Klemoň Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 No vidíš - další dobrý tip Nejsme jen fórum Pepito ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 Lazne kdy a kde - hned jedu zase a rad I ja se pridam "je-li" moznost hned brat - me se poprve taky nechtelo ale ale a zase ale - ted se me nechchce z lazni zpatky domu. Priplatit si pokoj asi ano ale otazka za kolik - ja si ho priplacim je diky vecem ktere tam mam a neni jich malo a nejsou zrovna levne Citovat
Klemoň Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 a kolik to tak cca stojí - ten příplatek ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 (upraveno) já když jel do lázní na křížek, koupil jsem pobyt i manželce, abych nemusel být na cimře s cizím, asi sem vůl, že ?? jinak jsme měli v kolektivce co 5 let práce týdenní pobyt v lázních zdarma (platil podnik), ale z dovolené..., byli blbci, co to odmítli @Klemoň podívej se na stránky lázní kde pojedeš a vyber jednolůžkový pokoj, bude tam i cena Upraveno 13. říjen 2021 uživatelem ozzy56 Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 Před hodinou, HanysR napsal: Rozhodně to využij. Byla by hloupost to odmítnout. Jen doporučuji si připlatit za samotku ať netrefíš na nějakého exota (což já dycky trefím ) jsem tu ::D Před hodinou, Klemoň napsal: No vidíš - další dobrý tip Nejsme jen fórum Klemonku, tak muzes vzit s sebou mne Citovat
Návštěvník Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 @Scratch před 47 minutami, Klemoň napsal: a kolik to tak cca stojí - ten příplatek ??? Hele to musíš zjistit sám. Liší se to lokalita od lokality a taky hotel od hotelu. Veškeré informace jsou marné. Musíš tam zavolat a poptat se jak říká @ozzy56 @ozzy56 Jo to mi povídej, za mnou byla taky manželka na poslední týden pobytu. V lázních jsem byl za exota, protože ostatní tam dost fungovali víme jak Citovat
Klemoň Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 před 23 minutami, Scratch napsal: Klemonku, tak muzes vzit s sebou mne To víš že jo Ale začni šetřit . . . Náklady s tebou jsou vyšší než s Kůstkou Asi tuto diskuzi končíme , neb je to ještě daleko a otázka byla předběžná . . . Momentálně lázně nejsou na pořadu dne a hlavně jsem to chtěl vědět jen ve vztahu k zaměstnavateli. Ale i tak díky za všechny reakce . . . Jinak můj stav se plíživě zlepšuje. Ne tak rychle jak by si přál zaměstnavatel , ale dostatečně tak , abych už z toho nebyl na nervy. Doma už to risknu a pohybuji se bez holí (nábytek a zdi jsou blízko) , ale venku to bez nich neriskuji . Pořád jsem díky levé noze "rytíř Brtník z Brtníku" a její podlamování je zákeřné a bez varování. A já nestojím o to se někde válet na chodníku jen proto, abych byl za hrdinu . . . radim.1008, Pepito, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 Hele, do lázní opravdu jeď, stojí to za to. Martina si nedoplácí za jednolůžák a zatím ji to vždy vyšlo, tak snad to tak bude. Teda letos bude na pokoji s paní o 16 let starší, tak uvidíme. Zase si doplácela lepší stravu, ale letos to zkusí se standardem, protože desítka doplatek (350,- na den) se nám zdá být už docela hodně. To může jít každý den na druhou večeři do hospody a bude to levnější. Hloupé je, že si to nemůže změnit v průběhu pobytu. Že by třeba po 3 dnech řekla, že od dalšího týdne chce výběr... Klemoň, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 Tak já jsem si dneska připadal jako blbec, protože jsem po nějaké době vzdal hledání velkého techničáku od 406 a šel na úřad po dvou letech pro další duplikát.... Když už jsem tam byl, tak jsem tam nechal značky, tak doufám, že je ještě někdy vrátím zpátky. Citovat
radim.1008 Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 Dnes jsme se byli svézt navečer s kamarádem pod řezačkou v kukuřici. a dopoledne Venda měl divadlo přímo pod okny. Péťa, Pepito a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 (upraveno) Tak jsem se právě o sobě dozvěděl, že jsem blbec za volantem. Úsudek si udělejte sami : Josef Musil Nechápu jak může někdo trefit zvíře. 90% řidičů by nemělo mít dovoleno řídit. Vlastimil Klemák To je ale stupidní komentář. Já sice kromě bažanta na skle nic většího nesrazil ale . . . Co pane chytrý asi tak uděláte , když jedete po státovce cca 80 - 100 km/h a zprava ze vzrostlé kukuřice vystřelí 5-6 divočáků ? To je jako přeskočíte ??? Jóoo vlastně nééé zahodíte řidičák, protože 90% řidičů by nemělo mít dovoleno řídit. Některé komentáře jsou tu s nadsázkou, ale z vašeho to vnímám tak, že to myslíte vážně a to je tedy něco ! Josef Musil Ve vyhlášce máte jasně napsáno, že se řidič musí přizpůsobit podmínkám provozu. Povedlo se Vám usvědčit se z vlastní hlouposti, gratuluji. A já nikdy zvíře nesrazil. Každý den potkávám lidi jako jste vy. Co si myslí, že jim se nic stát nemůže, a ohrožují sebe i ostatní svým bezohledným chováním. Vlastimil Klemák Vy jste asi dobře