Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Tak jsem ještě skočil ven, a udělal si ovládání brány mobilem přes Wi-Fi Citovat
Sawoy Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 před 30 minutami, minimaxa napsal: Tak jsem ještě skočil ven, a udělal si ovládání brány mobilem přes Wi-Fi To mě zajímá ... co je to za modul? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Tam nejsou žádné ampery, nemá proč hořet. Ale co mě potěšilo, že se ta krabička krásně vešla pod dekl přímo do motoru Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 @Sawoy 2 kanálový modul https://www.aliexpress.com/item/1005002667125045.html a napájení 12V/1A https://www.aliexpress.com/item/4001043669663.html Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Má nejmíň tři roky bránu, konečně udělá ovládání a machruje. Stydět by se měl, že to tak dlouho trvalo. PS: Ale já se taky trochu stydím Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Jistě, už několik let mám bránu a místo keců a chlastání už jsi mi to dávno měl dodělat Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 takový morybundus jsem nechytil snad dvacet roků, teče mi z nosu i očí, chvílu zimnica chvílu zpocený, piju holý čaj bez rumu, bo mi s rumem nechutná, takže je to vážné Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Covid ja jsem nebyl taky 20 let nemocný…. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 já budu mít hezčí krabičky Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Třeba se rozhodnul pro ty moje vytištěný Citovat
jirka307 Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Dnes jsem natankoval plnou a asi budu jezdit na spotřebu Citovat
Pepito Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 před 2 hodinami, MJSytic napsal: Jakože mu to vyhoří jo? Jakože je šikovný. Citovat
Fruktis Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Výměněn olej v loganovi, celkem pohoda přístup, všude prostoru habakuk... Jen teda to nalejvani přes merku to je na nalejvani brckem byť jsem použil trychtyr tak jsem to šikovně celé oblil... Večer ještě musím prelit olej do najaky bandasky a hurá do dvora s ním... Nebo si ho nechám na topení? Včera tu byl kominik, tak se upravi komín na krbovy kamna s výměníkem, pro sichr kdyby plyn stopli... Příští týden přijede strejc ocihnout jak ti zapojit... Už zbývá je jen vybrat... Doporučí někdo něco za hodně muziky málo peněz? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Dnes jsem žlutil kuchyň. Už jen uklidit xD Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 před 19 minutami, Fruktis napsal: nalejvani přes merku To je ono? Se divím že u SCe není klasický víčko jako mám u TCe Ale zase tak malý to není Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Před hodinou, Fruktis napsal: Výměněn olej v loganovi, celkem pohoda přístup, všude prostoru habakuk... Jen teda to nalejvani přes merku to je na nalejvani brckem byť jsem použil trychtyr tak jsem to šikovně celé oblil... Večer ještě musím prelit olej do najaky bandasky a hurá do dvora s ním... Nebo si ho nechám na topení? Včera tu byl kominik, tak se upravi komín na krbovy kamna s výměníkem, pro sichr kdyby plyn stopli... Příští týden přijede strejc ocihnout jak ti zapojit... Už zbývá je jen vybrat... Doporučí někdo něco za hodně muziky málo peněz? ABX,Jotul, Hass&Sohn Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.