Sawoy Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 U nás víkend ve znamení nového (devátého) člena rodiny. RichVa, radim.1008, regius a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Fruktis Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 @Klemoň letadlo je pořád ještě dobrý.. mě dneska nějakej podvratak na procházce převrátil v lese kočárek...měl štěstí, že uměl utíkat...byla by z něj jinak pečeně... naštěstí to skončilo jen boulí na hlavě, kočárek synatora nepustil ven...ale majitelé jediná starost jestli se jim coklovi neco nestalo...co si vyslechli se nedá publikovat..... ozzy56 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 No tak srovnávat dítě s koníčkem opravdu nejde. Ale odepsat v minutě 11 000,- tedy nepotěší . . . Citovat
Péťa Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 @Klemoň A proto od doby, kdy jsem fláknul s vrtulníkem o zem, lítám s dronem a na simulátoru Skutečné modely přenechávám těm, kteří to umí h4wk3y ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 Ale to je tak , že prostě létáš a nic se neděje - všechno je OK A pak stačí trocha nervů a průšvih je tu. Já jsem s tou krávou přistával za mnohem horších podmínek a kromě odskoku to nikdy nedopadlo špatně. prostě jsem se na to měl ten den vys... a jít si zalétat s houbou , kterou jsem měl také s sebou připravenou . . . Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 @Klemoň jo to máš pravdu..ale bylo tím myšleno,abys nevesel hlavu...může byt vždycky hure Letadlo se spraví a na jare bude zase litat Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 Já co mám Ducato tak jsem začal jezdit na přehazování kol do pneuservisu a tam mi kola i umyjí, ale vidím to až na konec listopadu, začátek prosince. Jinak dneska výlet s dětma na zříceninu hradu Krašov, pěkná 4km procházka po naučné stezce. Citovat
h4wk3y Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 před 38 minutami, Péťa napsal: @Klemoň A proto od doby, kdy jsem fláknul s vrtulníkem o zem, lítám s dronem a na simulátoru Skutečné modely přenechávám těm, kteří to umí Ja bych Vam mohl povidat... Jeste kdyz jsem letal drony (a tim nemyslim zadny DJI se stabilizaci a kdo vi co), ale zavodaky, kde mas vse v rukach... to bylo letanicko... 20s letu, 2 mesice cekani na dily a opravy :D... Proto uz jsem se na to taky vykaslal... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 Jo to je pravda. Ještě , že nechodím do hospody (tedy pravidelně) a nekouřím . . . Alespoň mi zbyde na nový motor Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 Dneska jsem držel neděli. Vstával jsem kolem 10 pak se tady na chvilku zastavil skorobráška Standa pochlubit se jiným autem Jeep Cherokee. Zalil jsem včera zasazený stromek a víno. Pak jsem seřídil hodiny v autech a po obědě jsem se tak nějak poflakoval po dvoře a pak doma u noťasu. Citovat
Lihous Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 @Klemoň Nam kdyz havaroval dron tak jsem ho neridil a tupe veril ze to dokaze a prd - za cca 3vteriny bylo nadelani pro nas levnejsi cca 14tis puvodne cca 45tis na odpis kdy jen oparava b ybyla cca 5-8tis. Tak se koupil jiny a letame dal jen krom GPS nepouzivam zadnou "asitenci" kdyz uz by mel zase spadnout tak alespon diky memu "umu" Jo nastve to o tom zadna ale pokud se nikomu nic nestalo mysleno lidi a zraneni - je to jenom o tom "nas .. rani" ikdyz pripoustim ne zrovna levnem .... Citovat
Klemoň Odesláno 28. říjen 2019 Odesláno 28. říjen 2019 Ale jo o tom žádná. Jen to nas... že to bylo tak trochu zbytečně. Ideální podmínky : počasí skvělé , letiště skvělé , okolostojící kolegové taktéž. . . . jen ta moje hlava to nějak nedala Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. říjen 2019 Odesláno 28. říjen 2019 Dneska zimni priprava pro vsechny mazliky Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. říjen 2019 Odesláno 28. říjen 2019 Já jsem dneska poklidným tempem dodělal nedostatky na zateplení v gumárně. Zateplil jsem vrata. Pak se zastavil @Klemoň trochu jsem mu pomoh s nápravou té jeho nešťastné sobotní události. A v mezičase jsem se snažil nabrat trochu síly z těch posledních slunečních paprsků. Fruktis a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. říjen 2019 Odesláno 28. říjen 2019 Klemon se Dneska taky zastavil a helfnul se zatazenim moto do garaze a opet prijemny pokec, dekuji Citovat
Klemoň Odesláno 28. říjen 2019 Odesláno 28. říjen 2019 JJ . Z každé návštěvy jsem si něco odnesl . Od Vény dvě pěkné "štěnice" od elektromagnetů + nějakou tu opravu a od Jirky polité auto. Tam jsem toho víc nestihl, protože jsem tam byl 1/3 času toho co u Vény . Ale oběma moc díky Citovat
Davidak79 Odesláno 1. listopad 2019 Odesláno 1. listopad 2019 Dnes oprava vozejku , včera se mi podařilo při couvání s 1,3t nákladu při rejdu natáhnou zástěrku s blatníkem pod kolo a jako na potvoru se držák blatníku zkroutil a prorazil gumu . Dnes objednaná pneu a rovnou jsem dal blatníky nové oba dva , rovnou jsem držáky vyhodil a blatníky přidělal na sajtny o kousek výš . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. listopad 2019 Odesláno 1. listopad 2019 ja dnes v ramci zimni udrzny prezul litaky na plechy - litaky umyte pomoci kyseliny solne od te hnede *neumím psát slušně*ky - nazyvane brzdovy prach - na jaro probehne mensi obnova laku a hlavne vymena naklepavacich zavazi za nalepovaci vymenil sem blinkry za diadem - nepresvedcily me - vratim se k originalum (Made in hungary) s kapkou barviva na obalu takze cca 15 let stare zarovky v blinkrech vratil sem 3 stare baterie do kovosrotu ani jedna uz nebyla pouzitelna (zatavene vicka a "voda zadna") - bohuzel jeda z nich byla ve voze takze jsem momentalne nepojizdny Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. listopad 2019 Odesláno 1. listopad 2019 Tak já jsem dnes hledal proč mi vlhne zeď v obýváku...a našel jsem že jde vlhkost odpadem u umyvadla ve spoji,nic není vidět,ani omakem,ale když dám na spoj WC papír začne vlhnout a vzlíná spojem vlhkost,ale nechápu jak to je možný??tak teď vysousim....minulý rok to tam nebylo....otázka jak to spravit?jestli spoj namazat nějakým lepícím silikonem,či trubku uříznout dát tam gumovou průchodku a 50mm trubku strčit až pod spoj...ještě si půjčím kameru a podívám se jestli tam není něco pricpanyho? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.