Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Klemoň napsal:

Tohle už mi přijde trochu jako zbytečnost.  Ale věc názoru. Termostatická hlavice jednoznačně ano. Ale proč Bluetooth ? Jak často měníš nastavení , abys to musel mít na mobilu ???

Jo dálkové,  WiFi ovládání klimatizace pochopím. Mám jej také. Vracím se z venku (nemyslím z nákupu) tak si ji zapnu předem a chladím nebo topím (dle potřeby) ale v bytě ? :myslim

Ve dvougeneračním třípodlažním domě s dvěma kancelářema v suterénu a dvěma pracovnama (studovnama? - dětský pokoje už to nejsou) v patře a 1+1 vejminkem se zimní zahradou u tatíka (86). Minimálně v těch 4 místnostech je naprosto nepravidelný režim a z "cizího" krev neteče - kolegy nedonutíš aby si to neotočili na 26°C a nechali to tak i když vědí že tam dva dny nebudou. S puberťačkama je to podobný, i když to má jiný příčiny 🤣

Tak proto. A protože pracuju doma, vidím kdo kdy vypadl a vrátil se. Nebo ne. A ovládám. Jenom když jsem dávno před lety termostatický hlavice (ty jsou právě  k h... kdo potřebuje 24 hodin konstantní teplotu?) vyměnil za programovatelný udělalo to přes 15% což je v mých ročních nákladech na plyn 6-8.000.

A ještě jsem si udělal radost.😉

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

@FruktisOfiko 50 m volný prostor 30 v zástavbě což je samozřejmě kec. Reálně kolem 10 m i přes jednu želbet. třicítku nebo strop. Víc jsem nezkoušel.

Odesláno

@Lihous

Jaký jsi ročník? Na M 10 nám natáčel svatbu ředitel či náměstek z Mezu Náchod ,nevím už co tam dělal. To byl rok 90. A to už byly lepší stroje. Pokud tohle pamatuješ,tak to jsi už taky slušně v létech, jsem si myslel,že jsi mladší.

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Sawoy napsal:

Ve dvougeneračním třípodlažním domě

No tak za výše popsaných podmínek už mi to smysl dává :super . Já si představil byt 3+1 . . .  Ikdyž jak jsi sám napsal - trochu je tu ten problém s průchodností signálu .

@Medvěd no já tu klimu právě v paneláku mám (otazník tam nepatřil) a tam mi to vzdálené ovládání přijde vhod a 500,- navíc při celkové ceně instalace už je prd . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@KlemoňNo já jsem víc než těch cca 10 metrů a přes jednu konstrukci nezkoušel právě proto, že z velitelskýho stanoviště dál žádný těleso nemám - jsem v centru doslova a do písmene i ve smyslu 3D :papa

Odesláno (upraveno)

IMG_20211006_081159.thumb.jpg.13756e1ff6f415a58547154bf9fbff78.jpgDnes se mi podařilo dokončit stavbu pergoly. Jsem se svojí prací velmi spokojený. Trvalo to sice dlouho, ale musel jsem často odpočívat, tělo už není nejmladší, hlavně záda bolely. Jsem rád že jsem to stihnul do operace. Teď budu delší dobu odpočívat. Mějte se krásně a tvořte ať po nás něco viditelného zůstane. Ahoj Pepito. :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Návštěvník
Odesláno

@PepitoSuper ale nekecej pořád kraviny jako bys někam odcházel jako "užívejte života" "ať po vás něco viditelného zůstane" apod 😉 Nepůsobí to dobře, vše totiž bude cajk tak už n.e.s.e..r 😉😁

Odesláno

@Milan+ 70 ale nas naprosto prvni stroj byla M7 ta byla pujcovana kdyz bylo potreba .... to se psal rok 1990/91 - jeee to je ale hooodne daleko v minulosti.
Treba se me to zacne vybavovat lepe nez to co ted delam a budu vedet ze jsem dozral do detskeho veku :papa

Odesláno (upraveno)

@HafityPůvodně jsem chtěl odvětit že jo, jenže v krychli, ale pak jsem si uvědomil že kvádr s předkvádrem, polovalbama a dvěma podkvádrama chybějícíma na protilehlých rozích prostředního podlaží nedokážu geometrický definovat🤣 ... takže asi něco jako když výchylka ypsilon dosáhne gé lomeno omega na druhou, pak ef lomeno velké eS překročí hodnotu sigma e, protože deformační likvidion zakmitače o šlajsnu vrznonož, pak není uvedený akvabác ničím jiným nežli cachtovodní karambolouch pokolena jdoucího ponoru neuvěřitelné pin()dy.

(Pozná někdo můj oblíbený film?)

Návštěvník
Odesláno

Aha to nevím, na TV nekoukám. Myslím tím běžné vysílání. 

Odesláno

Taky jsem koukal ... s dvojčatama. Nechápaly :nevim .. new next generation ... možná, ale better? Nevim nevim ...:myslim

Guest Petr 3008
Odesláno

Nikdo nic nedělá 😀,,.  Tak jeden VELKÝ POZDRAV PEUGEOT CLUBU  :papa

IMG_20211007_134928_394.thumb.jpg.7fe5db4f6d4725b8a9bbae7239d340ff.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...