Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Venoušku , to je jen prevence. Ale v tomto případě bych to fakt nějak pořešil. Ono se to nezdá , ale ten zdroj je relativně těžký na to , aby to takto viselo dlouhodobě. Flákni pod něj dva hřebíky / šrouby / či prkénko na lepidlo  🙂

Odesláno (upraveno)

No asi takto :  palety se válejí na dvoře a regál musíš koupit . . .    co si vybereš když toho máš jen pár na uklizení ???   V pneuservisu nepotřebuješ tolik různorodých věcí na skladě   🙂

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Byl jsem V kině na filmu Vlastníci.. celkem  fajn film..čas utekl ani nevím jak...

Ale co nechápu jsou lidu..koupi si lístek a 15 minut před začátkem hledají místo kam si sednou...protože na jejich místě někdo sedí...

No kam by si nesedli..vedle mě a od začátku filmu kafraj rozbaluji bonbónky...bagetky...piji z láhve pro děti s ventilkem..

Tak jsem je požádal zda by mohli přestat sustit a rušit mě...No a svete div se..já prý taky chroupam...

Naštěstí pak přišel někdo s lístkem kdo tam měl sedět...a museli si presednout...Teda aspoň jeden...a najednou bylo ticho a dalo se koukat na film😜

Odesláno

A pod otázka - také jsi něco chroupal ???  Já bych to totiž zatrhnul !!! To je jedna z věcí co mne v kině se...  Když je to akční tj. samá řežba, tak to ještě jde , ale když se dva hajzlíci na něčem tiše domlouvají a ty slyšiš jen chrr chrr chrr a srrrrk . . . . tak je mi líto, že je vražda v afektu stále ještě trestná  😞

Odesláno

@Klemoň  Já chroupam před sálem..a dneska jsem dochroupal poslední chroup během první reklamy...nejak to čekani musím zkrátit 😁jsem tedy vinen...přineste opratku a poveste mě vejs ať se pěkně houpam 😱😪

Paní si ten svůj tyjatr mohla ušetřit, kdyby si sedla na své místo...😜

Odesláno

mno, jak bych ti to vysvětlil..., podle jednoho vyspělého, bohatého a kulturního národa za velkou louží je kino takový střední sál, kam si všichni přinesou spoustu jídla a pití, můžeš se tam hlasitě bavit, komentovat děj, krkat, prdět, telefonovat atd., prostě si užívat kolektivu a k tomu ti pustí nějaký super film, zpravidla z produkce toho vyspělého, bohatého a kulturního národa, už to chápeš? :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...