ozzy56 Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 všimli jste si třeba na procházce, co těch krtinců všude je ?? pandemie ?? Citovat
radim.1008 Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 U nás ty sv.ně rejou i pod sněhem. Jenom koukáš, co je nových hromádek. Citovat
Návštěvník Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 Asi byli taky v karanténě, na Home Office apod, tak se množili no... Co tam chceš dělat celou dobu v ďuře... No ni? Citovat
Péťa Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 Jo, sousedovi i přes velkou vrstvu sněhu přibývají čerstvé krtince U mě zatím dobré, asi se bojí Citovat
Klemoň Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 No u nás v obýváku zatím také dobré Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 (upraveno) Ale i venku před panelákem žádné krťouny nemáme. Zato divokých (snad) králíků tu hopsá docela dost. Po chodníku , mezi auty , za domem v parku. Někdy to vypadá , že je venku více králíků než psů . . . . Upraveno 22. leden 2021 uživatelem Klemoň Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 No já vím, že ten králík není moc vidět , ale kdybych šel blíže, tak zdrhne . . . ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 @Klemoň, já ho vidím. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 Dneska dopoledne jsem byl na oční kontrole,tam jsem dojel autem, zpátky už jsem šel po hodině a půl po svejch,rozkapáno prohlidnuto ve dvou kukátkach pak promáznuto v obou očích nějakou barvou pod víčka, znova rozkapáno a po půl hodině sezení v čekárně opět do vnitř za doktorkou,znova prohlíží snad až do mozku že všech stran,a pak prohlásila že mám šedý zákal,dala mi nějaký pálivý kapky a 5xdenně budu kapat a začátkem března mě objednala na nějaký rentgeny a když se to do ty doby nezlepší tak bude asi následovat operace,s tím mě dorazila Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 23. leden 2021 Odesláno 23. leden 2021 Chlapi neznáte někdo náhodou tohle auto ? Údajně Praha. https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/207/19015999?goFrom=list Citovat
Fruktis Odesláno 23. leden 2021 Odesláno 23. leden 2021 Vejlet do plzně pendolinem a zpět rychlikem...malej šotouš spokojen... Citovat
Medvěd Odesláno 23. leden 2021 Odesláno 23. leden 2021 Dneska den "jak víno". Začalo to tím, že jsme se jeli podívat na nabídku jednoho prodejce starších kožených sedaček - sedačka, kterou jsme s velkou slávou kupovali asi před 5ti roky za ne zrovna malé kačky je totiž vyloženě na odpis (kdysi jsem tu dával fotky toho, co nám z eko-kůže na sedačce zbylo) a protože jsem z mnoha stran slyšel,. že se dá u nás koupit starší kvalitní sedačka z DE, vyrazili jsme se dnes na něco podívat. Už barák, kde byly sedačky uskladněny nebudil zrovna důvěru, ale to, co jsme viděli uvnitř zcela předčilo veškerá možná očekávání - při pohybu po patrech měl člověk strach, že shnilýma prknama propadne o patro níž, všude pach kočičinců.... - takže byť na fotkách sedačka vypadala dobře, usoudili jsme, že tudy cesta nepovede (Hela byla poměrně rozladěna a - na rovinu - ani jsem se í nedivil). Po nevydařené "prohlídce" jsme se přesunuli do Hořic na pizzaoběd s tím, že bychom se následně šli projít na rozhlednu nad město a k prvorepublikovému areálu koupaliště Dachová (Pavla jsem chtěl překvapit ukázkou prostoru startu a cíle trasy motocyklových závodů. To se ale nepovedlo Asi km od náměstí jsem zalovil v kapse a zjistil jsem, že mi chybí MOBIL ! Poslal jsem tedy Pavla s klíčkama do auta, aby mi ho přinesl a sám jsem s Helou pomalu pokračoval směr rozhledna. Po chvíli jí zazvonil telefon a tam Pavel oznamoval, že v autě není ale že, když moje číslo zkusil vytočit, tak TELEFON ZVONÍ V KASTLÍKU MĚSTSKÉHO ÚŘADU !!! (modří, co četli nedávnou příhodu se ztrátou Pavlova mobilu se dosmějou TEĎ ). Takže jsme se s Helou (vytočenou skoro do bezvědomí) otočili a vyrazili zpět k náměstí. Naštěstí kastlík měl vstupní škvíru tak širokou, že se nám povedlo si z něj telefon vytáhnout (neznámý poctivec, kterému aspoň takto děkuji, ho dokonce dal do obálky) a následně jsme vyrazili směr domov. Další podobně povedený den prosím v dohledné době nechci absolvovat Péťa, Milan+, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Návštěvník Odesláno 23. leden 2021 Odesláno 23. leden 2021 před 7 hodinami, Petr 3008 napsal: Chlapi neznáte někdo náhodou tohle auto ? Údajně Praha. https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/207/19015999?goFrom=list Hergot to je krasavec! @Medvěd Tak to je vyloženě den blbec. Snad sis to na nějaký čas vybral Já byl dneska pochodit v lese s děckama a psem, teplota byla totiž super, cca 9°C. V lese ale hnus humus, všude bláto, bordel, les rozježděný od lakatošů apod protože tam teď dělají výsek. Docela nás to přešlo a znova půjdu asi až bude sucho nebo mráz. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. leden 2021 Odesláno 23. leden 2021 (upraveno) Dnes jsem si mákl. Od rána dělám zeď, pak přivezli lednici, 2 řízci ji měli vynést do patra (placená služba). Dali mi ji za dveře se slovy, že nahoru to nepůjde, že neprojde a odjeli. Tak přišel kolega a my dvě tintítka jsme 130 kilovou lednici nahoru bez potíží vytáhli. Tak tu už straší a přemýšlíme kam ji vůbec dáme Ještě musím nějak zařídit přívod vody na ledovač. Jo, a zjistil jsem, že nízkoexpanzní pěna není až tak nízkoexpanzní. A ženský ještě objednaly novou troubu. Tak doufám, že koupily na 3 fáze se neporadí potvory. Jedno fázovou nechci. Upraveno 23. leden 2021 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Milan+ Odesláno 23. leden 2021 Odesláno 23. leden 2021 @Medvěd Když Hořice, nebyla ta prohlídka v Ulibicich u silnice? Jestli jo, tak se ani nedivím, protože tahle firma začínala v prasečáku v Robousích. Citovat
Medvěd Odesláno 23. leden 2021 Odesláno 23. leden 2021 (upraveno) Ne, ve Starých Smrkovicích, asi 15 km od Hořic bokem k Bydžovu. Ale pánovi to asi nese, odjížděl v E klasse Medvědovi max 5 let starým Upraveno 23. leden 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Ajdamek Odesláno 23. leden 2021 Odesláno 23. leden 2021 Já nechal sedačku z ekokůže přečalounit kvalitnější ekokůží jsem s ní velice spokojen, tak jsem nechtěl měnit. Sedačka s taburetem nová stála 50tkč, přečalounění i taburetem 20tkč. Citovat
Medvěd Odesláno 23. leden 2021 Odesláno 23. leden 2021 My máme bohužel v řiti i kostru sedačky, takže se bojím, kdy se nadobro rozlomí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.