Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera a dnes jsem dělal na rekonstrukcí balkónových zábradlí. Minulý týden jsem to připravil - zabetonoval díry po starém zábradlí, opravy omítek kolem, nátěry okapnice. No a tento víkend jsem nařezal 27 prken svislých i 6 prkna 4 metrová podélná, obrousil to a 2 x natřel lazurním lakem, teď to schne. Ještě nekončím dostane to nátěr celkem 3x před montáží. Teď vymýšlím jak udělat uchycení zboku, aby drželo a nebylo zabetonované v díře ve zdi. Jde o to. že jsem sám a sám nemůžu usadit 4 metry dlouhý trám pokud bych ho zabetonovával do zdi jako spodní držení vnitřku zábradlí.. 

Odesláno

Vy ste lopaty :)

Radim má pravdu, jezdil mi po "926" :D

To jedno okno je totiž severní strana, do silnice mám WC a koupelny + jeden děcák. A pro miníka, vymyslel to projektant :P Já po něm chtěl jen drobné úpravy, jako smazat komín v obýváku (krb opravdu nééé) a v podkroví měl takový tunel, aby byly větší místnosti (raději jsem nechal zvětšit chodbu).

Výstřižek.JPG

Přízemí - půdorys.jpg

Podkroví - půdorys.jpg

Odesláno
před 23 hodinami, Fruktis napsal:

@Péťa dlouho :aut

Znamej si takhle chtěl ručně rozvozit tři tatrovky....druhý den co ho viděl soused, ho politoval a rozhrabnul mu to bagrem..do oběda měl hotovo:aut

Dneska je na horách hnusně...valeci den..včera výlet do trutnova na nádraží..:)

Ja mel 4 tatrovky a za 3 vikendy rozvozeno. U 350 kolecka jsem to prestal pocitat 😂😂😂😂😂

Odesláno

jeste jsem neudelal, ale v patek "musim" na svatbu kamaradovi, abych mu tu svatbu odsvedcil, bohuzel az se mu narodi potomek, se rozvede. Teď se prostě bojí tu svatbu zrusit, kvuli strachu o dite (komplikovane tehotenstvi). Nenapada vas nejaky rozumny proslov neutralni? Ja proste at premyslim, jak premyslim, tak jsem to situaci velice silne ovlivnen...... :( 

Odesláno

@Scratch ou to nezávidím...ale asi bych svedcit nešel...když vím že to pak skrecuje...můžou mu to odsvedcit úředníci...

Ale asi by se dalo použít, jak dlouho je znáš atd...A že jim přeješ vše nej do budoucna...A přípitek...nic dlouhého složitého a dojemneho...

Odesláno (upraveno)

@Fruktis zenu jsem jeste nepotkal :D , a ja mu tam jdu jako opora hlavne......... nechal to zajit daleko, myslel, ze se to vyresi, zlepsi, a ono nic..... ja prave znam jen jeho, znal jsem jeho byvalou pritelkyni jsme ve 20 letech pohrbili pred 2 lety.... Je tam toho smutnyho strasne moc a ja vlastne nevim, co mam rict :(, asi jak pises, neco kratkyho, jak je vsechou uzasny a uplne supa a jaka to bude rodinka a nazdar..... 😥😥😥😥😥

Vcera jsme se do 2 do rana projizdeli V8 aby prisel na jine myslenky....

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno
před 35 minutami, Pažout508 napsal:

Já s vejdou dělal papíry 😁👍. Slyšel jsem že si pražákovi zboural sloupek 😂

Co sloupek ... celou stodolu !!

Odesláno

P508 v teto barve je nadherna ale obavam se ze vnitrni prostor nebude o moc vetsi nez P407 obzvlast vzadu - predesilam ze jsem v tom jeste nesedel jen za tim
jel.

A to by byla velka skoda neb posledni skutecne pohodlny pesek byla P405  mysleno prostorem v zadu .... :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...