Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Petr 3008 Zbyly mi ty samý 14 4x98 z Makrely, teď premejslim jestli je dát na fiatího prcka Ideu když nemají CZ homologaci ....

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz o antiviru mi dnes ani nemluv. Dodavatel SW mi poslal přes úschovnu .exe soubor , aktualizaci prodejního programu. A já ho nemohl nijak dostat do počítače 😂 Stáhnout to nešlo, žádný z prohlížečů to nepustil, tak jsem to stáhnul z úschovny do mobilu a pak kabelem uložil do PC. Ale to jsem si jen myslel že mám vyhráno. Než jsem stihnul otevřít průzkumníka, tak ten soubor vždycky rychleji než jsem byl já, antivir smazal. Soubor nikde 😁 No po pár pokusech jsem musel udělit složce výjimku a honem rychle do ní uložit ten .exe soubor a fofrem i jemu udělit v antiviru taky vyjimku. No připadal jsem si jak hacker 😂

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Od včerejška nic ani dneska a možná ještě zítra,peru se od včerejší noci po 3ti hodině ráno s houserem,hajzl jeden😜, potřebuju to v klidu sám rozchodit,k doktorovi na injekce to je poslední varianta, injekcí mám od začátku roku dost😥

Až když už nebude vyhnutí tak tam vlezu ale dřív určitě ne 🤪

Odesláno

@Péťa a mě bylo jasný co se stane, když to sem dám :) Ale dal jsem to tu protože vím, že tu spousta lidí z ali atd kupuje, a tohle bylo očividně nějak cílený (ať už přímo prodejcem, nebo mu nějak unikly data...). Tak ať si lidi dávají pozor, ne vždy by to muselo dopadnout dobře. Já mám naštěstí dvou fázové ověřování, takže teoreticky by kartu nikdo zneužít nemohl 

Guest Petr 3008
Odesláno

@VojtouNerCZdal jsi to sem dobře.  Na potencionální nebezpečí je dobře upozornit. Mnohdy nám ta správná ostražitost prostě chybí a do problému se můžeme dostat velmi snadno.

Návštěvník
Odesláno

@vendelinekMi na to pomáhá nejvíc suché teplo. Ale nahřívat pořád dokola až z tebe teče. Nejlepší je elektrická dečka a pecky z třešní jestli znáš. To se nahřeje třeba v mikrovlnce a dlouho to drží teplo. Vždy to nahřeji pořádně že to nejde udržet a dávám přes vrstvy oblečení a když to pomalu chladne tak do pod vstvama oblečení postupně dávám blíž na tělo. K tomu nějakou koňskou mast, sněhurku apod, analgetikum které ti vyhovuje a mohlo by to pomalu povolit. Já jsem to taky už párkrát měl, předloni jsem se předklonil a vykroutil v pase a byl konec. Ležel jsem na zemi dokud nepřišel syn domů a nepomohl mi. Chodil jsem doma 3 dny o francouzských holích protože to jinak nešlo a tímto způsobem to povolilo. K dr jsem nebyl schopen vůbec dojít ani s pomocí takže tak 🤣 Takže dá se ale chce to čas. Hlavně ne do vany apod, to už bys nemusel vylézt. Suché teplo! 

Odesláno (upraveno)

Neboj neboj ,moc dobře todle znám,už mě to potkalo víckrát,teď posledních +- 5-7 let jsem měl klid

Jasně že mám teplou podložku, mám jich víc,mám taky kdysi to byl hit kosmodisk,ten dneska taky zkusím až ho najdu 😀,míval jsem taky vibrační dečku do křesla,tu jsem včera nenašel,asi jsme ji někomu věnovali, škoda,no,teď by se hodila

IMG_20210429_074053.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno (upraveno)

Dneska si vezmu ten hnědej,má víc rychlosti na teplo a budu to střídat s kosmodiskem ta dečka není špinavá jak se zdá,má na sobě semiš a hází to stíny a už se jdu natáhnout 🤪

IMG_20210429_083814.jpg

IMG_20210429_083832.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno (upraveno)

na housera trpím 40 let,  ještě před cca 20 lety na to byly injekce--takové maličké, jako na Covid), k doktorovi jsem šel po čtyřech, od doktora po injekcích ZDRAVY, nic mě nebolelo :super, mohl jsem se normálně hýbat, za týden do rachoty...

pak mě to chytlo zas, stejný doktor s úsměvem říká EU tyhle injekce zakázala, teď to léčíme suchým teplem, klid v posteli, máte někoho, kdo se o vás může starat? néé aby vás napadlo vlézt do vany !!!  tak super, žádná injekce, žádné prášky, prostě nic 😯, týden bolesti, půl roku doma na nemocenské..., já obvykle naše zdravotnictví velice chválím (a mám proč) , ale tohle léčení mi hlava prostě nebere :roker

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Bo v tomhle připadku nejde o zdravotnictví naše, ale unijní. A odtamtud hlava nebere leccos.

Odesláno

Přežil cestu do lázní...mám vydunenou hlavu z mladyho....otázky co veze kamion když jich jede po dálnici tři prdele byly vyčerpávající:)

Prijimaci Byrokratické kolečko (covid, poplatky,prohlidka) úspěšně absolvováno a vybaleno. Jsem zralej na pelech:D

A já vul jsem se ještě domluvil v práci ze budu po večerech pracovat😂

Odesláno (upraveno)

Si to užij tu polorekreaci. 

Dneska ráno  Mazda na výměnu tyček stabilizátoru no ty ku.vy šikmovoký to maj vymyšlený dobře. Takže to vcelku šlo jen jsem musel najít to správné nářadí a zákazník pak povídá to je divný čtyři matice a vytahal jsi vercajku jak na pologenerálku. Pak Mercedes ML na přezutí no připadal jsem si jak když přezouvám náklaďák. Odpoledne jsme měl jet k Pepovy pomoct mu vyměřit kotvy na pergolu ale Pepa to odvolal protože nedošel materiál. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

@ozzy56

Přesně tak jak píšeš, minulá paní doktorka mi tydle "včeličky" párkrát instalovala(opichovala páteř z obou stran,bylo to dost nepříjemný ale dost účinný) a měl jsem na nějakej čas klid,pak musela nechtěně "Paní doktorka" opustit ordinaci, (vážně onemocněla 😥 ) a po ní to převzal doktor který už má jiný směr léčení 

Guest Petr 3008
Odesláno

Dnes nutná návštěva v Č. Budějovicích a nějaké vyřizování přímo v centru, takže pozdrav všem

IMG_20210429_094333.thumb.jpg.fb0dae2e812d6e240f0e5beb09285704.jpgIMG_20210429_094351.thumb.jpg.959e8df9cb393abd0cc9ce989afe35fa.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno

A mimo jiné jsem stihnul v rychlosti mrknout na novou Caddy,  a je to docela pořádný kus auta, za mě dobrý a kdybych měl volit mezi Riftrem, tak teda nevím, nevím

IMG_20210429_130814.thumb.jpg.931021d6e08e849df75c0c87bca3970a.jpgIMG_20210429_130821.thumb.jpg.743e53b2c0622034f751993f9fd50890.jpgIMG_20210429_130842.thumb.jpg.d73250f9cbe01f5a08565ec880311fe7.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...