Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se jen děsím toho, až se mi pošťourají v nose, abych nevykrvácel...trpím na krev z nosu (vypalování, ascorutin...)

Guest Petr 3008
Odesláno

@Pepitono když vidím ten pilový kotouč v rozbrusce, tak mám husí kůži.  Sice s tím občas taky něco říznu, ale bojím se toho jak čert kříže 🙃

@vagiklidně přijeď k nám, my se v práci šťouráme sami, to se nechá 😅

Odesláno

@Pepito ty jsi blázen s tímhle řezat strom. :D:D To bych to radši vzal celý sekerou nebo aspoň elektrickou pilou. ;) 

@vagi Stav se, zítra se budu taky šťourat v nose, abych mohl do práce. Samovyšetření mělo premiéru minulou neděli. Tak už to umím, jen test si přivez vlastní. :D Ten mám jen jeden. :P:D

Odesláno
před 3 minutami, Petr 3008 napsal:

no když vidím ten pilový kotouč v rozbrusce

Jsem si vzpomněl na pana Kemra v "Čtyři vraždy stačí drahoušku"....

"To fou kváfný vuby"

Odesláno
před 3 hodinami, Milan+ napsal:

Železo bych tedy odvezl do šrotu, než za to ještě platit,tady jsem teď likvidoval starý krámy z garáže a za železo dal 4,50

A já dnes neudělal nic ,jen se povaluji po dlouhé době.

No jediny suroviny co to vykupovali u nas zavřeli....a moc zeleza v tom neni..kdyz nepocitam radiátory...ale z toho zase vytekala smradlava brecka...takze jestli tam je 20 kilo zeleza bez topeni...tak je to moc....

Puvodne jsem chtel dat zelezo sdh...ale nejak v covidu neporadaji zelezne nedele....

Takze sup s tim do kontasu...

Odesláno (upraveno)
V 20. 3. 2021 at 12:46, MJSytic napsal:

Dneska jsem jen tak pro zajímavost, jak to půjde, vyměnil gumičky u origo stěračů. No šlo to překvapivě snadno. Takže pokud nebudou patlat, objednám jich několik do zásoby a s nakupováním nových stěračů za 500+ nadobro skončím :aut 

Tak ono není problém to vyměnit, je spíš problém sehnat správné gumičky protože je víc druhů a uni nesedí a navíc jak se ty koncovky sundavaj tak tam pak nedrží i když někdo to prodává v sadě s náhradníma gumičkama ale pak to zase už vychází docela draho že se to skoro nevyplatí protože už to stejně nestírá jako origo. 

Upraveno uživatelem MJSytic
citace prosím bez obrázků
Odesláno

@Milan+ Ja jsem u nich taky docela dlouho a spokojenost
Ale dnes me dorazilo jaky vysmech jsou nejaka osobni data a co vse si vsichni o nas schovavaji.

Karta byla NOVA nikdy nepouzita - chapu ze ji treba bankomat na poprve vyhodil ale proc si pamatuje system ze jsem pred rokem ?? Vybral nejakou sumu ?
Jako ze je to prome nejaky luxus nejaky bonus ??? Pochopim pokud vyberu mesic co mesic uz zavedenou kartou ale NE NAPROSTO NOVOU.

A k cemu nejaka naprosto zavadejici reklama ? Neznam cloveka v CZ ze by daval jen tak nejakou slevu.

Nad tim jsem se pozastavil.

Tak ze bankomat Ok ale jen strohe info a jen to co je treba - napsano pro lidoveho obcana NENI TREBA u bankomatu stat dele nez je treba a pak brecet ze me nejaky NERAD OKRADL ....

Asi tak nejak to bylo mysleno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...