Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

FrantaCV: Nepoznas ftip? :D

PS: kdyz zapnu na chalupe cirkularku a v chalupe naproti zacnou pect tak to stejne spadne na nejakych 350-360V :myslim

Odesláno

Dnes jsem ubližoval přírodě.... :mad: Vlaštovkám jsem sundal počínající stavbu hnízda v okně pokoje (který se bude letos přestavbovat, takže tam bude rambajz), holt to postavěj jinde holky jedny šikovný....

Likvidoval jsem (po delším váhání) sršní hnízdo.... zatím stavěla královna, tak jsem jí občas pozoroval při práci.... Počkal jsem, až z hnízda odlétne a hnízdo a přístupovou cestu jsem postříkal jakýmsi Biolitem.... Nevím, jak tyhle prostředky přesně působí, byl to takový pokus odradit jí a naznačit, že tohle není vhodná stavební parcela (v dílně).... :roker

Odesláno

Franto tak ať ta práce vydrží co nejdýl nejlíp až do důchodu.  A co se týče propadlých zkoušek o tom mi povídej.  Když jsem v 97 končil na vojně tak si nás řidiče zavolal náčelník autoprovozu a řekl kdo zítra dovalí flašku rumu dostane " bumážku" na vleky kdo dovalí flašku vizoura dostane i na autobus. A já na to náčelníku na co autobus mě stačí ty vleky. No a v 2001 jsem za rozšíření na autobus dal skoro 20 litrů. A za těch skoro dvacet let co se volantem živím mám 13 roků odjetých s busem.  V první práci SÚS jsem získal strojničák na kolové nakladače a spoustu takových vehiklů no samozřejmě že po čase co jsem odešel mi neopakováním školení propadnul a teď už ho asi obnovovat nebudu.

Jinak dnes jsem měl ranní a jen trochu mě zlobil autobus.

Odesláno

Pro Vvitty 

Nezáleží na napětí ale jaký proud tebou protéká. I 60V stejnosměrných mne dokázalo sundat z montážních schůdků :mad:

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, FrantaCV napsal:

Když Tě to "flákne" tak ten rozdíl nepoznáš:myslim  o 10V na 1f a 20V na 3f.:aut

To mi připomnělo. že včera jsem si hrábnul.... :aut

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno
před 13 hodinami, Klemoň napsal:

Pro Vvitty 

Nezáleží na napětí ale jaký proud tebou protéká. I 60V stejnosměrných mne dokázalo sundat z montážních schůdků :mad:

Ne ze by to spolu tak trosku nesouviselo...

Odesláno (upraveno)

Napětí Odpor Proud 

Ja vím, všechno jsem nezapomněl :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

To je sice pravda ale vyčerpání dokáže své :myslim.

Je tomu "pár" let dozadu kdy mne pro vyčerpání a únavu rukou museli z lan a karabin odpojit a sundat kamarádi. :mad:

Od té doby už jsem nic takového nepodnikl :cool:

Odesláno

Dnes jsme na srazu Dacia. Sešlo se nás 6970 lidí a přijeli jsme v 1700 autech :papa

IMG_20170610_133322.jpg

IMG_20170610_133314.jpg

IMG_20170610_133306.jpg

IMG_20170610_133257.jpg

IMG_20170610_133354.jpg

Odesláno (upraveno)

Jako že: když  kamarád vymlaskne lahev vodky a já lahev džusu, tak statisticky oba nafoukáme 2 promile.:D:D:D

Upraveno uživatelem FrantaCV

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...