Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 18 hodinami, Rikic339 napsal:

Myslím že netřeba komentář :aut

Jasně že není - ty dvě roury co čouhají vedle židle jsou na uzení klobás ???  :D

Odesláno

Dnes vymena kabinoveho filtra a dezinfekcia klimatizacie, potom precitany clanok, v ktorom som sa dozvedel, ze vymena oleja v aute je doma zakazana, tusim zakonom o zivotnom prostredi a teraz, kedze je sviatok prace nepohnem ani prstom

Odesláno (upraveno)

Máš na mysli nějakou Autoerotiku? nebo jak se tomu říká? Klobáska --->> Výfuk :D

Edit: už mě napadl odpovídající výraz - exhaustofilie :D:D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Pokud bude stat v garazi a nebo nezaprsi jinak po zhruba dvou hodinach stani na parkovisti nase "vypada" jako odstin stribrnozlute :(
Strasnej ten "pyl" ale pred rokem ve Velichovkach zhruba konec kvetna to bylo neco kolem dokola jen repka !!
A ja tam byl v laznich 14dnu.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno (upraveno)

@MilanF1 - ještě jednou omluva za pondělní zdržování od práce. Ale hezky jsme pokecali :papa

@Radek Hurvajz - souhlas s @Lihous a já to vylepšil v pondělí na maximum - zapoměl si pootevřené okno a tak mám žlutý povlak i v autě. Jsem si zkusil tlesknout a pak 5 minut kýchal. Moc bezva zkušenost :blicismajlik

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Dnes odvezeny chybějící palubky na podbití po výměně střechy na chalupu. O prodlouženém víkendu mě čeká přeštukování vyspravené zdi, pak její natření, natření palubek a dokončení pobití stání z venku. 

A protože se blížila bouřka s krupkama tak jsem nacpal oba prostředky pod jednu střechu původně určenou pro jednoho. Kroupy naštěstí nakonec nepřišly, jen pořádný déšť.

IMG_20180503_160038.jpg.1086701ad9da75cb9300a651246a016d.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...