Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Tak jsem ještě skočil ven, a udělal si ovládání brány mobilem přes Wi-Fi 😁

20220305_155632.jpg

20220305_155343.jpg

20220305_160019.jpg

Odesláno
před 30 minutami, minimaxa napsal:

Tak jsem ještě skočil ven, a udělal si ovládání brány mobilem přes Wi-Fi 

To mě zajímá ... co je to za modul?

Guest minimaxa
Odesláno

Tam nejsou žádné ampery, nemá proč hořet. Ale co mě potěšilo, že se ta krabička krásně vešla pod dekl přímo do motoru 😇

Guest minimaxa
Odesláno

Jistě, už několik let mám bránu a místo keců a chlastání už jsi mi to dávno měl dodělat 😛😛😛

Odesláno

takový morybundus jsem nechytil snad dvacet roků, teče mi z nosu i očí, chvílu zimnica chvílu zpocený, piju holý čaj bez rumu, bo mi s rumem nechutná, takže je to vážné :aut

Odesláno

Výměněn olej v loganovi, celkem pohoda přístup, všude prostoru habakuk... Jen teda to nalejvani přes merku to je na nalejvani brckem🙈 byť jsem použil trychtyr tak jsem to šikovně celé oblil... Večer ještě musím prelit olej do najaky bandasky a hurá do dvora s ním... Nebo si ho nechám na topení? 😂

Včera tu byl kominik, tak se upravi komín na krbovy kamna s výměníkem, pro sichr kdyby plyn stopli... Příští týden přijede strejc ocihnout jak ti zapojit... 

Už zbývá je jen vybrat... Doporučí někdo něco za hodně muziky málo peněz? 

Guest minimaxa
Odesláno
před 19 minutami, Fruktis napsal:

nalejvani přes merku

To je ono? Se divím že u SCe není klasický víčko jako mám u TCe 🙄

Ale zase tak malý to není 🤔

20170314_142100.jpg

Odesláno
Před hodinou, Fruktis napsal:

Výměněn olej v loganovi, celkem pohoda přístup, všude prostoru habakuk... Jen teda to nalejvani přes merku to je na nalejvani brckem🙈 byť jsem použil trychtyr tak jsem to šikovně celé oblil... Večer ještě musím prelit olej do najaky bandasky a hurá do dvora s ním... Nebo si ho nechám na topení? 😂

Včera tu byl kominik, tak se upravi komín na krbovy kamna s výměníkem, pro sichr kdyby plyn stopli... Příští týden přijede strejc ocihnout jak ti zapojit... 

Už zbývá je jen vybrat... Doporučí někdo něco za hodně muziky málo peněz? 

ABX,Jotul, Hass&Sohn 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...