Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Milan+ napsal:

Od rána.

Taky tak. Aktuálně venku 18, sluníčko, doma 21.8 a čerstvý podzimníc vzduch.

IMG_20210829_181037.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

dnes přes poledne 60 km na skůtru, ale nebyl to dobrý nápad, sice svítilo slunko, ale byla mi zima, brada zmrzlá že sem ani mluvit nemohl, musím si koupit kuklu 😉

Odesláno

Tyjo ... už jsem se zděsil, že Soukup (TV Barrandov) má další tólkšou, ale pak jsem se podíval líp a poznal Zárubu.

Uff ....

Návštěvník
Odesláno

Tak @Pepitotam stojí jako velká legenda a Jarda se k němu hezky má stylem - můžu mistře? A Pepito jakože jasaaan synku, nestyď se 🤣

Návštěvník
Odesláno
před 7 hodinami, HanysR napsal:

Tak @Pepitotam stojí jako velká legenda a Jarda se k němu hezky má stylem - můžu mistře? A Pepito jakože jasaaan synku, nestyď se 🤣

:potlesk🤣

Odesláno

dnes jsem poprvé umyl auto (v mírném dešti) ručně smetákem, jen tak vodou co napršela, nudil jsem se :aut, ale skončil jsem durch mokrý, navíc dostal vynadané, dobře mi tak 🙈

Guest Petr 3008
Odesláno

Potkávám traktory svážející balíky z polí. Evidentně překurtování a zabezpečení je velká zdržovačka a moc práce. Hoši se toho nebojí..  Tak jsem tak čekal až to houpne a balík mi skočí do klína

IMG_20210830_130856.thumb.jpg.b7194a786187b46fd53e72637b637c07.jpgIMG_20210830_130908.thumb.jpg.c0de382bcc81516964afab0ebab76b64.jpg

Odesláno

traktoristi to mají na háku--včera dojíždím podobnou soupravu--traktor nebylo zezadu vidět--, jel nějak divně, tak ho začnu opatrně předjíždět (na skůtru) a když jsem vedle vleku, vidím, že traktor bliká doleva 😯, na vleku samozřejmě nic..., tohle vůbec nebylo poprvé :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...