Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Klemoň letadlo je pořád ještě dobrý.. mě dneska nějakej podvratak na procházce převrátil v lese kočárek...měl štěstí, že uměl utíkat...byla by z něj jinak pečeně... naštěstí to skončilo jen boulí na hlavě, kočárek synatora nepustil ven...ale majitelé jediná starost jestli se jim coklovi neco nestalo...co si vyslechli se nedá publikovat..😤...

Odesláno

No tak srovnávat dítě s koníčkem opravdu nejde.  :bojim       Ale odepsat v minutě 11 000,- tedy nepotěší . . .  :(

Odesláno

Ale to je tak , že prostě létáš a nic se neděje - všechno je OK   A pak stačí trocha nervů a průšvih je tu. Já jsem s tou krávou přistával za mnohem horších podmínek a kromě odskoku to nikdy nedopadlo špatně. prostě jsem se na to měl ten den vys... a jít si zalétat s houbou , kterou jsem měl také s sebou připravenou . . .

Odesláno

Já co mám Ducato tak jsem začal jezdit na přehazování kol do pneuservisu a tam mi kola i umyjí, ale vidím to až na konec listopadu, začátek prosince.

Jinak dneska výlet s dětma na zříceninu hradu Krašov, pěkná 4km procházka po naučné stezce. 

Odesláno
před 38 minutami, Péťa napsal:

@Klemoň A proto od doby, kdy jsem fláknul s vrtulníkem o zem, lítám s dronem a na simulátoru ;) Skutečné modely přenechávám těm, kteří to umí :D

Ja bych Vam mohl povidat...

Jeste kdyz jsem letal drony (a tim nemyslim zadny DJI se stabilizaci a kdo vi co), ale zavodaky, kde mas vse v rukach... to bylo letanicko... 20s letu, 2 mesice cekani na dily a opravy :D... Proto uz jsem se na to taky vykaslal... 🤑

Odesláno

Jo to je pravda.    Ještě , že nechodím do hospody (tedy pravidelně) a nekouřím . . .  Alespoň mi zbyde na nový motor  :roker

Odesláno

Dneska jsem držel neděli. Vstával jsem kolem 10 pak se tady na chvilku zastavil skorobráška Standa pochlubit se jiným autem Jeep Cherokee.  Zalil jsem včera zasazený stromek a víno. Pak jsem seřídil hodiny v autech a po obědě jsem se tak nějak poflakoval po dvoře a pak doma u noťasu. 

Odesláno

@Klemoň  Nam kdyz havaroval dron tak jsem ho neridil a tupe veril ze to dokaze a prd - za cca 3vteriny bylo nadelani pro nas levnejsi cca 14tis puvodne cca 45tis na odpis kdy jen oparava b ybyla cca 5-8tis.
Tak se koupil jiny a letame dal jen krom GPS nepouzivam zadnou "asitenci" kdyz uz by mel zase spadnout tak alespon diky memu "umu" :)

Jo nastve to o tom zadna ale pokud se nikomu nic nestalo mysleno lidi a zraneni - je to jenom o tom "nas .. rani" ikdyz pripoustim ne zrovna levnem ....

Odesláno

Ale jo o tom žádná. Jen to nas...  že to bylo tak trochu zbytečně. Ideální podmínky : počasí skvělé , letiště skvělé , okolostojící kolegové taktéž. . . .   jen ta moje hlava to nějak nedala  :bacha

Odesláno

Klemon se Dneska taky zastavil a helfnul se zatazenim moto do garaze a opet prijemny pokec, dekuji 🥰👍

Odesláno

JJ . Z každé návštěvy jsem si něco odnesl . Od Vény dvě pěkné "štěnice" od elektromagnetů + nějakou tu opravu a od Jirky polité auto. Tam jsem toho víc nestihl, protože jsem tam byl 1/3 času toho co u Vény  😎 .   Ale oběma moc díky :papa

Odesláno

Dnes oprava vozejku , včera se mi podařilo při couvání s 1,3t nákladu při rejdu natáhnou zástěrku s blatníkem pod kolo 🙄 a jako na potvoru se držák blatníku zkroutil a prorazil gumu . Dnes objednaná pneu a rovnou jsem dal blatníky nové oba dva , rovnou jsem držáky vyhodil a blatníky přidělal na sajtny o kousek výš .

Odesláno

ja dnes v ramci zimni udrzny prezul litaky na plechy - litaky umyte pomoci kyseliny solne od te hnede *neumím psát slušně*ky - nazyvane brzdovy prach - na jaro probehne mensi obnova laku a hlavne vymena naklepavacich zavazi za nalepovaci
vymenil sem blinkry za diadem - nepresvedcily me - vratim se k originalum (Made in hungary) s kapkou barviva na obalu takze cca 15 let stare zarovky v blinkrech

vratil sem 3 stare baterie do kovosrotu ani jedna uz nebyla pouzitelna (zatavene vicka a "voda zadna") - bohuzel jeda z nich byla ve voze takze jsem momentalne nepojizdny

Odesláno

Tak já jsem dnes hledal proč mi vlhne zeď  v obýváku...a našel jsem že jde vlhkost odpadem u umyvadla ve spoji,nic není vidět,ani omakem,ale když dám na spoj WC papír začne vlhnout a vzlíná spojem vlhkost,ale nechápu jak to je možný??tak teď vysousim....minulý rok to tam nebylo....otázka jak to spravit?jestli spoj namazat nějakým lepícím silikonem,či trubku uříznout dát tam gumovou průchodku a 50mm trubku strčit až pod spoj...ještě si půjčím kameru a podívám se jestli tam není něco pricpanyho?

IMG_20191030_201340.jpg

IMG_20191030_201437.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...