Klemoň Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 Ježíši - ten visící zdroj od noťasu Citovat
Péťa Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 No co? Pevně visí Horší by bylo, kdyby špatně stál Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 Hoši zas to tak neprožívejte. A to jsem to dvakrát kontroloval jestli tam není něco co by mohlo vzbudit pohoršení a ups. Citovat
Klemoň Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 Venoušku , to je jen prevence. Ale v tomto případě bych to fakt nějak pořešil. Ono se to nezdá , ale ten zdroj je relativně těžký na to , aby to takto viselo dlouhodobě. Flákni pod něj dva hřebíky / šrouby / či prkénko na lepidlo Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 Je to jen provizorně. Musím dodělat zásuvkovou lištu pod stolem a tam pak budou zapnuté všechny spotřebiče které budou fungovat na stole. Citovat
Klemoň Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 No tak vidíš . . . . Jako bych nic nepsal . . . "dlouhodobě" Citovat
Milan+ Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 A není škoda místa? Místo palet bych tam dal průmyslové regály a máš to až ke stropu. A dáš do toho podstatně více. Citovat
Klemoň Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 (upraveno) No asi takto : palety se válejí na dvoře a regál musíš koupit . . . co si vybereš když toho máš jen pár na uklizení ??? V pneuservisu nepotřebuješ tolik různorodých věcí na skladě Upraveno 27. prosinec 2019 uživatelem Klemoň Citovat
Fruktis Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 Byl jsem V kině na filmu Vlastníci.. celkem fajn film..čas utekl ani nevím jak... Ale co nechápu jsou lidu..koupi si lístek a 15 minut před začátkem hledají místo kam si sednou...protože na jejich místě někdo sedí... No kam by si nesedli..vedle mě a od začátku filmu kafraj rozbaluji bonbónky...bagetky...piji z láhve pro děti s ventilkem.. Tak jsem je požádal zda by mohli přestat sustit a rušit mě...No a svete div se..já prý taky chroupam... Naštěstí pak přišel někdo s lístkem kdo tam měl sedět...a museli si presednout...Teda aspoň jeden...a najednou bylo ticho a dalo se koukat na film Citovat
Klemoň Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 A pod otázka - také jsi něco chroupal ??? Já bych to totiž zatrhnul !!! To je jedna z věcí co mne v kině se... Když je to akční tj. samá řežba, tak to ještě jde , ale když se dva hajzlíci na něčem tiše domlouvají a ty slyšiš jen chrr chrr chrr a srrrrk . . . . tak je mi líto, že je vražda v afektu stále ještě trestná Citovat
Fruktis Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 @Klemoň Já chroupam před sálem..a dneska jsem dochroupal poslední chroup během první reklamy...nejak to čekani musím zkrátit jsem tedy vinen...přineste opratku a poveste mě vejs ať se pěkně houpam Paní si ten svůj tyjatr mohla ušetřit, kdyby si sedla na své místo... Citovat
Klemoň Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 Ale jak říkám - při hlučných scénách to jde , ale jak chceš . . . .stav se - zrovna se uvolnilo místo na takovém pěkném trámku Fruktis ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2019 Odesláno 28. prosinec 2019 předpokládám CineStar--zažil jsem v průběhu promítání návštěvníka telefonujícího cca 5 min., , že se tam šli ostatní hlavně napapat a napít jsem taky zaregistroval... tak ta kina sabotuju a je hezké, že to nikomu nevadí Péťa, radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. prosinec 2019 Odesláno 28. prosinec 2019 jako nechapu kdyz mi nekdo sedi na miste tak ho vyhodim a ne ze si sednu jinam kde hrozi ze me zase vyhodi majitel zmineneho mista jinac zasadne do kina kvuli takovym individuum nechodim Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 28. prosinec 2019 Odesláno 28. prosinec 2019 Aaa Kino je co za zarizeni ...? V tomto zarizeni jsem byl kdyz byla premiera "Flinstounovich" .... a je uz nejky ten patek .... Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2019 Odesláno 28. prosinec 2019 mno, jak bych ti to vysvětlil..., podle jednoho vyspělého, bohatého a kulturního národa za velkou louží je kino takový střední sál, kam si všichni přinesou spoustu jídla a pití, můžeš se tam hlasitě bavit, komentovat děj, krkat, prdět, telefonovat atd., prostě si užívat kolektivu a k tomu ti pustí nějaký super film, zpravidla z produkce toho vyspělého, bohatého a kulturního národa, už to chápeš? jarokare a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 28. prosinec 2019 Odesláno 28. prosinec 2019 V 26. 12. 2019 at 8:31, radim.1008 napsal: A traktory jsou od Brudru Nechceš ještě nějaké ??? https://www.facebook.com/marketplace/item/2756728291058781/ Citovat
radim.1008 Odesláno 28. prosinec 2019 Odesláno 28. prosinec 2019 Mám zákaz. Ale už jsem vybral, co by se mi líbilo. Hlavně kombajn, s tím jsem si hrál u kamaráda a ten je peckovní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.