Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno
před 28 minutami, HanysR napsal:

Dáme soutěž kdo sype nejvíc?

Dáme.  Já už si to musím chystat na týden do těch přihrádek 🤣, jinak nejsem schopnej to hlídat.  Až budu nandavat přihodím foto 🤣

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 Zapomněl jsi nám říct co tím zapíjíš, přece nechlastáš jen tak pro nic za nic na chuť. Už můj zubař ještě než byl zubař věděl základní poučku že každej prášek a ty na bolest tuplem nejlip a nejrychlejc zabírá rozpuštěnej v medicínský dávce alkoholu. Po čtyřicítce jsem z toho teda vyřadil ty na srdce a tak, ale analgetika nikdy jinak.

Já pravidelně na čtyři choroby šest druhů: osm kousků ráno a čtyři večer. Nebo tři ...?:myslim Bejvalo to o dva víc ...

Upraveno uživatelem Sawoy
Guest Petr 3008
Odesláno

🤣🤣🤣 no co , prostě jsme tady banda strhanejch chcípáků 🤣.    Hele já si objednal tablet, zítra si pro něj jdu😆

Odesláno (upraveno)

Pojízdná vojenská lékárna, aby to nebylo OT?

Nový mám aktuálně objednaný teplý ovčí bačkory a drtič větví. Uvažuju o horkovzdušný pistoli na tyči na likvidaci plevele atd 

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno
před 14 minutami, Petr 3008 napsal:

🤣🤣🤣 no co , prostě jsme tady banda strhanejch chcípáků 🤣.    Hele já si objednal tablet, zítra si pro něj jdu😆

Na chcípáka se ještě necítím. Ale kolikrát se ráno cítím jak šedesátník. :P:D

Odesláno
před 8 hodinami, RichVa napsal:

No a odvezl jsem 308mu k lakýrníkovi na opravu narezlého prahu u předního kola, stříknutí spodku a dutin . Zkusil šroubovákem a je to jen povrchové ... uff. Ale povedlo se mu před zadními koly prostrčit šroubovák do prahu v místě, kde byl jen taková malá bulka v laku 😞 takže přijde na řadu flexa a vaření. Jsem napnut, jak to vypadá pod tím. Ale zespoda  je jinak zdravá (snad).

Tak dnes návštěva u pacienta a nebude to až tak hrozné. Soudruzi ve Francii nějak opomněli ošetřit práh u zadní přepážky a tak to od ní vyrezlo.  Jinak ještě vezme lemy blatníků - zatím nějak nereznou, ale jsou už omlácené od kamínků takže by asi za chvíli řádila rez. Spodek je v pohodě. 

@Klemoň děkuji za morální podporu a podívej se jak vypadá rok 2008 😉 

20210929_174244.jpg.55b9119d6eda4bcf81ac03ca170e924e.jpg

20210929_174038.jpg.fd15fa04edbe207a5f9f30eea54d7c90.jpg

20210929_173850.jpg.6d091e18170b9f797b5046d70af385c1.jpg

Odesláno
před 51 minutami, Klemoň napsal:

Na kusy a nebo na položky 🙃      Já to mám  2 + 2 + 1 + 1 . . . .  :roker

@ozzy56  no já si dal po nasratí z práce jen cca 2 dcl červeného a někdo pustil kolotoč  😇

Hele to byla legrace, já se raději nezúčastním, byl by to nerovný boj 🙈 Nechci abyste pak na mě bylo hodní s domněnkou že umírám 🤣🤣🤣

Odesláno

hmmm tak já jsem ten špatně vyšetřenej a nic.

Na rýmičku od študentskejch let zásadně studentský trojboj - acylpyrin, slivovice a cizí tělo. 

Na snížení cholesterolu panáček slivovičky co ho pěkně rozpouští (prý je to tuk)

Odesláno (upraveno)

když tu probíráte i vojnu- tady jsem v 1974 jezdil 4x za rok z Rožmitálu p Tř. seřídit nástavbu na mém Ural 375 K, tehdy ta kasárna byla v perfektním stavu, je neuvěřitelné, že to nechali tak zdevastovat 😢https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zchatrala-kasarna-v-pevnosti-josefov-ceka-obnova-za-12-miliardy-40373429

Upraveno uživatelem ozzy56
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno

Tak kdysi se muselo kmitat a hajzly někteří museli čistit i jazykem 🤣 Proto to asi bylo v dobrém stavu bo lidské síly bylo dost 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...