šňupal . To by mne zajímalo z kterého mého slova či věty jste usoudil , že jsem řidič který si myslí, že se mu nic nemůže stát a ohrožuje ostatní ??? Opravdu čekám na informaci jak jste na to přišel. Děkuji za vysvětlení. Josef Musil Vždyť jsem Vám to napsal. Vy snad neumíte ani číst? Jelikož vidím, že neumíte rychle číst, napíšu Vám to pomalu . (Co pane chytrý asi tak uděláte , když jedete po státovce cca 80 - 100 km/h a zprava ze vzrostlé kukuřice vystřelí 5-6 divočáků ? ) Zkusím vás tady poučit. Můžu jet jen tak rychle, jak daleko vidím, abych byl schopen zastavit!!! Tečka, bez diskuze. Nevymýšlejte co by kdyby. Vlastimil Klemák Jo tááák tak teď už to chápu. Už mi neodpovídejte. Protože pokud před každým polem s obilím , kukuřicí či jinou vzrostlou travinou , brzdíte na 30 km/h , protože jinak auto před divočákem nezastavíte, tak pak jste podivín jedině vy. Já tok Vašich myšlenek na poprvé nepochopil, protože mne nenapadlo, že by jste takovouto hovadinu mohl myslet vážně . Ono je něco jiného zpomalit před zatáčkou do které nemám výhled a něco jiného je jet podél pole 30km protože vyhláška praví "Můžu jet jen tak rychle, jak daleko vidím, abych byl schopen zastavit!!! " Teď to neberte jako urážku , to není můj styl. Ale jestli to myslíte opravdu doslovně a vážně , tak jste magor. Přeji tolik kilometrů bez nehod kolik mám za 30 let denního pobytu na silnici naježděno já. A proč jsem já ten blbec ? Protože ten samý člověk v reakci na následující příspěvek : Jolana Blahoutová Josef Musil, tak to bych vás chtěla vidět, co byste dělal, když si takhle pojedete asi sedmdesátkou po okresce, podél silnice vysoká hustá tráva ( která měla být samozřejmě posečená), keře, stromy a najednou vám tam zprava skočí akorát pěkně před auto urostlý srneček..... Neuděláte vůbec nic. Je to tak rychlý, nečekaný a i když ten úsek znáte a víte, že to nebezpečí, co se týče střetu se zvěří, je tam větší a vy tudy raději zpomalíte, stejně ten náraz nečekáte. Jezdím přes třicet let a letos poprvé jsem měla tu smůlu.... Josef Musil Ale já netvrdím, že se to nemůže stát. Já se jen divím, že někteří lidé, kteří zde píší, přemýšlí jako blbci. Řidič musí mít nad svým vozidlem kontrolu VŽDY. Musí předvídat, a musí být schopen nebezpečnou situaci vyřešit. Přeci nemohu dávat za vinu, zvířeti (chodci, cyklistovi, dítěti, POČASÍ...) že jsem je srazil. Těch 90% řidičů jsem přehnal, ve skutečnosti si myslím, že je to tak 20%. A tato diskuze mi to jen potvrzuje. Je mi opravdu líto, že se Vám to stalo, jistě jste dělala vše co jste uměla, aby k té srážce nedošlo. Doufám, že jste v pořádku, a přeji vše nejlepší. No a nyní bych chtěl všechny , co si o mě myslí, že jsem normální, či jsou dokonce mými kamarády požádat, aby už se se mnou nebavili a nestýkali , neboť bych je mohl nakazit svojí bezohledností vůči zvířatům chodcům, cyklistům dětem a počasí . @radim.1008 A doufám , že ten pán jel dostatečně pomalu , aby v tom poli nepřejel žádné zvíře , protože : Můžu jet jen tak rychle, jak daleko vidím, abych byl schopen zastavit!!! Tečka, bez diskuze. Nevymýšlejte co by kdyby. Upraveno 13. říjen 2021 uživatelem Klemoň slovosled Citovat
radim.1008 Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 Četl jsem to v originále. Nesmíš si to tak brát. Zná tě ten člověk? Nezná. Tak to považuj za urážku od cizího člověka a víc bych se tím netrápil. Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 Ahoj Radime. Neboj já jsem se neurazil a ani mne to netrápí. Vždyť ty mne znáš. Dělám si z toho srandu. Jen mne překvapilo, že on to opravdu myslí vážně ! radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 @KlemoňTak tohle by mě max pobavilo, určitě ne urazilo. Prostě nějaký chytrolín který má jen velké štěstí nebo kecá. Vyloženě provokatér. Víc bych to neřešil, vykašli se na to Přesně jak píše @radim.1008 Citovat
Klemoň Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 Hanysku, přesně jak píšeš. Jen mne to pobavilo a i s tím jsem to sem nakopíroval. Potřeboval jsem zvednout náladu, když už tahám nohu. To mne trápí určitě víc . . . Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 (upraveno) @KlemoňAle pobavilo mě to. Někdy si představuji jak takoví lidé mohou vypadat Já nikdy žádnou zvěř ani zvíře nesrazil a s čistým svědomím řeknu, že mám štěstí. Pokud se ti to stane jak popisuješ, neuděláš nic. Upraveno 13. říjen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 vypadají jako ty nebo já, ale v hlavě jen vítr Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 (upraveno) @HanysR No vzhledem k tomu, že FCB je veřejný tak takto : PS: A na perníkovém srdci je nápis - Oživíme česko Upraveno 13. říjen 2021 uživatelem Klemoň Pepito ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 (upraveno) Tak to odpovídá Evidentně tě oživil dost Upraveno 13. říjen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.