pavelu96 Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 (upraveno) Dnes fandíme Bílým Tygrům... Upraveno 8. říjen 2021 uživatelem pavelu96 radim.1008, Pepito, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
RichVa Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 V 7. 10. 2021 at 20:46, Klemoň napsal: @RichVa No když to pozoruji, tak začínám být trochu nervozní. Já na rozdíl od tebe asi jezdím víc v soli , Tak to na jaře asi nechám také zvednout výš nad zem . . . @Klemoň nervozní být nemusíš. V Praze možná pár dnů v roce solíte, ale určitě ne tolik jako u nás v podhůří. A v okolí se sype ve směsi se štěrkem, který "krásně" lak načne. A navíc jsi vystříkal dutiny apod. Jinak už se mi to blíží - dnes mi přistály v mobilu obrázky: radim.1008 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 Noo cestovani po CZ bylo zase vo nervy .... Mozna bych rekl ze me zacinaji vic stavt ti ridici co "bedlive" jezdi predpisove - >>rozumej prijde cedule obec a natvrdo bez ohledu zda ma za sebou cokoliv z 90 jede 50 A pak ti co maji sice novej kocar ale motor jim schazi Zitra pokud bude - strihnu video a vystavim. Jinak app dnes nejak provoz ignorovali tak ze stat nekde na semaforech 15min no stres nikde ani tuk ze je nejaka uzavera / Mapy.cz TomTom / A kde ze jsem byl na kave ? Na Belvederu super pocasi trosku me zkazil naladu nejaky pan co si vehementne narokoval ze "tady parkovat NEMUZETE!!!!" - kazdy jsme nejaky do minuleho roku - me navstevy to slo A prekvapive to slo i dnes - v lesiku pred vjezdem do hotelu. A ostatni fotky schvalne odkud jsou? Citovat
Sawoy Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 @LihousKamenice, pak asi zámek Doksy?, ten kopec připomíná Kunětickou horu, ale to je z ruky čili nevím, ale je mi povědoměj někde kolem Jičína ... Paky ... ta "Hluboká" je v Boleslavi, Sobotka a Trosky ... Citovat
Lihous Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 @Sawoy Foceno z Bela pod Bezdesem - tamni benzinky povinna zastavka na kafe. Tam uz maji podzim s krasne zabarvenym listim . MB nejake namesti kde se do automatu vypisuje SPZ - budu za troubu ale s tim jsem se jeste nesesel plusem bylo moznost platit kartou Bohuzel foceno a jeste komprim. vysledek Citovat
Klemoň Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 před 58 minutami, Lihous napsal: kde se do automatu vypisuje SPZ - budu za troubu ale s tim jsem se jeste nesesel plusem bylo moznost platit kartou To se dělá tam, kde jezdí auto s kamerou a jen snímá SPZ a porovnává je s dbf. Koho tam nenajde, ten platí pokutu . V Praze snad už ani jiný typ automatu není, ale je výhoda, že to jde platit i aplikací . . . Citovat
Lihous Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Aplikaci ... v mem pripade snad levnejsi pokuta jinak bych mel predplacene stani na tyden. My do centra nejezdime a kdyz tak jen na zastaveni tak ze pro me novinka. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Já se s tím v ČR ještě také nesetkal (ale tady platím parkovné minimálně), ale v Polsku třeba tady. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 před 10 hodinami, Lihous napsal: rozumej prijde cedule obec a natvrdo bez ohledu zda ma za sebou cokoliv z 90 jede 50 těchto pitomců asi přibývá--je jim jedno, že obec začíná za 500 metrů a oni ještě daleko v polích šlápnou na brzdu u cedule , já si taky všiml, že přibývá i holčiček, co mají papíry týden, nebo měsíc, ale v úseku kde je 70 a já jedu skoro 90, tak jedou metr za mnou a pak mě předjedou na plné čáře hned jak je osazená značka zákaz předjíždění , kujva kde ty holčiny tak spěchají ? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 před 32 minutami, Péťa napsal: Já se s tím v ČR ještě také nesetkal Teď se to už hodně zavádí. Např. České Buděějovice a v nedávné době dorazilo i do Písku. Citovat
