Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem si zajel pro sezeni k novemu PC na strihani videa - konecne bude prace strihu radosti.

Cestou na MB zase u JC nachytal na svestkach MAPY.CZ prikladam foto a uz jsem informoval jejich infolinku - naprosto nelogicke navedeni do protismeru.
OPET dokazu si predstavit zmateneho ridice ktery bude schopen auto dotoho protismeru poslat!!

Jinak asi pohoda navigace mnou protezovany TomTom snad trikrat zmenil trasu - jel jsem po staru nikde nic nebylo tak ze trosku nechapu ale pripadam si jako bych nedokazal sam uvazovat a myslet - asi budu jezdit
bez on-line dat ;)

A pri te prilezitosti se zastavil na par mistech - fotky jsou totalne komp.

Pekny vecer :papa

Jicin MAPY.CZ.jpg

Jicin mapy.jpg

DSC09398.JPG

DSC09405.JPG

DSC09407.JPG

DSC09455.JPG

DSC09507.JPG

20210802_134153[1].jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

@Lihous Nikoho jsi nenachytal, leda sám sebe. Ty mapy jasně říkají jeď v levém pruhu rovné. Že symbol pro držení se v levém pruhu ze dvou ve tvém směru  považuješ za pokyn k přejetí do protisměru není chyba map, ale tvoje, to sorry ako. Jo, možná by to znejistilo 80letýho kloboukáře s platem vajíček na zadním okně, možná. Ale ten asi nepojede podle navigace. Myslící člověk prostě nemůže přejet přes plnou do protisměru.

IMG_20210802_203505.jpg

Odesláno (upraveno)

@sitler @Milan+ No sice pravda je ze je to usek naprosto prehledny "ale" jak je dlouho co se resilo ze jsem zustal stat u silaznich jam ;) jen proto ze jsem tele a nebo jsem se naprosto bez usudku nechal mezi telata zavest ;)

A ze to mam zapnute mam ono je to jinak dost casto nuda za volantem - myslim si ze o teto chybe vite vsichni.
Ale nebojte i TomTom uz nachytal nekolik nepodarenych useku - neni problem na ne upozornit - problem je jak to zapracuji a jak overi - nemam zadne jejich osvedceni.

@Sawoy I muze ... dle me tam ta horni grafika nema co delat spodni je naprosto dostatecna a jasna.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Promin, ale clovek ma za volantem umet cist silnici a premyslet. Jestli to nekdo nedela, at od volantu tahne co nejdal. Takovy lidi pak delaj na silnici krizovky, jezdej protismerem a nekoho ve finale zabijou. 

Fakt je ejdiny - kdo vubec uvazuje o tom, ze by tam mel jet do prostismeru dle navi, nema za volantem ani na silnici co delat. Tecka.

Odesláno (upraveno)

No hlavně ty mapy určitě minimálně třikrát hlásily za x metrů se držte vlevo nebo pokračujte rovně. Za poslední měsíc jsem podle nich najel asi 1500 a na řazení jsem se podíval 2 x v HK a jednou v RnK, jinak jsem to odjel "na uši".

@Pe.Tr To máš zadaný vyhýbat se dálnicím? No to si užiješ, hlavně Mýto Litomyšl Svitavy. Předloni jsem takhle jel. Beskydy a už nikdy. Normálně bych vypálil v sobotu ráno na D1. Jo na motorce ... tak to nic ...

před 10 hodinami, Lihous napsal:

@sitler @Milan+
@Sawoy I muze ... dle me tam ta horni grafika nema co delat spodni je naprosto dostatecna a jasna.

Jestli voni to tam necpou echt kvůli tobě, aby tě zmátli.🤣 Ale kdo chce psa bít ...

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

@Sawoy To me nenapadlo stahnout z kamery ... Nevadi pojedeme zase za nedlouho tak stahneme :)
A nebo pokud nebude co delat pojedeme se jen tak projet ....

Jinak mapy maji smysl pro humor kdyz hlasi odbocte mirne v levo a ono je tam zatacka do vic jak praveho uhlu ;)  pripadne jedte mirne do prava a ono to je rovne :)

Ja vim ... a proto uz zase mizim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...