Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Copak dveře, ty se dají vyměnit, vytahat, přelakovat a jede se dál. Horší je ten práh. :roll By mě asi mrsklo. Co to stojí ti nepovím, seber to a zavez to ukázat nějakému klempířovi v okolí a on ti poví. Ale nic laciného to nebude...

Odesláno

Na Phedře mi měnili Al disk, zadní blatník, dveře, obojí z vrakáče, kus prahu naohýbanej a navařenej, S lakem s rozstřikem přes přední dveře 40 litrů cca v roce 13 nebo tak nějak.

Odesláno

Žije len ja som v koncoch keď som videl že 40litrov .... Normálne nvm či není lepšie to kdesi streliť a kúpiť druhé . Ak mám vysoliť nejakých 2000€ za opravu .

Odesláno

@Cvrko123 Tak upřímně... Koukám že máš 508 takže v autorizáku (mluvíš o něm) budou sazby jiné než třeba 208, 308 apod. No a dvoje dveře a k tomu práh, můj odhad je, že to bude mnohem víc než 40 tisíc. Nebál bych se tipnout i víc než dvojnásobek. 

Odesláno (upraveno)

@Cvrko123Tak to bylo ofiko přes servis na pojišťovnu. Nějaký garážista vyjde na míň, díly si seženeš ....

Třeba tady a jinde možná levněji ...

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Včera jsem si přivezl menší práci, koupil jsem pro dědu silnější motor na člun, doposud používal 2HP Hondu, ale neměla řazení a nádrž jen integrovanou takže co chvíli dolévat benzín. Tak jsem dovezl starší 5HP Hondu, ta má řazení, externí nádrž,  dobíjení tak to bude lepší. No a dnes jsem tu 2HP sundal, umyl, odstrojil z ní dálkové ovládání a půjde do prodeje. Na 5HP musím ovládání napasovat a pak hurá na vodu. 

Guest Petr 3008
Odesláno

Už jsem zakončil pracovní týden 🙂, ráno jedu na očko pro druhou dávku.. a pak celý týden volňásek 🙂.

Dneska teda ještě kouknu na ten hokej 😂, @vagi už jsi nachystanej ?

Odesláno
před 2 hodinami, Petr 3008 napsal:

už jsi nachystanej ?

No, co na to říct...zatím velká bída :(

Odesláno

Fotky nemám, ale dnes připraveno 10 solárních panelů na zítřejší montáž, tzn. řezání, vrtání a šroubování hliníkových profilů na uchycení fotovoltaiky. Teď jsem v poloze ležícího střelce, lížu si rány a psychicky se připravuju na zítřejší střešní sólo. VAWT dostane solární sestřičku. :)

Odesláno
Před hodinou, vagi napsal:

No, co na to říct...zatím velká bída :(

Ale...výsledek mile překvapil...jsme stále ve hře :super Škoda, že naši nehrají po celé MS tak, jako třetí třetinu proti Švédům.

Odesláno

na konci sezony buď vyjeď benzín až to chcípne, nebo přidávej do benzínu tohle https://www.mountfield.cz/stabilizator-paliva-b-s-100-ml-na-10l-1phm9007

a nemusíš nic řešit-- já v tom nechávám benzín stále a po zimě jednou potáhneš šňůru a motor hned naskočí :super, mám ke každému zahradnímu stroji sešit a píšu si motohodiny (kvůli oleji) a co jsem servisoval --ostření nože, filtr, svíčka atd.

když budeš benzín vyjíždět do nuly, může se stát, že se plovákový ventil v karburátoru přes zimu zalepí tou řepkou, co přidávají do benzínu, někdy pomůže pusou profouknout hadičku od nádrže..., já dávám ten sajrajt z mountfieldu a nikdy se mi to nestalo :papa

Guest Petr 3008
Odesláno

Dneska po ranní kávičce druhá dávka Pfizer. Celý den naprosto v pohodě bez komplikací. Teď zcela minimální bolest ramene, jinak nic. Takže OK. Certifikát jsem dostal hned na místě, fungovalo jim všechno suprově.. 👍 

Odesláno
před 19 hodinami, Fruktis napsal:

Dnes dorazila sekacka...seka sama...jen ji ridim...a dokonce se ani nezadychala v dzungli...😁

Motor B&S si nemuzu vynachvalit...staci lehce vzit a startuje sama...😋

jen tak nezavazne, to startovaci tahlo mas takhle zavesene v madlu i po startu?  ja resim jen tak jak to vlastne ma spravne byt. dodnes sem zil v tom ze jako napr u motorove pily nebo křovinaku proste zatahnu a pak pustim(necham proste navinute zpet do vika ) . 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...