Sawoy Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 @ozzy56Kam spěchají holčiny může nám být jedno, pro ně jsme buď vzduch nebo páprdové s platem vajíček, ale ti pitomci přibývají na obecních úřadech: nebo jsi ještě neviděl pět metrů za tou cedulí obce v polích půl kiláku před prvním barákem tu tyčku s obrázkem, na kterým přeskakujou čísýlka a když ho míjíš, tak ti někdy ukáže smajlíka a někdy tvou espézetku? Citovat
sitler Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Hradec to nekde uz ma, Pardubice bezne. V Praze celkem caste tez. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 (upraveno) ale joo, ten radar s číslama je přece z dálky vidět, tam to chápu, navíc i tu ceduli obec vidím z nějaké vzdálenosti, tak přece pustím plyn a auto zbrzdí samo--nebo je to v autoškole neučí?? jinak nejezdím nějak pomalu, takový dědek ještě nejsem, ale to uvažování některých řidičů fakt nechápu, zvlášť mi padly do oka (v poslední době) ty mladé holky, co mají sebevědomí na rozdávání... , myslím za volantem Upraveno 9. říjen 2021 uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 (upraveno) Neučí, to se vsaď. A nemůžu se zbavit dojmu že i já se to naučil až když mě začalo bavit zkoušet na jakou rychlost se trefim na ceduli když to tam nechám doplachtit na čtyřku, později na pětku. nebo obráceně - kdy tu nohu sundat z plynu jak píšeš ... Jo ... a buď rád jestli jde jen o řidiče. Já poslední dobou nechápu uvažování většiny lidí. Upraveno 9. říjen 2021 uživatelem Sawoy ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 nas ucili ze u cedule tam proste musis mit 50, jinak te komisar vyhodi od zkousky. Takze uz na dohled obce volnit a pak klidne i dobrzdit... Ale couralove se mnozi. Kolikrat na dalnici potkavam dementy, co se hrnou dalnici osobakem magickoych 80-85 a predjizdi je i kamiony. Ale oni jedou se strachem v ocich a pocitem, ze jsou rychli. Na okresce pak jedou 60, protoze proste proto, Havlicek.Lukas a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 před 1 hodinou, Petr 3008 napsal: Teď se to už hodně zavádí. Např. České Buděějovice a v nedávné době dorazilo i do Písku. parkovne s SPZ mame nekolik let v Koline ale jestli to kontroluje auticko s kamerama nebo mestak s telefonem netusim - budu se muset mestaka zeptat az ho potkam Citovat
Klemoň Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 No a teď z jiného soudku . . . Jak je to s kontrolami práce neschopných , co už jsou doma přes 14 dní a tedy jsou již pod SSZZ ? Když mne nezastihnou doma, musím nějak doložit dokladem, že jsem byl na kontrole u lékaře, resp si byl vyzvednout léky v lékárně, když mi recept poslala lékařka na mobil aniž bych ji navštívil ??? Asi je to tohoto tématu , ale jen částečně. Vysvětlím případně později. Teď ta otázka pro někoho znalého ??? Citovat
Sawoy Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 (upraveno) Účtenka z lékárny obsahuje časový údaj. Pokud jsi nedoplácel nebo ji nemáš a OSSZ už po tobě jde, musíš si od lékárny vyžádat výpis ze systému kdy ti léky vydali. Upraveno 9. říjen 2021 uživatelem Sawoy Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 před 32 minutami, Sawoy napsal: Účtenka z lékárny obsahuje časový údaj. Díky moc , to jsou přesně ty informace co jsem potřeboval. Ale . . . To podstatné : Dopustím se porušení pravidel tím, že si dojdu pro léky mimo čas stanovené vycházky ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.