Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Tak všemi deseti jsem kdysi psal naprosto brutálně, dokonce jsem s tím byl na pár soutěžích. Už to je ale proti minulosti bída, protože jsem vyšel ze cviku. Kdysi to ty telefony nestíhaly ale dnes se dá psát hodně rychle a k tomu nápověda dohazuje diakritiku. Většinu věcí dnes dělám na telefonu, protože je to rychlé a akční. V desktop módu skoro srovnatelné. 👍

Odesláno

Také většinu věcí dělám na mobilu, kromě základních funkcí jako je volání a SMS: Internet (vyhledávání čehokoli, Peugeot klub..), komunikace (WhatsApp), ještě nedávno FB, ale ten jsem zrušil, e-mail, focení, navigace, tisk přes Wi-Fi atd.. Určitě je toho víc. Je to prostě můj osobní počítač o kterém se mi ještě tak před cca deseti lety ani nesnilo. Pro mě super věc, kterou dnešní děti berou jako samozřejmost. :super

Jsem rád, že jsem zažil dobu, kdy jsem se mohl dívat na černobílou televizi, kdy jsem si volal za jednu korunu z pevné domácí linky, psal si s holkou dopisy a čekal (někdy i týden) na odpověď... A nyní jsem rád, že zažívám technologickou revoluci ve všech oblastech. :papa

Odesláno

Tak já dnes nic moc,teď jdu trošku střihnout buksus, před chvilkou odjel známý z Prahy ,byl tu ohledně Kaipana co má,tak nějaké rady a pokec,já mu dával nějaké manuály a tak co jeden za ty roky o tom poscháněl,on mi na oplátku přivezl na ochutnání něco z Hostivaře,tak uvidím, jaké to bude.

IMG_20210425_123358.jpg

Odesláno
před 2 hodinami, minimaxa napsal:

Přátelé, věnujte tento čas raději sobě, nebo své rodině, venku je hezky, místo této zbytečné debaty ... 👋

Kde? Tady fouká jako sviň.

Odesláno
před 3 hodinami, Péťa napsal:

To jsou ty písmenka na klávesnici hned vedle sebe, to se občas uklikneš :D Jako třeba "K" a "S

Tak s tímto mám na mobilu ale opravdu problém - velké prsty. Na staré tlačítkovce a nebo dotykové, ale tlakové klávesnici to ještě celkem šlo. Ale na těch nových co snímají elektrický odpor (či tak nějak) mám problém klepnout správné písmenko. A dokonce se mi občas stává (asi pro mastné prsty) , že nejde přetažením přijmout hovor. Prostě to prst nevidí / nesejme .  😟

Odesláno
před 3 hodinami, Pepito napsal:

@Péťa, @Vena garážmistr není zase až takový extrém. Ale Ty jeho slohové práce se mi občas nechtějí číst celé. :D Předpokládám že své příspěvky píše na PC, protože kdyby to psal na mobilu jako já palcem pravé ruky, tak už by mu upadl. :myslim :D :papa

Hele že mi to občas ustřelí to vím několikrát jsem se za to i omlouval ale pravopis není úplně moje silná stránka a to že jsem na ZŠ prolejzal z češtiny to bylo většinou tím že na základce jsem byl docela zažranej čtenář a ten průměr jsem doháněl referátama o knížkách který jsem přečet ale dík pravopisu jsem stejně nikdy lepší ne 2 z těch referátů nedostal. A ano 99% všeho co dělám na internetu tak dělám na noťasu na internet přes telefon téměř nelezu protože mi to nevyhovuje a nedokážu fungovat ani z tabletu. Jako jo občas i závidím lidem který si svoje záležitosti řeší z telefonu ale mě to prostě nejde chvilku jsem zkoušel i místo telefonu používat tablet ale to byl zas problém kde to nosit takže funguju na noťasu a přiznám se že v telefonu nepřečtu ani emeil. 

A dneska neděle byla takže dopolčo tu byl skorobrácha Pepa na kus řeči a pak už jen tak jakože relax. 

Guest Petr 3008
Odesláno
před 5 hodinami, Lihous napsal:

Pratele nema byt nyl ale byl

Promiň, ale fakt nevím co to je.  Příspěvky se číst snažím, někdy nepochopím a někdy si myslím, že to děláš schválně  😁

Guest Petr 3008
Odesláno
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

přiznám se že v telefonu nepřečtu ani

já také ne.  Kdybych byl odkázaný na telefon, tak nenapíšu ani čárku. Přes telefon řeším jen krizovky z nutnosti 

Odesláno

@Petr 3008, jak je ta čeština krásná. :super

Ty píšeš: "Přes telefon řeším jen krizovky z nutnosti" a já čtu "křížovky". :D

Stačí jen přidat interpunkční znaménka a hned máme jiné slovo s jiným významem. :papa

Odesláno

Tak jsem právě dokončil úklid rozříštěného bočního skla u spolujezdce na Zafiře, které rozbil kamínek, odlétnuvší ze sekačky při POSLEDNÍ lajně sekání trávníku.... :roker  Zafira byla vystrčená právě jenom čumákem a dveřma spolujezdce zpoza baráku.... Přeci kvůli tomu nebudu couvat, co by se mohlo stát.... :bacha  Navíc se to stalo ve velmi "vhodnou" chvíli, kdy mám od zítra tři R12 šichty.... :grr  Takže se ani nemůžu vožrat.... :fnuk  To okno samotné mám náhradní, to je v poho....

Odesláno

Myslím že furt by se ti to nelíbilo.Dokonce bych řek že ani jednou.

Odesláno

Nechci se přít, je to tvoje to ... todle, ale bacha: píchnout a pichat není totéž, to mi věř ... 

Návštěvník
Odesláno
před 11 minutami, ozzy56 napsal:

tak dobře--jen kdybych měl chuť, třeba loni jsem chuť neměl vůbec 😂

V kterém roce se to dostaví? Ať vím kdy začít shánět lano 😁

Guest Petr 3008
Odesláno

Hele docela brzo, to přijde ani nevíš.  Ale nijak to nebolí, tak se nemusíš bát 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...