Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Milan+ napsal:

@Klemoň.. začínám přemýšlet o předduchodu. 

Tak to jsi teda odvaha. Taky jsem o tom ... ale jen do chvíle než jsem zjistil kolik to natrvalo znamená minus a že přivýdělek prakticky nula? Njn .... nízká nezaměstnanost = nezájem o dřívější uvolnění míst mladým (kteří stejně moc zájmu nejeví) a jako OSVČ bych uvolnil prd ... jen místo na trhu poptávky/nabídky který zaplní bleskurychle konkurence. Takže ještě 8 let ... TVL 🙄 To nedám !!!

Takže za tři roky 60, dvojčata snad odmaturujou a nazdar ... jen nějakej šolích za ...cet měsíčně aby nebolelo pojistný a bylo co do nádrže a na gril, trochu ty vody, plynu a eletryky poplatí mamina, ta to má chudák ještě za 15 ...

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

taky jsem uvažoval dnem i nocí, jak s tím vydrbat a být v důchodu dříve 😂, nevymyslíte nic chlopaki--vždycky vás stát stáhne na financích, takže otázka zní: kolik máte na účtě teď a od toho se odvíjí předčasný důchod nebo nee, v té rovnici je jen jedna neznámá a to je věk dožití..., což je velmi těžký matematický úkol, takže zbývá zase jen ten selský rozum 😉

Odesláno
před 27 minutami, Sawoy napsal:

Tak to jsi teda odvaha. Taky jsem o tom ... ale jen do chvíle než jsem zjistil kolik to natrvalo znamená minus a že přivýdělek prakticky nula? Njn .... nízká nezaměstnanost = nezájem o dřívější uvolnění míst mladým (kteří stejně moc zájmu nejeví) a jako OSVČ bych uvolnil prd ... jen místo na trhu poptávky/nabídky který zaplní bleskurychle konkurence. Takže ještě 8 let ... TVL 🙄 To nedám !!!

Takže za tři roky 60, dvojčata snad odmaturujou a nazdar ... jen nějakej šolích za ...cet měsíčně aby nebolelo pojistný a bylo co do nádrže a na gril, trochu ty vody, plynu a eletryky poplatí mamina, ta to má chudák ještě za 15 ...

On je rozdíl předduchod a předčasný důchod.

Odesláno (upraveno)

Dneska exoti na ranci...menzi zoo koutek kousek od chrudimi. Pěkna pokoukana, na muj vkus meli šelmy menší výběhy, než by potrebovali, jinak cisto, zvířata pěkná.

Pak si za cestu zpět muzu skoro pripsat na pazbu dve pumpicky...jeli vedle sebe na cestě  v lese kde se ani pořádně dvě auta vedle sebe nevejdou a trikous mel potřebu si dokazovat nesmrtelnost a schválně vybocil od kraje...mel to tak centimetr od zrcátka...a ještě neco gestikuloval...stacilo že jsem musel brzdit než se zarovnali za sebe...vic jsem brzdy nechtel tyrat...jakze je to s tim metrem a pul...to je jen pri predjizdeni, že?:myslim 

a pobyt se nam blíží ke konci a jako dárek na rozloučenou nám zavřou d1 🤣 a pry na konci prazdnin nemá být na d1 ani jedna práce či zúžení...🤣

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno (upraveno)

Zdrav a bez vetsich problemu doma :)

Geo je jako jako  u noveho vse temer a prakticky v toleranci kolem nuly
ALE tech telat na silnici dalnici i po Praze - strasny
Timto zdravim ridice oktavie na zemni plyn takove auto fakt ee a zase eee do garaze nechci
ono vubec to maloobjemove je na dalnici  spis za trest nez pro poteseni :) A kdyz  to brzdi uz i dodavky .....

Jsem rad ze jsem prezil ted od sklenky vina ....

Ps: kafe v Liberci nebylo zapmel jsem ze v CZ se dohodnout na necem je mega problem - tak ze to dospelo k bodu ze JA vezu drobaky az pred vchod ale i to je spatne protoze protistrana by musela "vytahem" pred barak ;)
Nu coz ja mam drobaky a oni veci ;)

@Fruktis viz video nasledujici komentar jsem strihl nebyl az tak slusny - nechapu tyto pochody v mozku lidi  pokud se tomu da rici lide ....

"Kdo by zvitezil netreba premyslet"

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

V noci jsem se vrátil z Hrušek u Břeclavi. Musím říct, že i po týdnu to tam vypadá jako ve válečné zóně. Ale na druhou stranu je vidět, že lidi makají naplno a je vidět spousta udělané práce 👍

Odesláno

Dovolená zahájena nálezem vypadlíka. Hnízdo široko daleko nikde takže se dvojčata rozhodly že ho zkusí zachránit. Kdyby ne, v sobotu tady bude foto pštrosa na grilu ....:myslim  Osobně ale doufám že zůstaneme u plánovaných žeber.

IMG_20210704_132211.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno

Všechny vás zdravím z "výletu"... a posílám výhled z terásky.

IMG_20210704_122631.thumb.jpg.1f70bab4b6fed333914bdf25c2c0d749.jpg

Odesláno

Pekne velke sedacky hezke "ale co ty bezpecnostni pasy na B sloupku" ?
To by me asi dnes uz vadilo pokud to tedy jsou b.pasy.

Jinak moc pekne - nehodnotim baterky ale auto jako takove.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...