Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lukáši a kolikátý potomek to bude? Už jsem u Vás dlouho nebyl tak ztrácím přehled.  Jen si pamatuju jak se tehdy malá dokázala zprasit tou čokoládou co dostala že s náma statečně projížděla trasy srazu. 

O tom sexu kolegovi žena přenášela cca 10 dní a on už se bál chodit domů že prej tolik toho nebylo za celej předešlej rok.

Odesláno
před 2 hodinami, Péťa napsal:

Na to je nejlepší soulož ;) Opravdu!

Jak se to vezme, moje nyní 16náctiletá dcera se přenášela 14 dní, pak šla moje squaw na vyvolávačku, dodnes musím poslouchat, že jsem ji donutil, že to je špatně a mělo to být spontánní. Pointa příběhu je v tom, ač obětí bys byl, doma budeš vždycky pachatelem...

Odesláno (upraveno)

Takovej dnešek bych si rád zopakoval častěji,klídek pohoda pijánko,po ránu lehkéj nákup, příprava oběda ,s tim pomohla trouba :D,pečený kuře ,brambury,mamina byla celej den v práci takže mi do toho nikdo nekafral :D,uklidil jsem trochu po bytě a lehárko :D,před chvilkou přišla polovička z práce a že ptáka nechce,tak jsem ji vyrobil rychlýho hemenexa a já vyluxoval pekáč s kuřetem a jen funim 

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Jå v tom sluníčku běhal po zahradě, opravil děravé pletivo po proběhnuvší divoké svini, pořezat dřevo, vyčesat retrievra a zatopit v krbu, abych se z té "prdele" dostal. Nakonec to bylo k ničemu, jelikož zákonitá je nasraná, že se zítra musí do hokny.

Odesláno (upraveno)

To je dobrý, já byl u očařky minulý týden. Retrievra jsem nevyřezal, ani neobřezal, ale o masopustu tady jeden motoropilosochař vyřezal ze špalku vodníka a v dubenci nám ho prý nainstalují k rybníčku. :) Jsem zvědavej.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

A jak tak bádám, coby přívrženec Járy Cimrmana, měl bych se jet do Humolce podívat na Hliníkárium. :)

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Já byl v lázních jednou, listopad 2007. Karlovy Vary lázeňský dům Tosca. Na 14 dní. Po týdnu jsem "emigroval" a dobrovolně šel do práce. Už mě nikdo na jakýkoliv ozdravný pobyt nedostane. Dokud se hejbu, lelkovat nehodlám.

Odesláno (upraveno)

Dnes a včera sme absolvovali s deťmi posledné dva preteky tejto sezóny. Pred nami je teda letná sezóna lyže vymeníme za bicykle a bude sa pretekať ďalej :D20180311_123303.jpg

Po pretekoch to vyzeralo takto:

Upraveno uživatelem dusan2
Odesláno

Dneska jsem si vyzvedl daňové přiznání a přehledy, ve středu to odevzdám a už jen čekat až pošlou prachy. Taky jsem zkusil objednat z Lidl shopu, tavnou pistoli a multifunkční detektor. U nás Lidl na týden zavřeli a jet jinam se mi nechtělo. To těch 56kč za poštovný je paráda, projel bych víc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...