani u Poděbrad ani nikde jinde jsem si nevšiml, že by byla v horším stavu než kdejaký úsek jiné dálnice v ČR. V pátek tama pojedu zase, slibuju, že se na to zaměřím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...