Lihous Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 (upraveno) Dnes jsem si zajel pro sezeni k novemu PC na strihani videa - konecne bude prace strihu radosti. Cestou na MB zase u JC nachytal na svestkach MAPY.CZ prikladam foto a uz jsem informoval jejich infolinku - naprosto nelogicke navedeni do protismeru. OPET dokazu si predstavit zmateneho ridice ktery bude schopen auto dotoho protismeru poslat!! Jinak asi pohoda navigace mnou protezovany TomTom snad trikrat zmenil trasu - jel jsem po staru nikde nic nebylo tak ze trosku nechapu ale pripadam si jako bych nedokazal sam uvazovat a myslet - asi budu jezdit bez on-line dat A pri te prilezitosti se zastavil na par mistech - fotky jsou totalne komp. Pekny vecer Upraveno 2. srpen 2021 uživatelem Lihous Citovat
sitler Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Nezlob se na me, ale jestli tam nekdo najede do protismeru, tak nepatri za volant, ale ma sedet na prdeli nekde daleko od silnice. Klemoň, Milan+ a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 @Lihous Jako na tohle potřebuješ navigaci,když to jezdíš každou chvíli,tam nám když ji zapnu nedělá problém ani navigace v sluzebaku ,kde je 15 let starý Pioneer Citovat
Sawoy Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 @Lihous Nikoho jsi nenachytal, leda sám sebe. Ty mapy jasně říkají jeď v levém pruhu rovné. Že symbol pro držení se v levém pruhu ze dvou ve tvém směru považuješ za pokyn k přejetí do protisměru není chyba map, ale tvoje, to sorry ako. Jo, možná by to znejistilo 80letýho kloboukáře s platem vajíček na zadním okně, možná. Ale ten asi nepojede podle navigace. Myslící člověk prostě nemůže přejet přes plnou do protisměru. pavelu96 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 (upraveno) @sitler @Milan+ No sice pravda je ze je to usek naprosto prehledny "ale" jak je dlouho co se resilo ze jsem zustal stat u silaznich jam jen proto ze jsem tele a nebo jsem se naprosto bez usudku nechal mezi telata zavest A ze to mam zapnute mam ono je to jinak dost casto nuda za volantem - myslim si ze o teto chybe vite vsichni. Ale nebojte i TomTom uz nachytal nekolik nepodarenych useku - neni problem na ne upozornit - problem je jak to zapracuji a jak overi - nemam zadne jejich osvedceni.@Sawoy I muze ... dle me tam ta horni grafika nema co delat spodni je naprosto dostatecna a jasna. Upraveno 2. srpen 2021 uživatelem Lihous Citovat
sitler Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Promin, ale clovek ma za volantem umet cist silnici a premyslet. Jestli to nekdo nedela, at od volantu tahne co nejdal. Takovy lidi pak delaj na silnici krizovky, jezdej protismerem a nekoho ve finale zabijou. Fakt je ejdiny - kdo vubec uvazuje o tom, ze by tam mel jet do prostismeru dle navi, nema za volantem ani na silnici co delat. Tecka. Milan+, Klemoň, Vena garážmistr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Ono to chce i trošku přemýšlet sám za sebe. Hafity, Klemoň a sitler ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 plánuju sobotu a nevím no .... ale Polskem asi nee... Citovat
Lihous Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 @Milan+ A prave proto jsem se navratil a muzu si s vama psat Citovat
sitler Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 @Pe.Tr na motorce urcite pres Hradec, Sumperk a Skritek Lihous a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Jeď Pendolinem, to máš lepší ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 (upraveno) No hlavně ty mapy určitě minimálně třikrát hlásily za x metrů se držte vlevo nebo pokračujte rovně. Za poslední měsíc jsem podle nich najel asi 1500 a na řazení jsem se podíval 2 x v HK a jednou v RnK, jinak jsem to odjel "na uši". @Pe.Tr To máš zadaný vyhýbat se dálnicím? No to si užiješ, hlavně Mýto Litomyšl Svitavy. Předloni jsem takhle jel. Beskydy a už nikdy. Normálně bych vypálil v sobotu ráno na D1. Jo na motorce ... tak to nic ... před 10 hodinami, Lihous napsal: @sitler @Milan+@Sawoy I muze ... dle me tam ta horni grafika nema co delat spodni je naprosto dostatecna a jasna. Jestli voni to tam necpou echt kvůli tobě, aby tě zmátli. Ale kdo chce psa bít ... Upraveno 2. srpen 2021 uživatelem Sawoy Lihous, Péťa a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 ECCE homo je prej rozkopané tak asi červená voda a spol , ještě uvidím jak se vyvrbí počasí , abych nejel přes Břeclav Citovat
Lihous Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 @Sawoy To me nenapadlo stahnout z kamery ... Nevadi pojedeme zase za nedlouho tak stahneme A nebo pokud nebude co delat pojedeme se jen tak projet .... Jinak mapy maji smysl pro humor kdyz hlasi odbocte mirne v levo a ono je tam zatacka do vic jak praveho uhlu pripadne jedte mirne do prava a ono to je rovne Ja vim ... a proto uz zase mizim Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 před 6 minutami, Péťa napsal: Jeď Pendolinem, to máš lepší tuhle motorku neznám Milan+ a Sawoy ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Ještě by jsi mohl cestou na notebooku pracovat a šéf by měl radost Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 na tu jedu do OVY a práci 17 dní neuvidím a neuslyším tak huš , nepřipomínat. Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 před 33 minutami, Pe.Tr napsal: ECCE homo je prej rozkopané Minulý týden jsem tam jel a nic jsem nepostřehl. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.