Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Klemoň dekuju za velmi krasny prispevek, tvemu pocitu se vubec nedivim, i ja jsem citil, ze je to pro tebe poprve, i na male rychlosti kdy jsem pri odboceni doprava jel radsi do leveho pruhu, bylo to znat, ze me trosku lames a tim nemyslim nic zleho, tak to proste je, kdyz proste ty naklony ze zacatku neumis.......... Klobouk dolu pred tebou a ze jsi se zas az tak opravdu nebal, protoze jsme tam spolu na te radiale pak meli kolem 160 kmh :D a vic, ale asi jen skoro o 30 :D 

foto je s Adelkou, jak se to da naklopit v 90 asi v 40% :D 

277113251_1396769664114854_4594411279174930789_n (1).jpg

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

@Scratch  Adélka  je asi tak o dvě možná tři hlavy menší na výšku na váhu to s prominutím bude rozdíl  minimálně o třetinu ale ten nejdůležitější Adélka je zvyklá s Tebou jezdit roky takže s Tebou dokáže splynout v jedno tělo. 

Odesláno
před 5 hodinami, Scratch napsal:

na te radiale pak meli kolem 160 kmh :D a vic

No abych byl upřímný, já věděl , že to není jen 70-90. :mad:  Poznal jsem to podle tlaku na helmu, když jse vykouknul do prava. To už poznám díky jízdám na triku.  Cca od 110 km/h už je pohled do strany znát a při 130 - 140 už jsem na rozhlížení radši skoupý. 🙊  Ale 160 bych tedy netipoval . . . :roker    Jsi chtěl po mě dědit nebo co :aut  Vždyť víš, že jsem se tě ani pořádně nedržel . . .

Odesláno (upraveno)

byl jsem v Mariánkách před 10 lety a je vidět, že park prošel modernizací :), tehdy to nahoře vypadalo jak po válce...(hlavně ten starý hotel)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 2 hodinami, Klemoň napsal:

No abych byl upřímný, já věděl , že to není jen 70-90. :mad:  Poznal jsem to podle tlaku na helmu, když jse vykouknul do prava. To už poznám díky jízdám na triku.  Cca od 110 km/h už je pohled do strany znát a při 130 - 140 už jsem na rozhlížení radši skoupý. 🙊  Ale 160 bych tedy netipoval . . . :roker    Jsi chtěl po mě dědit nebo co :aut  Vždyť víš, že jsem se tě ani pořádně nedržel . . .

nedrzel :D , protoze jsi se tam vzadu valel na operce :D 

no kdyz jsem zacal zpomalovat tak jsem zbezne kouknul na tachac a klesalo to na 160, ono se to nezda, protoze po meste jsme jeli 50-80, na ty motorce to neni tak znat, az pri brzdeni je to znat celkem fest :D kor kdyz mam za zadama vorvane :D 

Odesláno

Me trefi... parkuju na pravy strane parkoviste, uplne na konci parkovaciho mista. K vely care mista mam na plny otevreni dveri a stejne mi nejakej tupej dement orve dvere... A samozrejme, zadny vzkaz, omluva, nic... Proste ten dement odjede. 🤢 Lamat ruce takovym *******

Odesláno

Ve 20 hodin zaparkováno v penzionu TERRA v 3nci. Večeře chuťově dost dobrá, ubytování taky super...

Zítra odvezu studenty do školy a pak vyrazím asi na Javorový vrch (nebo že by Čantoryje)?

Odesláno

dnes jsem vyřizoval havárku, náš děda na křižovatce na žlutou zastavil, slečna za ním už nee, když jsem vylez z auta obhlídnout situaci, ještě měla v ruce telefon..., ale nekličkovala, přiznala se a hlavně měla pojistku 🙈:)

Odesláno
před 3 minutami, Klemoň napsal:

No to je sice bezva , že měla pojistku, ale to ti z nabouraného auta nové neudělá . . .

jel svým autem, má ho rok, takže zánovní..., ale nepotěší to, to víš :(

Odesláno

@Pe.Tr Taky jsem počítal, a evidentně byl Ozzyho "děda" asi o osm let úspěšnější než ten náš, jestli je teda "56" to co si myslím ...

BTW co to tam pácháš? Budeš vdávat holku, sobě vejminek nebo ubytování třetí strany🇺🇦? 🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...