PaKr Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 @Pe.Tr nezastavoval si ve Šternberku u hradu ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 nn , ja jsem dokonce na cele trase neslezl z motky , takove sobotni sadomaso vlastne kecam , na shellce kdyz jsem tankoval Citovat
PaKr Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 Akorát jsme přijeli k rodičům, tak tady zastavili dvě motorky a spolujezdkyně z té jedné si fotila hrad. Tak proto se ptám. Citovat
Sawoy Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 (upraveno) před 20 hodinami, Charlie 1 napsal: To vypadá fajn.... Co je to za maso a jak dlouho se to dělá na grilu? Diky Prasečí stehno. Původně jsem to naložil že bude trhaný, jako nouzovku bo nebyla k mání plec. Táhnul jsem to nepřímo na dřevě kolem 100° v kouři asi třiapůl hodiny, čili je to mezi pečeným a uzeným. Když je plec tak si počkám podle velikosti i 6 hodin a krásně se rozpadá. Tohle by bylo děsně vysušený tak jsem to vyndal dřív a nakrájel. Příště to protáhnu špekem - kýta dělaná vcelku bude vždycky tužší, ale ta chuť koření a kouře je zajímavá. Pokud bys to griloval na uhlí nebo briketách tak kolem 180° tak počítej zhruba hodinu na kilo, nejlíp se sondou - uprostřed na 75° ... Edit 8.8. 12:45 ... a protože jsme včera pauzírovali bo celkem kosa, fujavec a lijavec, tak dnes nádherné svěží ráno, kolem desáté 22° a mírný vánek a pod pergolou božský tak jsme narychlo změnili program a místo tanečku u nedělní plotny jsme se sesedli s pár plechovkama Krušovic a na grilu byl i oběd - sice sous-vide polotovar co míváme jako zálohu pro Strejčka Příhodu, ale good. Upraveno 8. srpen 2021 uživatelem Sawoy Hafity, vendelinek a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 před 12 hodinami, Pe.Tr napsal: u Loštic taky esíčka naparadu. Loštice, to mi něco říká. Kdopak tam asi bydlí?. Citovat
Klemoň Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 (upraveno) Upraveno 8. srpen 2021 uživatelem Klemoň Citovat
Klemoň Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 (upraveno) Co jsem dnes udělal ??? Včera ráno v 5,45 vstával , abych byl včas v maríně k odjezdu a pak strávil dva dny na dvou lodích , dvakrát se koupal v Labi a byl ve dvou bufetech se dvěma kamarády Upraveno 8. srpen 2021 uživatelem Klemoň Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 před 19 minutami, Klemoň napsal: dvěma kamarády Slušný kamarád Citovat
Klemoň Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 (upraveno) No a tohle je ta druhá loď, co jsem ji kormidloval a ten druhý kamarád . . . . jsi si nevšiml ??? Upraveno 8. srpen 2021 uživatelem Klemoň radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 720 km za so+ne na krasny zacatek dovolene ze so na ne jsem sfoukl 1,5l bílého .... já abstinent ráno jsem si připomněl proč jsem abstinent radim.1008, Charlie 1, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Návštěvník Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Včera výlet a projížďka ve Ferrari 458 Italia (dárek - zážitková jízda v Olomouci) a super...420kW - co víc říct Dnes návštěva Ledeč nad Sázavou...krásné místo... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 tak já tu těch 110 km s drakem na Rejvízu ani dávat nebudu Pe.Tr a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 a ulovils něco ? ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 před 3 hodinami, Klemoň napsal: Co jsem dnes udělal ??? Včera ráno v 5,45 vstával , abych byl včas v maríně k odjezdu a pak strávil dva dny na dvou lodích , dvakrát se koupal v Labi a byl ve dvou bufetech se dvěma kamarády A kam až jste dojeli? Možná jsem tě viděl jet kolem a ani o tom nevím ... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 před 6 minutami, Pe.Tr napsal: a ulovils něco ? nee, ale předjel jsem jednoho na silném BMW (asi spal za jízdy či co) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 před 22 minutami, vagi napsal: Dnes návštěva Ledeč nad Sázavou Jo a při procházce kolem řeky mi manža říká, hele Pavel Batěk...říkám, kdo? Prý herec...a když jsem ho uviděl, dle xichtíku už vím, o koho se jedná Citovat
Péťa Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Jsem si ho musel vygooglit A neznám Ale když se dívám na role v TV, tak se nedivím, viděl jsem jen První republiku: Mimo divadlo také hrál či hraje v televizních seriálech Redakce, Ulice, Světla pasáže, Ordinace v růžové zahradě II, Kriminálka Anděl, Obchoďák, První republika, Labyrint. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.