Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 20 hodinami, Charlie 1 napsal:

To vypadá fajn.... Co je to za maso a jak dlouho se to dělá na grilu? Diky

Prasečí stehno.🤣 Původně jsem to naložil že bude trhaný, jako nouzovku bo nebyla k mání plec. Táhnul jsem to nepřímo na dřevě kolem 100° v kouři asi třiapůl hodiny, čili je to mezi pečeným a uzeným. Když je plec tak si počkám podle velikosti i 6 hodin a krásně se rozpadá. Tohle by bylo děsně vysušený tak jsem to vyndal dřív a nakrájel. Příště to protáhnu špekem - kýta dělaná vcelku bude vždycky tužší, ale ta chuť koření a kouře je zajímavá. Pokud bys to griloval na uhlí nebo briketách tak kolem 180° tak počítej zhruba hodinu na kilo, nejlíp se sondou - uprostřed na 75°

... Edit 8.8. 12:45 ... a protože jsme včera pauzírovali bo celkem kosa, fujavec a lijavec, tak dnes nádherné svěží ráno, kolem desáté 22° a mírný vánek a pod pergolou božský tak jsme narychlo změnili program a místo tanečku u nedělní plotny jsme se sesedli s pár plechovkama Krušovic a na grilu byl i oběd - sice sous-vide polotovar co míváme jako zálohu pro Strejčka Příhodu, ale good. 

IMG_20210808_115010.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

Co jsem dnes udělal ???  

Včera ráno v 5,45 vstával , abych byl včas v maríně k odjezdu a pak strávil dva dny na dvou lodích , dvakrát se koupal v Labi a byl ve dvou bufetech se dvěma kamarády  🙊

IMG_20210808_130145.jpg

IMG_20210808_130206.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň
Návštěvník
Odesláno

Včera výlet a projížďka ve Ferrari 458 Italia (dárek - zážitková jízda v Olomouci) a super...420kW - co víc říct :D

Dnes návštěva Ledeč nad Sázavou...krásné místo... :super

IMG-20210807-WA0014.jpg

3.jpg

Odesláno
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

Co jsem dnes udělal ???  

Včera ráno v 5,45 vstával , abych byl včas v maríně k odjezdu a pak strávil dva dny na dvou lodích , dvakrát se koupal v Labi a byl ve dvou bufetech se dvěma kamarády  🙊

A kam až jste dojeli? Možná jsem tě viděl jet kolem a ani o tom nevím ...

Návštěvník
Odesláno
před 22 minutami, vagi napsal:

Dnes návštěva Ledeč nad Sázavou

Jo a při procházce kolem řeky mi manža říká, hele Pavel Batěk...říkám, kdo? Prý herec...a když jsem ho uviděl, dle xichtíku už vím, o koho se jedná :D

Odesláno

Jsem si ho musel vygooglit :D A neznám 😮 Ale když se dívám na role v TV, tak se nedivím, viděl jsem jen První republiku:

Mimo divadlo také hrál či hraje v televizních seriálech Redakce, Ulice, Světla pasáže, Ordinace v růžové zahradě II, Kriminálka Anděl, Obchoďák, První republika, Labyrint.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...