Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hele ozzy56 a co jako kdo si hraje nezlobí. A navíc v každým chlapovy zůstane kousek toho malýho kluka. A co jako tak si uděláš radost koupíš jedno pořádný auto postavíš ho někde do vitríny a je to. 

Já jsem jako mladej sbíral Monti systém pravda v tý době to bylo většinově LIAZka nebo TATRA ale mám jich asi deset jsou uklizený v krabici protože jsem za 15 let co mám barák nebyl schopnej na ně  pořídit důstojnou vitrínu ono teda asi bych ji už měl ale nejdřív byla holka malá a nezbejvali prachy a teď jsem línej něco pořídit ale už si to slibuju dlouho že nějakou vitrínu musím splašit přidělat a ty auta vystavit je to škoda aby to bylo ve škatuli. 

Jinak teda když jsem Vás včera huboval aby jste dali pokoj s tím jídlem, tak jsem si dnes naordinoval takovej polopůst k snídani jsem si dal dva plátky vánočky a budu až večeřet máti slíbila nějakou léčivou polívku. Okolo desátý jsem šel ven a teď jsem přišel. Hrabal jsem se v gumárně se stolem měl jsem tam takovej z palet naházenejch na sobě ale nějak mi nestačil tak jsem rozřezal palety a udělal jsem k tomu stávajícímu přístavbu. Místo šuplíků jsem použil vyřazený masňácký bedýnky zítra to tam uklidím a dám fotku. 

Odesláno (upraveno)

Asi sem přestanu chodit. Je to tady samej aktivista ... nejdřív se tu vedou divný řeči jakoby proti jídlu nebo co, pak zas že by si dospělej snad neměl kupovat hračky a nakonec ke všemu o práci ve svatek. Za chvíli pomalu aby se jeden styděl se trošku najíst, vyhnat haranty na zbytek tejdne k babí a pak si na dva tři dny lehnout k vláčkům k nebo k autodráze či co ... 😛

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno
Před hodinou, Sawoy napsal:

Asi sem přestanu chodit. Je to tady samej aktivista ... nejdřív se tu vedou divný řeči jakoby proti jídlu nebo co, pak zas že by si dospělej snad neměl kupovat hračky a nakonec ke všemu o práci ve svatek. Za chvíli pomalu aby se jeden styděl se trošku najíst, vyhnat haranty na zbytek tejdne k babí a pak si na dva tři dny lehnout k vláčkům k nebo k autodráze či co ... 😛

Však já jsem nepracoval jen jsem se trochu smysluplně hejbal svátečním tempem. A po pravdě jak jsem se venku trochu hejbal tak je mi líp než včera. A to že by jsi si nesměl lehnout k autodráze nebo vláčkům o tom tady nebyla řeč. Jen se zmiňovalo že některým to připadá divné si koupit nějakou tu zábavu. Ale já to nebyl. 

Odesláno (upraveno)
před 9 minutami, Vena garážmistr napsal:

Však já jsem nepracoval jen jsem se trochu smysluplně hejbal svátečním tempem. A po pravdě jak jsem se venku trochu hejbal tak je mi líp než včera.

To je taky práce 😂

A letos je mně fajn furt protože se mi  kupodivu povedlo se nepřežrat. Dokonce tý vánočky je pryč jen půlka a to jsme na ni čtyři. Jsem ztělesněný úsloví "z nouze ctnost" - pravda je taková že se nechci blíž seznámit se svým žlučníkem nebo tak něco a strach je silnější než mlsná 😀

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

dnes jsem narazil na článek--viz odkaz--, který mě vrátil do dětství :), když jsem měl 3-4 roky, tata dosmyčil dom auto z odkazu, šestiválec benz., bylo to vládní vozidlo ve verzi CABRIOLET, ve kterém se po válce dělaly vojenské přehlídky, mělo to 7 míst (dvě sedala byla skládací), žralo to asi 15  litrů, ale benzin byl tehdy za 2 kačky (normal), byla to rarita, druhé stejné auto jsem nikdy neviděl 😯https://autobible.euro.cz/skoda-superb-3000-ohv-pamatuje-vitezny-unor-1948/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Odesláno

Ještě že nedovalil toho křížence co se v něm vozila rodina oficiála Tříšky ...

