Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem se celý den poflakoval, budiž mi k dobru, jelikož mimořádně pršelo,věnoval jsem své volné chvíle on TV Sebastianu Vettelovi a Kimmi Raikonnenovi. Formule 1, to nevynechám. Zbylé časové rezervy jsem věnoval  vyčištění červeného krasavce P3008. Kontrola oleje Buráka a spol.

Odesláno

Vcera M.Trebova setkani s clovickem ktery me dokazal podrzet v case nepeknem - bohuzel po skoro 10letech - navsteva tamni restaurace Exkalibr a pred timto kava na "kruhaci" u turku - nebyla spatna.

Dnes trosku divocina ale ziju rano ve 3,25 budicek a odjezd do Chotusic na burzu zprvu to vipadalo Ok ale pak zacalo prset a bylo to KO - prospal jsem cast dopoledne v aute chvilku koukal na Tv ....
No parkovali jsme vedle generacne mladsimu modelu a neda se rici ac nejsme priznivcem teto rady ze tam je jista elegance i proporcne to nebylo spatne - bohuzel  "vybava GT" mluvila za vse ....

010920183425[1].jpg

Odesláno

Lihouši, já su z Moravské Třebové,kdopak to byl? Asi neznám, už tam od 18ti nebydlím, cca 34 let... kus života..

Odesláno

Ta osoba je prekvapive zena ..... a tu tady asi nikdo znat nebudete.....  ;)
Navic neni z M.Trebove ale kousek okolo.
Co zaujalo bylo pekne namesti ....

Odesláno (upraveno)

Já bydlel do r.1985 na ul.Bránské téměř náměstí.  Potom do r.1989 v Liptovském Mikuláši - z leva Tatry z prava Tatry. Potom rok Brdy. Zatím zbytek života Polabská nížina, ale Orlické hory jsou mojí srdcovou tentononc.Motocyklovou. :) Cherchez la femme...

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Joo, jsou tam krásní jeleni, rozhledna. Ja jezdím k té věži vedle, k vojákům. Na druhé plošině mám dvě antény. :) A na Pastvinské přehradě hlídám četnickou ponorku... :D  A v úterý jedu na Masaryčku spáchat nový směrový spoj do salonu republiky.

Odesláno

Hedeč, tam chce můj předražený zlomek. Budiž, třeba ji klášter zhltne.... Zítra tím směrem, mezi dešti.

Odesláno

tak standartni sobotni akcicka
s kolegou jsme byly v praci - cely den v desti - fakt luxus smena
rano felda pres strechu v poli - vyletela z esicka kousek od firmy
o 30 minut pozdeji nejaka mazda MX5 nebo neco takoveho maleho pod plachtou a o kus dal naraznik ve stejne barve u piskovny ve Veltrubech
Praha v pohode jen jaksi turisti s destnikama a plastenkama - nebylo na co koukat - skoda

cestou domu po dalnici
0-8 km zuzeni na 2 pruhy - zvykly jsme si nastesti se tam da bezoecne jezdit 80 -100
25 - 28 km zuzení na 2 + 1 pruh - tusim ze o vikendu to zmeni na 1+2 a uz v kolone
29 km polak poslal kamion s privesem do prikopu prives skoro v poli - kamion na silnici
31 km nehoda 5 aut - polska dodavka s platakem - dalsi polska odtahovka s platakem dodavka Kosik.cz nejaky nemec v BMW a frarej s mazdou 6
a ve finale vola kamarad jestli mu pomuzem stehovat - teda uz mel prestehovano nastesti - takze jsme dorazily jen na ten zaverecny uklid

a zitra uz je v planu dorazit na jednu uklizeci akci ke kamaradovi ktery otevira hospodu ve vedlejsim meste

Odesláno

Dnes dopoledne v lese likvidace kůrovce než začalo pršet a odpoledne tchánovic a tchýňovic 60. Zítra ráno pomoc u kamaráda při připojování čerpadla do vrtu do hloubky 182m. 

Odesláno
V ‎30‎.‎7‎.‎2018 at 21:07, Charlie 1 napsal:

vzal jsem to zbiječkou,takže co ulítlo tak to ulítlo,bude mi to dělat kamarád co se tím živí,každopádně mezi obrubníkem a spodním napínacím drátem pletiva budou 3cm mezera,obrubníky tyto https://www.best.info/nas-sortiment/obrubniky-a-zlaby/best-linea/ ,protože sloupky mají průměr 8cm,podhrabovky jsou v 3 m délce drahý a hlavně jsou široký pouze 5cm to jsem nechtěl

obrubník.jpg

Tak jak pokračuješ?

Odesláno (upraveno)

Včera jsem vyměnil lambda sondu před katalyzátorem a potíže zmizely :super

Asi dva měsíce mi občas  "zaškytal" motor. Neměl jsem možnost v blízkém okolí diagnostikovat příčinu, tak jsem nejdřív vyčistil hrdlo škrtící klapky , potom jsem vyměnil svíčky a nakonec zkontroloval vizuálně vstřiky a nic nepomohlo. Díky předsedovi, Štěpánovi, @SV 24 v jedné osobě byla diagnostikována vadná lambda sonda. Porucha odstraněna. :super

Tímto bych chtěl poděkovat za ochotu a vstřícnost @HUGO BOSS, @Pe.Tr, @badisak a ještě jednou @SV 24 :super :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, Pe.Tr napsal:

dneska evidencka zitra ourad a prihlaseni  . a pak budem tunit :D

Ta motorka je nějaká kinder velikost ne?

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněn obrázek z citace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...