Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dopoledne jsem byl se zákazníkem na nákupu materiálu na jeho auto no auto VW Sharan taková dost jetá past to je. Ale sehnal prej zajímavej kšeft tak potřeboval auto dovybavit . Po návratu jsme se s tím hrabali asi do půl čtvrté zítra nebo pozítří ještě musím dojet jinam pro nějaké drobnosti a dodělat mu to.  Pak jsem byl ještě pomoct sousedovy se stavěním sloupků na plot.

Odesláno (upraveno)
V 6. 4. 2018 at 8:17, John_Ice napsal:

jsem si přečetl

https://www.novinky.cz/veda-skoly/465602-cesky-cmelak-jde-na-dracku-hnizda-se-vyprodala-za-par-hodin.html

a už týden honím čmeláky a nejde mi je uhnízdit

chci hold pomoci trochu přírodě

tak jsem dnes chytnul asi 5 čmeláku a když jsem je dával do čmelína,tak mi vždy ulítli, ani jeden nechtěl dovnitř....no opravdu super job,hlavně že vila pro čmeláka mě stála 2ku...

Jinak jsem napustil bazén a čistím ho...nechci poslouchat rozhlas, že mám v červnu šetřit s vodou....

Upraveno uživatelem John_Ice
Odesláno (upraveno)

Musíš chlapče chytit královnu, leč ve většině případů královna již trůní doma a do čmelína ji těžko dostaneš. :

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

No nevím, na chalupě mi bydlí jedni na dvoře a další někde u hromady kamení na zahradě. A soused vedle má včely, takže za čmelín utrácet nebudu :D

Guest minimaxa
Odesláno

Mám to od dovozce za velkoobchodku, obávám se, že na takovou cenu by neslezla. 

Odesláno
před 12 hodinami, Zodiak napsal:

Musíš chlapče chytit královnu, leč ve většině případů královna již trůní doma a do čmelína ji těžko dostaneš. :

a co asi teď lítá?

a jelikož ještě nemají pil na nohách tak určitě netrůní

Odesláno

To bylo v přeneseném slova smyslu. Každý z nás má doma "královnu", i když není zrovna čmeláčí, tak ta moje pořád bzučí...... :D

Odesláno

Tak dnes jsem odevzdal jednu zakázku, pomohl jsem opět sousedovy se sloupky na stavbě plotu. A převzal jsem si balík od DPD přišli nějaké drobnosti na C2 takže jsem ji zavezl do garáže a nové věci hned nainstaloval. Ofuky do oken a gumové koberce na míru. Vím že někteří zdejší uznávají jen textilní koberce ale já měl vždy v autech jen gumové a jsem tak spokojený.

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, pavelu96 napsal:

Dneska se za námi stavil na školení jeden z našich šéfů...:mrk

ježiš to je nádhera!!

Upraveno uživatelem minimaxa
Odstraněny obrázky z citace!!!
Odesláno

Dneska se nemåm čím pochlubit. Sice jsme byli v mém srdečním městě Teplice nad Metují - tam, co ježci před náklaďákem s Toma Natura skáčou pod kola, ale od rána jsem se tak nějak kroutil a udělala se mi boule mezi uchem a levou čelistí, sice nic velkého, ale krajně nepříjemně na dotek bolí. Dopr...nejspíš  jasné příušnice, které jsem nikdy neměl. Ještě na netu píšou, že horší forma ve vyšším věku je na varleti...  Koule jsou zatím v pohodě.... 

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)
před 22 minutami, Zodiak napsal:

Koule jsou zatím v pohodě.... 

Kde že se ti to udělalo? :D

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno
před 11 hodinami, Zodiak napsal:

Dneska se nemåm čím pochlubit. Sice jsme byli v mém srdečním městě Teplice nad Metují - tam, co ježci před náklaďákem s Toma Natura skáčou pod kola, ale od rána jsem se tak nějak kroutil a udělala se mi boule mezi uchem a levou čelistí, sice nic velkého, ale krajně nepříjemně na dotek bolí. Dopr...nejspíš  jasné příušnice, které jsem nikdy neměl. Ještě na netu píšou, že horší forma ve vyšším věku je na varleti...  Koule jsou zatím v pohodě.... 

no spíš můžeš být bohužel neplodnej

Odesláno (upraveno)

Při vší úctě si myslím že tato varianta ho už tolik netrápí.

No já jsem zatím jen vstal došel jsem k našim obstarat " dobytky " . A teď se rozhoupávám k nějaký činnosti ale asi se dnes budu muset hodně zhoupnout abych se rozeběhnul po těch 4 dnech dosavadního volna jsem utahanej sice jinak než z práce ale jsem . Takže na So + Ne jsem si naordinoval jen takové to lehké poflakování po dvoře aby to vypadalo že něco dělám.

Tak jsem se rozhoupal a dodělal další zakázku z tohoto týdne. Ve středu jsem to začal tvořit a dnes jsem to dodělal. Zákazník auto provozoval na zdravotnické převozy a teď to bude jezdit doprovody nadměrným nákladům takže se montovala majáková rampa a dělal jsem magnetické nápisy. Polepy šrafování se dělali už dříve.

WP_20180413_004.jpg.b3341db2b9afaf4d89b87d15fc2444a1.jpgWP_20180413_002.jpg.fd0faa016cb52e60dc90a3fc2b7855fb.jpg

Upraveno uživatelem Vena garážmistr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...