Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno
před 14 hodinami, pavelu96 napsal:

@Milan+ Tak zase nemám tolik peněz na komplet nový nábytek do celého bytu...:roll - skříň se zrcadly je 3 roky stará a ta v komoře 15 let (na míru podle mého návrhu a nejlíp složitelná😀)

kde se da sehnat ta postel?

Odesláno

No dneska jsem utahanej jako kotě. Od úterka jsem dnes poprvé skončil v 16 hodin. Jinak jsem byl na dílně od rána každý den do těch 18. Zítra musím ráno na poštu a odpoledne jedu lepit folie na okna na barák kamarádovy do čehož se my teda vůbec nechce protože ty okna jsou skoro 3 metry vysoký a jak známo tak já a výšky to spolu moc nehraje no naštěstí jede se mnou skorobráška Pepa kterýmu v tomto směru nedělá problém nic. 

Odesláno

Není ta sekera větší než pomocník:myslim? Jinak s tebou souhlasím. Co se v mládí naučí, ve staří jako když najde:).
 Špalek na štípání je z pařez? Taky mám takový štípací špalek.

Odesláno

@Hafity  folie na okna která má zabránit průniku těch UV srágor a hlavně tady to bude kvůli tomu aby jim do baráku nešel " žár " od slunka který by mohl spálit kytky za oknem. Udělá to takové jako polozrcadlo zvenčí zevnitřku to téměř nepoznáš že na tom okně je něco nalepené.  Tady tomu známému jsem už lepil trochu jiné folie na okna u dílny aby jim tam lidi nečuměli ale to je víc zrcadlový. 

Odesláno

@OK406 Kalač je větší než pomocník, ani ho neuzvedne, ale baví ho mi pomáhat. Jen u štípání ho odháním, aby ho netrefil odlétnuvší kus.

Přesně tak, co se v mládí naučí... A dokud ho to baví. :D

Odesláno

@Hafity hele fakt nevím. Tyhle folie běžně nedělám dělám hlavně folie na auta. Ale domluvím se s tím známým aby to po nějaké době " vyhodnotil " jak to funguje. 

@radim.1008 no máš pravdu že u toho sekání je to dost nebezpečný však děda mi vždycky říkával " je bezpečnější koukat na s.r.á.č.e než na sekáče " .

@Milan+ pravda je že dneska jsou na takovou tvrdou robotu mašiny. Ale zvlášť v dnešní době kdo se musí " válet " z jakéhokoliv důvodu doma tak tomu trochu té raubířiny neublíží.

Odesláno

Dnes skoro nic, dával jsem home office :D - zaměření oken a objednávka rolet do 7mi oken z fexi.cz. a vlastně takový první větší úklid tří velkých pokojů (ale já jen zametl) holky drbaly podlahu, futra a trubky od topení. :super

Odesláno (upraveno)

jako taky ted jenem na kvartaly - plan smen se meni co tejden
ale jelikoz jezdim nocni furt se da obehem poledne neco vymyslet

napis svuj plan ja se prispusobim

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Tak já jsem dneska pouze vyměnil olej na 206, předešlý tam byl jenom necelých 300km, aby se motor pročistil po odstávce, pak jsem využil to, že mám užitkovou verzi a naložil jsem IPU ( nebo něco na ten způsob), ať to můžu zítra nechat v separáku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...