Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Asi byli taky v karanténě, na Home Office apod, tak se množili no... Co tam chceš dělat celou dobu v ďuře... No ni? 

Odesláno (upraveno)

Ale i venku před panelákem žádné krťouny nemáme. Zato divokých (snad) králíků tu hopsá docela dost. Po chodníku , mezi auty , za domem v parku. Někdy to vypadá , že je venku více králíků než psů . . . .:papa

image.jpeg

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Dneska dopoledne jsem byl na oční kontrole,tam jsem dojel autem, zpátky už jsem šel po hodině a půl po svejch,rozkapáno prohlidnuto ve dvou kukátkach pak promáznuto v obou očích nějakou barvou pod víčka, znova rozkapáno a  po půl hodině sezení v čekárně opět do vnitř za doktorkou,znova prohlíží snad až do mozku že všech stran,a pak prohlásila že mám šedý zákal,dala mi nějaký pálivý kapky a 5xdenně budu kapat a začátkem března mě objednala na nějaký rentgeny a když se to do ty doby nezlepší tak bude asi následovat operace,s tím mě  dorazila🤪😥

Odesláno
Dneska den "jak víno".

Začalo to tím, že jsme se jeli podívat na nabídku jednoho prodejce starších kožených sedaček - sedačka, kterou jsme s velkou slávou kupovali asi před 5ti roky za ne zrovna malé kačky je totiž vyloženě na odpis (kdysi jsem tu dával fotky toho, co nám z eko-kůže na sedačce zbylo) a protože jsem z mnoha stran slyšel,. že se dá u nás koupit starší kvalitní sedačka z DE, vyrazili jsme se dnes na něco podívat.
Už barák, kde byly sedačky uskladněny nebudil zrovna důvěru, ale to, co jsme viděli uvnitř zcela předčilo veškerá možná očekávání - při pohybu po patrech měl člověk strach, že shnilýma prknama propadne o patro níž, všude pach kočičinců.... - takže byť na fotkách sedačka vypadala dobře, usoudili jsme, že tudy cesta nepovede (Hela byla poměrně rozladěna a - na rovinu - ani jsem se í nedivil).
Po nevydařené "prohlídce" jsme se přesunuli do Hořic na pizzaoběd s tím, že bychom se následně šli projít na rozhlednu nad město a k prvorepublikovému areálu koupaliště Dachová (Pavla jsem chtěl překvapit ukázkou prostoru startu a cíle trasy motocyklových závodů. To se ale nepovedlo
Asi km od náměstí jsem zalovil v kapse a zjistil jsem, že mi chybí MOBIL ! Poslal jsem tedy Pavla s klíčkama do auta, aby mi ho přinesl a sám jsem s Helou pomalu pokračoval směr rozhledna. Po chvíli jí zazvonil telefon a tam Pavel oznamoval, že v autě není
ale že, když moje číslo zkusil vytočit, tak TELEFON ZVONÍ V KASTLÍKU MĚSTSKÉHO ÚŘADU !!! (modří, co četli nedávnou příhodu se ztrátou Pavlova mobilu se dosmějou TEĎ ).
Takže jsme se s Helou (vytočenou skoro do bezvědomí) otočili a vyrazili zpět k náměstí. Naštěstí kastlík měl vstupní škvíru tak širokou, že se nám povedlo si z něj telefon vytáhnout (neznámý poctivec, kterému aspoň takto děkuji, ho dokonce dal do obálky) a následně jsme vyrazili směr domov.
Další podobně povedený den prosím v dohledné době nechci absolvovat
Návštěvník
Odesláno
před 7 hodinami, Petr 3008 napsal:

Chlapi neznáte někdo náhodou tohle auto ? Údajně Praha.

https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/207/19015999?goFrom=list

Hergot to je krasavec! 

@Medvěd Tak to je vyloženě den blbec. Snad sis to na nějaký čas vybral 🤪

Já byl dneska pochodit v lese s děckama a psem, teplota byla totiž super, cca 9°C. V lese ale hnus humus, všude bláto, bordel, les rozježděný od lakatošů apod protože tam teď dělají výsek. Docela nás to přešlo a znova půjdu asi až bude sucho nebo mráz. 

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem si mákl. Od rána dělám zeď, pak přivezli lednici, 2 řízci ji měli vynést do patra (placená služba). Dali mi ji za dveře se slovy, že nahoru to nepůjde, že neprojde a odjeli. Tak přišel kolega a my dvě tintítka jsme 130 kilovou lednici nahoru bez potíží vytáhli. Tak tu už straší a přemýšlíme kam ji vůbec dáme :D Ještě musím nějak zařídit přívod vody na ledovač. Jo, a zjistil jsem, že nízkoexpanzní pěna není až tak nízkoexpanzní. A ženský ještě objednaly novou troubu. Tak doufám, že koupily na 3 fáze 🙄 se neporadí potvory. Jedno fázovou nechci. 

IMG_20210123_172733.jpg

IMG_20210123_172745.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Ne, ve Starých Smrkovicích, asi 15 km od Hořic bokem k Bydžovu. 

Ale pánovi to asi nese, odjížděl v E klasse Medvědovi max 5 let starým 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Já nechal sedačku z ekokůže přečalounit kvalitnější ekokůží :) jsem s ní velice spokojen, tak jsem nechtěl měnit. Sedačka s taburetem nová stála 50tkč, přečalounění  i taburetem 20tkč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...