radim.1008 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 Copak dveře, ty se dají vyměnit, vytahat, přelakovat a jede se dál. Horší je ten práh. By mě asi mrsklo. Co to stojí ti nepovím, seber to a zavez to ukázat nějakému klempířovi v okolí a on ti poví. Ale nic laciného to nebude... miroska ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 Na Phedře mi měnili Al disk, zadní blatník, dveře, obojí z vrakáče, kus prahu naohýbanej a navařenej, S lakem s rozstřikem přes přední dveře 40 litrů cca v roce 13 nebo tak nějak. Citovat
Cvrko123 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 Žije len ja som v koncoch keď som videl že 40litrov .... Normálne nvm či není lepšie to kdesi streliť a kúpiť druhé . Ak mám vysoliť nejakých 2000€ za opravu . Citovat
Hafity Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 @miroska : hlavně že jste s ním byli do poslední chvíle.... Jako my s tou naší feňourou.... Držte se.... miroska ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 @Cvrko123 Tak upřímně... Koukám že máš 508 takže v autorizáku (mluvíš o něm) budou sazby jiné než třeba 208, 308 apod. No a dvoje dveře a k tomu práh, můj odhad je, že to bude mnohem víc než 40 tisíc. Nebál bych se tipnout i víc než dvojnásobek. Citovat
Sawoy Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 (upraveno) @Cvrko123Tak to bylo ofiko přes servis na pojišťovnu. Nějaký garážista vyjde na míň, díly si seženeš .... Třeba tady a jinde možná levněji ... Upraveno 25. květen 2021 uživatelem Sawoy Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 pokud se ty díly budou měnit a pak samozřejmě lakovat, tak 100 určitě (v autoriz. servisu) Citovat
Cvrko123 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 No podľa tých čísel čo tu vidím tak to pôjde max zagitovat a zastriekat ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 26. květen 2021 Odesláno 26. květen 2021 Včera jsem si přivezl menší práci, koupil jsem pro dědu silnější motor na člun, doposud používal 2HP Hondu, ale neměla řazení a nádrž jen integrovanou takže co chvíli dolévat benzín. Tak jsem dovezl starší 5HP Hondu, ta má řazení, externí nádrž, dobíjení tak to bude lepší. No a dnes jsem tu 2HP sundal, umyl, odstrojil z ní dálkové ovládání a půjde do prodeje. Na 5HP musím ovládání napasovat a pak hurá na vodu. Citovat
Milan+ Odesláno 26. květen 2021 Odesláno 26. květen 2021 Já dnes něco málo pro Mohelnici na světla na momentové spojky. Péťa, Pepito, miroska a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 27. květen 2021 Odesláno 27. květen 2021 Už jsem zakončil pracovní týden , ráno jedu na očko pro druhou dávku.. a pak celý týden volňásek . Dneska teda ještě kouknu na ten hokej , @vagi už jsi nachystanej ? Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. květen 2021 Odesláno 27. květen 2021 Celý týden montáž v Praze... Zodiak a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 27. květen 2021 Odesláno 27. květen 2021 před 2 hodinami, Petr 3008 napsal: už jsi nachystanej ? No, co na to říct...zatím velká bída Citovat
Zodiak Odesláno 27. květen 2021 Odesláno 27. květen 2021 Fotky nemám, ale dnes připraveno 10 solárních panelů na zítřejší montáž, tzn. řezání, vrtání a šroubování hliníkových profilů na uchycení fotovoltaiky. Teď jsem v poloze ležícího střelce, lížu si rány a psychicky se připravuju na zítřejší střešní sólo. VAWT dostane solární sestřičku. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 27. květen 2021 Odesláno 27. květen 2021 Před hodinou, vagi napsal: No, co na to říct...zatím velká bída Ale...výsledek mile překvapil...jsme stále ve hře Škoda, že naši nehrají po celé MS tak, jako třetí třetinu proti Švédům. Citovat
Fruktis Odesláno 27. květen 2021 Odesláno 27. květen 2021 Dnes dorazila sekacka...seka sama...jen ji ridim...a dokonce se ani nezadychala v dzungli... Motor B&S si nemuzu vynachvalit...staci lehce vzit a startuje sama... radim.1008, ozzy56, vendelinek a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. květen 2021 Odesláno 28. květen 2021 na konci sezony buď vyjeď benzín až to chcípne, nebo přidávej do benzínu tohle https://www.mountfield.cz/stabilizator-paliva-b-s-100-ml-na-10l-1phm9007 a nemusíš nic řešit-- já v tom nechávám benzín stále a po zimě jednou potáhneš šňůru a motor hned naskočí , mám ke každému zahradnímu stroji sešit a píšu si motohodiny (kvůli oleji) a co jsem servisoval --ostření nože, filtr, svíčka atd. když budeš benzín vyjíždět do nuly, může se stát, že se plovákový ventil v karburátoru přes zimu zalepí tou řepkou, co přidávají do benzínu, někdy pomůže pusou profouknout hadičku od nádrže..., já dávám ten sajrajt z mountfieldu a nikdy se mi to nestalo radim.1008 a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 28. květen 2021 Odesláno 28. květen 2021 Dneska po ranní kávičce druhá dávka Pfizer. Celý den naprosto v pohodě bez komplikací. Teď zcela minimální bolest ramene, jinak nic. Takže OK. Certifikát jsem dostal hned na místě, fungovalo jim všechno suprově.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. květen 2021 Odesláno 28. květen 2021 před 19 hodinami, Fruktis napsal: Dnes dorazila sekacka...seka sama...jen ji ridim...a dokonce se ani nezadychala v dzungli... Motor B&S si nemuzu vynachvalit...staci lehce vzit a startuje sama... jen tak nezavazne, to startovaci tahlo mas takhle zavesene v madlu i po startu? ja resim jen tak jak to vlastne ma spravne byt. dodnes sem zil v tom ze jako napr u motorove pily nebo křovinaku proste zatahnu a pak pustim(necham proste navinute zpet do vika ) . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.