Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes odpoledne pro nase opravene auticko ucet bude nasledovat a asi nebude prijemny.
Zitra praha na geometrii a pak na kafe do MB a Liberce

Co me dnes dostalo  bylo zjisteni ze pry chytre (MT) zarizeni nedokaze vzrustajici vyzvaneni tak ze Samsung S20FE za bez mala 18tis je kram ktery ztraci i v tomto prostoru - vidim ze se nam doba fakt posunula :)

A jedna fotecka z tehoz stroje ( ze snimace 12,2Mpx ) v plnem rozliseni rezim bezztratovej zoom - pokud hledate nejaky detail jako jsou chloupky atp nejsou toto zarizeni to proste nedokaze!
Ale abych to jen nehanil video v makru na rozliseni 4K/60sn se pouzit da ;) bavim se o vzdalenosti od nataceneho objektu do max 10-15cm :( no neporidte si tohoto vseumela - je to byl ulet poridit si to.

20210701_231704[1].jpg

Odesláno (upraveno)

Co jinýho taky fotit v detailu .... někde bych našel kobylky, sršně nebo kytky a na to bys klidné taky napsal to samý .... 😆

Ještě tam chybí dezert ... a abys neřekl tak ještě orchyje a něco od aut ...

Screenshot_2021-07-02-21-36-44-740_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2021-07-02-21-37-10-752_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2021-07-02-21-38-59-035_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2021-07-02-21-40-09-225_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2021-07-02-21-40-45-064_com.google.android.apps.photos.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno
před 2 hodinami, Lihous napsal:

pokud hledate nejaky detail jako jsou chloupky atp nejsou toto zarizeni to proste nedokaze!

Na tohle budou asi poněkud jiný stroje, který mají před snímačem sklo a ne umělou hmotu.... :roker

Odesláno

A protože to je všechno cca 5 let a starší (Samsun Galaxy S I a S III) tak ještě jedno aktuální makro z Redmi Note 9 ... za čtyřku nebo tak nějak.

IMG_20210702_215535.jpg

Odesláno

Zase žrádlo 😀.  Dneska jsem se exhumoval ale ještě nejsem použitelnej. Ve čtvrtek jsem byl zničen Pepikovo potěrem skoro tříletý dvojčata kluci a za dvě a půl hodiny  jsme si prošli asi vším co dokážou od hysterického záchvatu když rodiče odjeli přes hraní si s autíčky po demolování autíček a bitku mezi bratříčky až po finále kdy odpadly nad rozdrobenou sušenkou. No pro mě nejhorší že jak jsou dva používají jazyk jiného kmene a lautr nic jim není rozumět  když byl " náš " Pepča takhle velkej tak už vcelku obstojně mluvil řečí normálního kmene a naše holka taky.  Včera jsem se zavřel dopoledne do dílny a začal jsem tvořit nájezdy ke zvedáku dopolko jsem nařezal část materiálu a po obědě jsme to s tatíkem svařili. Dneska se chystám na schůzi vedení a až se vrátím tak tu mám jednoho Fofo na kontrolu výfuku. 

Odesláno

@Hafity Jasne ze ano ale prodavat to za ony drobaky me prijde jako hodne sebevedome a v recenzich nejen u tohoto modelu tvrdit ze to nahradi kompakty je usmevne.
A ja jse trouba co tomu veril - ty prezentovane fotky nechapu z ceho a vcem delaji.
To je koukat na  nalesteneho Superba a odjizdet ve  starem trabantu :) - prosim berte to s nadhledem.

@Sawoy
Pekne makro ..

No kolega jede na podzim ze statu domu a tak asi zkusim kakat na Androjda - ten system je super do ovladani dronu letadel a jine modelariny a zkusil  bych nejake jablicko  hromada lidi presla a neda dopustit ze je to lepsi
treba budu spokojenejsi a treba vyhodim oknem dalsi drobaky a vratim se k N6220 protoze na volani sms a prilezitostne foto naprosto dostacuje.

Pekny den musim jet

Odesláno
před 12 hodinami, Milan+ napsal:

Dnes jsem napíchl kýtu a plec,zítra je rodinný sraz u babi v Morašicích. Cca 18,5 kg.

IMG_20210702_221450.jpg

V kolik hodin bude hotová? Že bych si udělal výlet a přijel si pro olej? :myslim :D :papa

Odesláno

No a já jsem cca od 10 hodin v práci, protože A ani DE nezajímají naši věrozvěstové a volno s nimi spojené a termíny zakázek a expedic jsou shodné .   :bacha   Tak abych nemusel v pondělí , tak radši dnes .   "Samozřejmě"  zdarma :roker

Odesláno
před 3 minutami, Klemoň napsal:

No a já jsem cca od 10 hodin v práci, protože A ani DE nezajímají naši věrozvěstové a volno s nimi spojené a termíny zakázek a expedic jsou shodné .   :bacha   Tak abych nemusel v pondělí , tak radši dnes .   "Samozřejmě"  zdarma :roker

Tak to je smutný  😦příběh,jak říká náš kolega.

Odesláno (upraveno)

No co na to říci . . .  jsem rád , že mám práci. Placenou (ikdyž ...) , kousek od domova (cca 6km) , zatím jistotu výplaty a jsem v teple na zadku . 

Vzhledem k věku a tomu , že jsem se v mládí dostatečně neučil a to ani jazyky, není mi 25 let , obor mých znalostí zaniká (polygrafie) , tak už musím být s výpovědí opatrný . . .  bohužel

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoň

Až tak to myšleno nebylo,já zatím rád, že relativně volná pracovní doba, služební auto k dispo,jen starost s lidma a v těhle letech jak říkáš měnit zaměstnání bych taky nechtěl,zase někde začínat. Já začínám přemýšlet o předduchodu. 

Odesláno

Ale já vím Miláno - vždyť jsme spolu mluvili nad pívem :papa  Jenom jsem si tak za tím stolem v práci trochu ulevil . . .  No nic jdu pokračovat ať taky vypadnu . . .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...