Návštěvník Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Tak všemi deseti jsem kdysi psal naprosto brutálně, dokonce jsem s tím byl na pár soutěžích. Už to je ale proti minulosti bída, protože jsem vyšel ze cviku. Kdysi to ty telefony nestíhaly ale dnes se dá psát hodně rychle a k tomu nápověda dohazuje diakritiku. Většinu věcí dnes dělám na telefonu, protože je to rychlé a akční. V desktop módu skoro srovnatelné. Citovat
Pepito Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Také většinu věcí dělám na mobilu, kromě základních funkcí jako je volání a SMS: Internet (vyhledávání čehokoli, Peugeot klub..), komunikace (WhatsApp), ještě nedávno FB, ale ten jsem zrušil, e-mail, focení, navigace, tisk přes Wi-Fi atd.. Určitě je toho víc. Je to prostě můj osobní počítač o kterém se mi ještě tak před cca deseti lety ani nesnilo. Pro mě super věc, kterou dnešní děti berou jako samozřejmost. Jsem rád, že jsem zažil dobu, kdy jsem se mohl dívat na černobílou televizi, kdy jsem si volal za jednu korunu z pevné domácí linky, psal si s holkou dopisy a čekal (někdy i týden) na odpověď... A nyní jsem rád, že zažívám technologickou revoluci ve všech oblastech. MotoMoto a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Tak já dnes nic moc,teď jdu trošku střihnout buksus, před chvilkou odjel známý z Prahy ,byl tu ohledně Kaipana co má,tak nějaké rady a pokec,já mu dával nějaké manuály a tak co jeden za ty roky o tom poscháněl,on mi na oplátku přivezl na ochutnání něco z Hostivaře,tak uvidím, jaké to bude. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 @Milan+, to jsou litrovky? Pěkné balení. Moc pěkné baňky na stromeček. Citovat
Milan+ Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 @Pepito Jo jo litrovky, není jak jsem napsal nahoře Hostivař,ale Hostivar. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 2 hodinami, minimaxa napsal: Přátelé, věnujte tento čas raději sobě, nebo své rodině, venku je hezky, místo této zbytečné debaty ... Kde? Tady fouká jako sviň. Citovat
Klemoň Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 3 hodinami, Péťa napsal: To jsou ty písmenka na klávesnici hned vedle sebe, to se občas uklikneš Jako třeba "K" a "S Tak s tímto mám na mobilu ale opravdu problém - velké prsty. Na staré tlačítkovce a nebo dotykové, ale tlakové klávesnici to ještě celkem šlo. Ale na těch nových co snímají elektrický odpor (či tak nějak) mám problém klepnout správné písmenko. A dokonce se mi občas stává (asi pro mastné prsty) , že nejde přetažením přijmout hovor. Prostě to prst nevidí / nesejme . Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 3 hodinami, Pepito napsal: @Péťa, @Vena garážmistr není zase až takový extrém. Ale Ty jeho slohové práce se mi občas nechtějí číst celé. Předpokládám že své příspěvky píše na PC, protože kdyby to psal na mobilu jako já palcem pravé ruky, tak už by mu upadl. Hele že mi to občas ustřelí to vím několikrát jsem se za to i omlouval ale pravopis není úplně moje silná stránka a to že jsem na ZŠ prolejzal z češtiny to bylo většinou tím že na základce jsem byl docela zažranej čtenář a ten průměr jsem doháněl referátama o knížkách který jsem přečet ale dík pravopisu jsem stejně nikdy lepší ne 2 z těch referátů nedostal. A ano 99% všeho co dělám na internetu tak dělám na noťasu na internet přes telefon téměř nelezu protože mi to nevyhovuje a nedokážu fungovat ani z tabletu. Jako jo občas i závidím lidem který si svoje záležitosti řeší z telefonu ale mě to prostě nejde chvilku jsem zkoušel i místo telefonu používat tablet ale to byl zas problém kde to nosit takže funguju na noťasu a přiznám se že v telefonu nepřečtu ani emeil. A dneska neděle byla takže dopolčo tu byl skorobrácha Pepa na kus řeči a pak už jen tak jakože relax. miroska, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 5 hodinami, Lihous napsal: Pratele nema byt nyl ale byl Promiň, ale fakt nevím co to je. Příspěvky se číst snažím, někdy nepochopím a někdy si myslím, že to děláš schválně Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal: přiznám se že v telefonu nepřečtu ani já také ne. Kdybych byl odkázaný na telefon, tak nenapíšu ani čárku. Přes telefon řeším jen krizovky z nutnosti Citovat
Pepito Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 @Petr 3008, jak je ta čeština krásná. Ty píšeš: "Přes telefon řeším jen krizovky z nutnosti" a já čtu "křížovky". Stačí jen přidat interpunkční znaménka a hned máme jiné slovo s jiným významem. Citovat
Hafity Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Tak jsem právě dokončil úklid rozříštěného bočního skla u spolujezdce na Zafiře, které rozbil kamínek, odlétnuvší ze sekačky při POSLEDNÍ lajně sekání trávníku.... Zafira byla vystrčená právě jenom čumákem a dveřma spolujezdce zpoza baráku.... Přeci kvůli tomu nebudu couvat, co by se mohlo stát.... Navíc se to stalo ve velmi "vhodnou" chvíli, kdy mám od zítra tři R12 šichty.... Takže se ani nemůžu vožrat.... To okno samotné mám náhradní, to je v poho.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Tak dnes zápiskovano a po hnojení tak se uvidí... Hafity, radim.1008, miroska a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 já byl dnes na včeličku do ramena, navedli mě ke krásné sestřičce, ta by mě mohla píchat furt miroska, Vena garážmistr, Milan+ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Sawoy Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Myslím že furt by se ti to nelíbilo.Dokonce bych řek že ani jednou. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 tak dobře--jen kdybych měl chuť, třeba loni jsem chuť neměl vůbec miroska, Charlie 1, MotoMoto a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Sawoy Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Nechci se přít, je to tvoje to ... todle, ale bacha: píchnout a pichat není totéž, to mi věř ... ozzy56 a miroska ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 11 minutami, ozzy56 napsal: tak dobře--jen kdybych měl chuť, třeba loni jsem chuť neměl vůbec V kterém roce se to dostaví? Ať vím kdy začít shánět lano Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Hele docela brzo, to přijde ani nevíš. Ale nijak to nebolí, tak se nemusíš bát Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.