Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Všem co na mne myslí opravdu děkuji - potěší to. :papa        Aktuální stav : teploty poklesly . ale bolest hlavy stoupla  😥     Ale jinak jsem na tom vlastně dobře , na rozdíl od těch v nemocnicích, takže nač si stěžovat . . . 

Odesláno

Asi hodinu po pulnoci jsme s kolegou jeli Drink Drive bylo to jen kousek za kolin ale jiste vim ze tenhle typ auta neni nic pro me

Jednalo se o Mercedes Benz ML63 AMG rok odhadem 2010 s brutalne urvanym vyfukem na 21" kolech

Na to jake to auto ma venkovni proporce vevnitr moc mista nebylo

Do anatoickych sedacek sem se se svym spekem nevesel a ty vyfuky se dlouho fakt poslouchat nedaji

Odesláno

Díky za připomenutí, před 20ti lety jsem jezdil v Praze splašenou Pandou (DRINK SOS) a ač jsem se nikdy nestal "jedničkou" (nevozil jsem klientská auta), nebyla to špatná brigáda 

Guest Petr 3008
Odesláno
před 13 hodinami, Medvěd napsal:

Poznáte v které pohádce si zahrál tenhle barák?

Pořád na to koukám a fakt nevím...  ??

Odesláno

Obec se nám zbláznila...místo pytlů na tříděný odpad dostane každý popelnice na plast a papír....ty jo...to mám pět popelnic celkem....kam to mám jako skládat :D budu muset ukopnout kus obecní "předzahrádky" na zahradu si fakt popelnice cpát nebudu...to bude zase keců :D 

Odesláno

@ozzy56 ne ne nebude....v rámci motivace zrušili svoz komunálu každý týden....takže 1. komunál, 2.papír, 3. komunál 4. plast.... takže budou jezdit stejně každý uterý...

jen  nevím jak to tý 120 litrový popelnice narvu 4 x 120 pytle papíru :D 

a jinak story kotel pokračuje....dnes ověřeno, že pokud je na termostatu méně nebo rovno 19,5 stupni, tak šmejd nechce zatopit...asi mu je zima... tak se mi zdá, že je chyba v termostatu...páč šmejd ukazuje o dva stupně méně než co je na meteostanici....neví někdo jestli je možné místo takovýho stařičkýho koupit něco modernějšího? mám ted tuten https://www.bola.cz/prostorove-cidlo-siemens-qaa-55-110-101?gclid=CjwKCAjw6fCCBhBNEiwAem5SO5htPs4JmMUUC8gHHDgjnM8aATJ6A74BPzPtIWeUZQbVB8j7WAwcFhoC_nEQAvD_BwE

Odesláno

Já nevím :D Jen jsem to vygooglil ;)

A k popelnicím, u nás to také zavádějí, ale jen na plast. Naštěstí ne povinně, protože mě by jedna popelnice 120l nestačila, takže po jejím naplnění stejně budu dál nosit plasty do kontejneru. Ale víc mě štvou, že dostaneme očipované popelnice na komunální odpad, ty nám budou vážit a platit budeme podle hmotnosti :( To znamená, že nám jedna popelnice vystačila tak na 2 až 3 měsíce.

Odesláno

@Péťa aha :) 

popelnice nám tu taky čipují aktuálně, jak je chtěj vážit? jako že na tom rameni u kuka auta bude váha? tak proto :D šmejdi...aspon vím co očekávat...předpokládám že u vás jezdí marius pedersen :D

Odesláno

jj, Marius. Prakticky to zatím taky nevím, ale nic jiného, než váha na rameni KuKa vozu to asi být nemůže. V dubnu nám mají rozvážet ty čipované popelnice. To bude chaos.

Odesláno

U nás probíhá tříděný odpad v pytlích, které si olepíme čárovým kódem a další rok máme slevu podle vytříděného odpadu. Na letošek to dělalo 360Kč. Naštěstí tu nejezdí Marius. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...