HonzaZ Odesláno 1. červenec 2021 Odesláno 1. červenec 2021 Dnes druhá včelička Pfizeru. Pokud bude zítra vše OK, tak vyrazím na chalupu právě kousek od Nové Bystřice. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 Dnes odpoledne pro nase opravene auticko ucet bude nasledovat a asi nebude prijemny. Zitra praha na geometrii a pak na kafe do MB a Liberce Co me dnes dostalo bylo zjisteni ze pry chytre (MT) zarizeni nedokaze vzrustajici vyzvaneni tak ze Samsung S20FE za bez mala 18tis je kram ktery ztraci i v tomto prostoru - vidim ze se nam doba fakt posunula A jedna fotecka z tehoz stroje ( ze snimace 12,2Mpx ) v plnem rozliseni rezim bezztratovej zoom - pokud hledate nejaky detail jako jsou chloupky atp nejsou toto zarizeni to proste nedokaze! Ale abych to jen nehanil video v makru na rozliseni 4K/60sn se pouzit da bavim se o vzdalenosti od nataceneho objektu do max 10-15cm no neporidte si tohoto vseumela - je to byl ulet poridit si to. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 Tak jsem očkování ve zdraví přežil a už jsem na chalupě Hafity, RichVa, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Sawoy Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 @LihousNic z toho není makro ... myslím že na mobil to ujde. Někde mám i v režimu makro, až je najdu ... Milan+ a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 Až na ten Torx samý žrádlo Klemoň, Vena garážmistr a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 (upraveno) Co jinýho taky fotit v detailu .... někde bych našel kobylky, sršně nebo kytky a na to bys klidné taky napsal to samý .... Ještě tam chybí dezert ... a abys neřekl tak ještě orchyje a něco od aut ... Upraveno 2. červenec 2021 uživatelem Sawoy Milan+ a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 před 2 hodinami, Lihous napsal: pokud hledate nejaky detail jako jsou chloupky atp nejsou toto zarizeni to proste nedokaze! Na tohle budou asi poněkud jiný stroje, který mají před snímačem sklo a ne umělou hmotu.... Milan+ a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 A protože to je všechno cca 5 let a starší (Samsun Galaxy S I a S III) tak ještě jedno aktuální makro z Redmi Note 9 ... za čtyřku nebo tak nějak. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 Dnes jsem napíchl kýtu a plec,zítra je rodinný sraz u babi v Morašicích. Cca 18,5 kg. Pepito, regius, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 Zase žrádlo . Dneska jsem se exhumoval ale ještě nejsem použitelnej. Ve čtvrtek jsem byl zničen Pepikovo potěrem skoro tříletý dvojčata kluci a za dvě a půl hodiny jsme si prošli asi vším co dokážou od hysterického záchvatu když rodiče odjeli přes hraní si s autíčky po demolování autíček a bitku mezi bratříčky až po finále kdy odpadly nad rozdrobenou sušenkou. No pro mě nejhorší že jak jsou dva používají jazyk jiného kmene a lautr nic jim není rozumět když byl " náš " Pepča takhle velkej tak už vcelku obstojně mluvil řečí normálního kmene a naše holka taky. Včera jsem se zavřel dopoledne do dílny a začal jsem tvořit nájezdy ke zvedáku dopolko jsem nařezal část materiálu a po obědě jsme to s tatíkem svařili. Dneska se chystám na schůzi vedení a až se vrátím tak tu mám jednoho Fofo na kontrolu výfuku. Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 A jedeme dáááál VID_20210703_085516.mp4 Lihous, radim.1008, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Lihous Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 @Hafity Jasne ze ano ale prodavat to za ony drobaky me prijde jako hodne sebevedome a v recenzich nejen u tohoto modelu tvrdit ze to nahradi kompakty je usmevne. A ja jse trouba co tomu veril - ty prezentovane fotky nechapu z ceho a vcem delaji. To je koukat na nalesteneho Superba a odjizdet ve starem trabantu - prosim berte to s nadhledem.@Sawoy Pekne makro .. No kolega jede na podzim ze statu domu a tak asi zkusim kakat na Androjda - ten system je super do ovladani dronu letadel a jine modelariny a zkusil bych nejake jablicko hromada lidi presla a neda dopustit ze je to lepsi treba budu spokojenejsi a treba vyhodim oknem dalsi drobaky a vratim se k N6220 protoze na volani sms a prilezitostne foto naprosto dostacuje. Pekny den musim jet Citovat
Pepito Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 před 12 hodinami, Milan+ napsal: Dnes jsem napíchl kýtu a plec,zítra je rodinný sraz u babi v Morašicích. Cca 18,5 kg. V kolik hodin bude hotová? Že bych si udělal výlet a přijel si pro olej? Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 No a já jsem cca od 10 hodin v práci, protože A ani DE nezajímají naši věrozvěstové a volno s nimi spojené a termíny zakázek a expedic jsou shodné . Tak abych nemusel v pondělí , tak radši dnes . "Samozřejmě" zdarma Citovat
Milan+ Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 @Pepito Teď bylo první oříznutí. Myslím v tom počtu co tu jsme se stratíš. VID_20210703_131329.mp4 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 před 3 minutami, Klemoň napsal: No a já jsem cca od 10 hodin v práci, protože A ani DE nezajímají naši věrozvěstové a volno s nimi spojené a termíny zakázek a expedic jsou shodné . Tak abych nemusel v pondělí , tak radši dnes . "Samozřejmě" zdarma Tak to je smutný příběh,jak říká náš kolega. Citovat
Klemoň Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 (upraveno) No co na to říci . . . jsem rád , že mám práci. Placenou (ikdyž ...) , kousek od domova (cca 6km) , zatím jistotu výplaty a jsem v teple na zadku . Vzhledem k věku a tomu , že jsem se v mládí dostatečně neučil a to ani jazyky, není mi 25 let , obor mých znalostí zaniká (polygrafie) , tak už musím být s výpovědí opatrný . . . bohužel Upraveno 3. červenec 2021 uživatelem Klemoň Citovat
Milan+ Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 @Klemoň Až tak to myšleno nebylo,já zatím rád, že relativně volná pracovní doba, služební auto k dispo,jen starost s lidma a v těhle letech jak říkáš měnit zaměstnání bych taky nechtěl,zase někde začínat. Já začínám přemýšlet o předduchodu. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 Ale já vím Miláno - vždyť jsme spolu mluvili nad pívem Jenom jsem si tak za tím stolem v práci trochu ulevil . . . No nic jdu pokračovat ať taky vypadnu . . . Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 Tak ať Ti to uteče Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.