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Ajdamek napsal:

Sem musel taky mladyho vyhnat, mi to furt boural :D

Tak to už je slušný kolejiště :D Já koupil letos malýmu základní sadu s motorizovaným vláčkem a jsou tam nějaký vyhýbky a mostek, a taky mi to pořád bourá, hajzlík :D Takhle si s tím ani pořádně nevyhraju.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Moje řeč, dostal jsem taky koleje a vláček. :D Je to jen taková osmička nebo ovál s mostem. Mladej mi to pořád posouvá. :D

Dnes teda naordinovaný pohyb po obědě u tchánovic. Bylo z toho 117km, v autě. :D Nejdřív hrad Košumberk a nějaká vánoční prohlídka, tu jsem bojkotoval, páč mladej kousek před cílem usnul, tak jsem jezdil s kočárem, poté cestou zastávka u obory za Novými Hrady a do Chotovic u Litomyšle na světýlka a domů přes Andrlův Chlum nad Ústím nad Orlicí, kde jsem si dal plněný bramborák. Takže jsem příjemně najezen. :)

Edit: Jo a v těch Chotovicích musí mít pána velmi rádi. Taková malá vesnice nebo spíš obydlená zatáčka a celý zarovnaný auty. K domům zatarasený vjezdy, zákazy vjezdu,trávníky rozježděný, stálo se tam na silnici a kde se dalo. Já a tchán jsme urvali místo na autobusový zastávce. :D Koukal jsem tam do jízdního řádu a autobus jet neměl, takže cajk. :D

received_599948020741491.jpeg

IMG_20191226_143106.jpg

IMG_20191226_143128.jpg

IMG_20191226_143307.jpg

IMG_20191226_155006.jpg

IMG_20191226_154702.jpg

IMG_20191226_162839.jpg

IMG_20191226_163435.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
před 6 hodinami, Vena garážmistr napsal:

A co jako tak si uděláš radost koupíš jedno pořádný auto postavíš ho někde do vitríny a je to. 

Jasně , děti cvakni řetězem z OBI k topení a nebo si kup hračku jako já - na tu ti nedosáhnou a prudit snad nebudou  😎

AT-6 Texan 1370 mm.jpg

Odesláno

No k letu to nemá daleko ,ale teď jsem se rozhoupal doopravit toho Pipera , co jsme rovnali ten podvozek. Trochu mne zaskočilo, že jsou škody na trupu / břichu větší než jsem čekal  :myslim     Jinak první lety až na jaře  (myslím na tebe, neboj)  :papa

Odesláno
před 2 hodinami, Fruktis napsal:

@Ajdamek odkud je ta autodráha?:)

Jinak nevíte kde by se dal sehnat natahovaci motorek Sekoken  W-3000

1899365518_261146350.search.jpg

Myslim ze ikea, kupoval jsem od kamarada, je to asi 5 sad dohromady.

Masinka je tam na baterky, ale je nejaka lina, pokoupim novou :)

Odesláno

Dneska jsem musel odvézt vyúčtování do práce neb jsem starej sklerotik při té příležitosti jsem se zastavil V OBI koupit dvojzásuvky a vypínače do gumárny. Pak jsem nainstaloval tatíkovy novou TV od ježíška. A pak jsem dodělával ten stůl v gumárně. Ještě až se zastaví Pepča tak doděláme elektriku a zas bude kousek gumárny hotový zítra budu pokračovat v nějakých menších přesunech v rámci gumárny. Aby jsem mohl zase po novém roce fungovat. 

A dva obrázky toho téměř hotového kouta:

WP_20191227_16_16_01_Pro.thumb.jpg.b277acf4db4ad9a37fbeab84bd1e8732.jpg   WP_20191227_16_16_28_Pro.thumb.jpg.7a311b45e8376eb94fabf542de40f735.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...