Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

už jsem se několikrát chystal něco o tom osvětlení vyhledat a nikdy sem se k tomu nedostal , páč mě to nesvítí, o víkendu to kuchnu jak to tam vypadá :D

Odesláno
před 8 hodinami, Davidak79 napsal:

už jsem se několikrát chystal něco o tom osvětlení vyhledat a nikdy sem se k tomu nedostal , páč mě to nesvítí, o víkendu to kuchnu jak to tam vypadá :D

Měl jsem tam vše připravené . Hnědý a bílý kábl z klacku , tak 15 cm dlouhý a rovně zastříhlý. A ty samý ale 3cm byly pripáskovaný ke krabičce co ukazuje symbol zařazeni..

Odesláno

dnes jsem byl zkouknout v Hornbachu co mají a nemají na mé projekty (miluju to slovo) :), při cestě z obchodu si říkám kouknu pod kapotu, co olej, voda a tak..., no otevřu kapotu a zírám jak jojo--odloupnutá barva po skoro celé šířce, tak jsem po tom přejel prstem a pak vyfotil :aut, zase zavřel a šel zpět do obchodu pro šmirgl a nějakou barvu ve spreji, oprava na parkovišti trvala 15 minut, bohužel zapomněl jsem pak znovu vyfotit, hlavně to už dál neporezne, auto bude mít v dubnu 5. narozeniny

P2280002.JPG

Odesláno
před 21 minutami, ozzy56 napsal:

sprej na dutiny koupím zítra, tam nemají..., zvláštní je, že rantl kapoty je OK,  gumu myslíš ten doraz?  ten je 5 cm od plechu

Jsem si zvětšil foto jsem na founu, ta drazkovana hrana mi připadla jak guma. 

Tak to jsem překoukl. 

Odesláno (upraveno)

to není guma, to je ten tmel, co se s ním vyplňují a těsní spoje, třeba kolem dveří a spoje plechů,  zaboha si teď nemůžu vzpomenout jak se jmenuje, no a ten tmel prostě vypadl

ten tmel--PLASTIZOL

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Ozzy56, slyšel jsem že tohle je slabina u Partnerů, že to zevnitř hnjje. Já tam teda zatím nemám ani puchýř, ale Ty to máš hodně, takhle jsem to ještě neviděl. 

Jinak co já dělal dneska? Celkem klasika, jen při cestě z práce na mě vyskočila klasická hláška Anti-pollution system faulty, takže paráda. Zajedu na diag a uvidíme co to bude. Snad ne filtr, i když 184tkm na tachometru by tomu celkem odpovídalo. Sakra teda. 

Upraveno uživatelem Šalda
Odesláno

Před rokem a něco skočila moje zubařka. Odešla v 70ti do důchodu. Od té doby jsem zubaře hledal. Až do prosince jsem měl klid. Před Vánoci mě začaly, ale zuby brát. Šel jsem k Zuzčině zubařce na bolest. Odvrtaný zub, nějaká vložka, za měsíc na vyčištění a zavření. Vzala mě do stavu, i když nové pacienty nepřijímá. Prý jen kvůli tomu, že k ní chodí manželka a syn. Teď v pondělí znovu o zub vedle. V úterý ráno jsem seděl opět na bolest v plné čekárně. Znovu odvrtat a za měsíc na vyčištění. Jsem rád, že mě vzala, protože v okolí nikdo nebere. A ta bolest, mi vystřelovala až pod oko. 

Odesláno
před 57 minutami, brixtr napsal:

... na všechny apeluji. starejte se o zuby ať nedopadnete jako já :D

Asi pozdě .... 🤭

Odesláno

Po trech neuspesnych pokusech s vymenou praskle odrazove plochy praveho zrcatka [u dodanych kousku zaklapavaci celisti nesedely +/- 2 mm zadna mira] si mototechnak zoufal a za cenu skla mi objednal na P 106 komplet zrcatko. Takze v jarnim pocasi roazborka tapecirunku dveri s 14Torx sroubama ve ctyrech rozmerech vymena a zazrak, vsechno funguje jak ma.:papa

Odesláno (upraveno)

Právě ověřen stav bodového konta řidiče ... A ejhle: 3 body!! Chvíli jsem zíral kde se tam vzaly a pak jsem si vybavil že jsem byl vloni na jaře odchycen u nás ve vsi cestou k pumpě pro cigára bez pásu.

Bylo to na místě za dvě kila a měl jsem za to že když to nejde do správního tak to tím končí. Zdá se že ne.

Takže jsem v jednom pytli s lidma co parkujou na invalidech nebo jezděj 120 v obci a dokonce jsem větší pirát a víc ohrožující ostatní než telefonisti. Fakt bezva :bacha:blicismajlik

Jak to že nemám minus 40 bodů za 10 let bez postihu? No protože 4 body za rok slušnýho ježdění se odečítají jen pachatelům.Kde to jsme?

Upraveno uživatelem Sawoy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...