Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Samozřejmě že tam žádná nebude. Asi nějakej debil nedostal úvěr na dárky :D

Odesláno

Tak hlavně že si ho nevynutil devítkou .... a tentokrát v tom není vtípek, ironie ani sarkasmus. Fakt zaplaťpámbu.

Odesláno

Kdyz jste narazili banky - funguje vam placeni kartou ....?
Od nedele to je jednim slovem KATASTROFA mensi mesta benzinky ....
Jen doufam ze vzdy ten "zamitnuty pokus"  / nejen u me / nebude v case strzen - to bych mel kavu tak za 120 a ze jich uz bylo :D

Odesláno

dnes se mi v tom větru urval ,,napoleon'' na komíně a dělalo to kravál,  tak na střechu a opravit :super, když jsem konečně slezl dolů,  klepaly se mi kolena jak koze😪

Odesláno

@radim.1008 koukám že Venda je Tatrovák už od malička. @Lihous teď jsem dočetl článek o tom problému s platebníma terminálama a tam tvrdí že banky budou všechny pochybné transakce řešit samy aniž by si musel zákazník stěžovat nebo žádat o nápravu. A podle všeho to dělají terminály ČSOB resp. autorizační centrum té banky.

Odesláno

Jako že raději traktory než auta.

No včera jsem dopoledne opět porovnal nářadí v dílně páč v pátek jsme tam s Pepčou excelovali s jeho 306 měnili jsme silentbloky v ramenu na pravé straně. Pak jsem nachystal jednu OSB desku a přivrtal ji na místo na stěně v gumárně pak přijela ségra s Pepínem tak jsem nechal práce a věnoval se jim. Dneska asi dodělám ty dvě co tam chybí na tu stěnu, teda chybí dvě a kousek ale ten kousek tam dodám nejspíš až v průběhu obkládání stropu z nějakého zbytku teď se mi úplně nechce porcovat desku kvůli kousku.  

Odesláno

No že bych byl tak moc  pracovitej to bych neřek.  Ale tenhle čas ( cca 20.12 - 5.1) z jistých důvodů nemám moc rád a snažím se to moc neprožívat takže si na ten čas schovávám vždy takové drobnosti od kterých se dá odejít když přijede nějaká ta návštěva a abych neseděl doma a nečuměl na TV nebo do počítače celý dny.  Abych mohl odejít to je takový jako aby neřekli že jsem starej bručoun ale je fakt že mě to moc nebere tohle se honění aby všechno bylo pintlich aby bylo naklizeno napečeno navařeno jako kdyby se to všechno nemuselo dělat průběžně. Zrovna tak ty návštěvy  honit se lítat po příbuzných jen aby jsme to stihli zastavit se u všech aby nás nepomluvili že jsme se nezastavili jo já vím že když to nejde celej rok tak aspoň na ty vánoce by se měla rodina sejít. Já vím každej tvrdí jak má celej rok práce nad hlavu a že tvrdí jak je nepostradatelnej v tý svý robotě a proto že nestíhá tohle nebo tamto ale však to je život na ho.no se pořád za něčím honí.  Tohle období jsem měl raději když byla holka tak akorát kdy už s ní byla sranda a měla trochu rozumu z dárků ale tak to byli možná troje čtvery vánoce. Jednou se mi nějak povedlo že jsem se 20 ztratil z povrchu zemskýho a vrátil jsem se někdy 1.1 odpoledne a to se mi líbilo. Byl jsem zalezlej u jednoho známýho v hájovně šmajdal jsem po lese když se smráklo tak jsem zalez do peří vylez jsem když se rozednilo bez telky bez telefonu bez počítače dneska za to některý aj platí za takový pobyt. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...