Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm tak teď bych mohl s Vénou polemizovat o tom co je a není pravda. Z pohledu své profese mohu porovnat kurýry PPL, DPD, In Time, Geis DHL a Českou poštu. Poštu a PPL znám trošku i ze vnitř.  :roker

Určitě souhlasím, že hromada "vylepšení" to spíš zhoršila, ale 50 % problémů koncového zákazníka je jen o lidech kteří doručují. Více to nebudu komentovat - jsme Peugeot forum a ne distribuční centrum.  :papa

Odesláno

Taky si myslím, že je to o hodně o lidech a celkem i chápu, že ty podmínky tam nejsou růžové, ale když jedna pošťačka je ochotná a příjemná a vedle ní sedí jiná, která tu práci dělá s viditelným odporem, tak se nemůže nikdo divit, že i zákazníci potom bývají nepříjemní.

Odesláno

Já taky netvrdím že všechny problémy jsou v systému pošty ale ono vše souvisí se vším a i spousta těch lidí kteří tam pracují je znechucena tím jaké mají podmínky atd. Samozřejmě že profík by neměl před zákazníkem dávat okatě najevo že cosi shnilého se nalézá okolo pobočky.  Já osobně ač píšu že bych měl trochu za ČP kopat tak jsem se s nima rozešel a když nakupuji někde na e-shopu  a nemají na výběr jiného dopravce než ČP tak tam nenakoupím. Ano pošta mi balíček uloží a můžu si ho vyzvednout na pobočce v nějakém termínu který mi vyhovuje víc než když mi tluče balíkář na vrata v okamžiku kdy jede okolo. Ale i tohle se dá řešit žádostí o doručení na termín který mi vyhovuje nebo si balík nechám doručit k rodičům kteří jsou v důchodu a jsou většinu času doma.

Odesláno

Ne sice dnes, ale už včera jsem byl taky na poště. Lidí mraky a za přepážkou byli všichni v pohodě a s profesionálním chováním. Tadyna poštách v okolí to tak naštěstí máme a platí to i pro doručovatelky. Něco jiného je už třeba vedoucí (paní) pobočky nebo oblastní manažer...

Ono to ti zaměstnanci asi nemají fakt jednoduchý, je na ně velký tlak (třeba i ty doručovatelky s GPS). A ty předpisy... Zrovna včera paní na přepážce rozdýchávala, že ji jeden zákazník poslal do... Nevím přesně, ale pochopil jsem, že měl na účtu -10,- Kč, tak to tam poslal (zaplatil něco za to), ale za připsání mu zase strhli poplatek a byl opět na stavu -10... [emoji2]

Odesláno
V 3. 12. 2016 at 17:33, RichVa napsal:

Tak po předvčerejší úspěšné STK :D dnes natankována plná nádrž .... a hláška, že došlo aditivum pro FAP :( . Tak holt v pondělí navštívím servis a uvidíme.

Tak dnes doplněno aditivum. Na podruhé, protože na první návštěvu si servis objednal kapalinu v kyblíčku a až když zvednul auto zjistil, že tam mám pytlíček. 

Co mě ale potěšilo, tak prý je FAP naplněn na 40% .. na to že je najeto 178 kkm dobrý výkon. Takže by ještě mohl něco vydržet. 

Odesláno

no vzhledem k tomu, že v chytré knížce je u mého motoru životnost FAP 180 tisíc km a auto jezdí poslední dobou dost po městě (průměrná rychlost podle PC 38km/h :-( ) tak jsem to čekal horší. Ale to jsme mimo téma. 

Dnes jsem vytáhl 207mu dcery z garáže, dostala zimní kapalinu do ostřikovačů a zítra s ní mažu za dcerunkou do hlavní vsi (Praha). A od příštího týdne si jí tam i nechá.

Až jí tam někdo potkáte, ne že na ní budete troubit - je to holka z okresní vsi a určitě nebude jezdit jak se má :-)

Odesláno

Včera sem byl v Brně na koncertě Udo Dirkschneidera a bylo to hooodně luxusní :super:super:super:super, ještě teď mě trochu píská v uších :aut, jenom to parkování, katastrofa :grr, najít večer v Brně místo, ještě když je tam taková akce, je skoro není možný.

Odesláno

V týdnu sem od jedné slečny koupil hever na kolečkách za cenu šrotu protože nefungoval ten pumpovací mechanizmus a nešlo jej vlastně jak vyzkoušet.

Dnes sem to rozebral vyčistil a složil, nalil brzdovou kapalinu (nic jiného sem doma nenašel) a teď jej testují pod služebním Boxerem jestli nepadá 

Odesláno

Výlet do Polska na trhy, Klodsko-tam je prázdo 1/3 původních stánků, z Klodska do Kudowé a prima, koupil jsem si vzduchovku s kukrem ;) a sobota v čudu

Odesláno (upraveno)

Lukáši když by jsi tam nalil motorovej olej nebo převodovej budiž ale myslím že brzdovka bude řídká a bude to propouštět. Dnes ráno dokud sem byl fit a neměl jsem "stařecký třes" rukou jsem zkusil pro mě neprobádanou disciplínu. Ela chtěla ozvláštnit tablet aby jí ho holky ve škole záviděli.Tak jsem ho potáhnul folií. Večer dodám fotku.

.1481444809327.jpg

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
doplnění fotky
Odesláno (upraveno)

Včera jsem byl v Kaplici na Krampus show 2016. Jen mě udivilo, že krampusáci dělali hluk jen různým boucháním, ale jinak byli ,,němí". Na závěr byl přes pět minut trvající ohňostroj. Paráda a nádherné masky i předvedení. Mohu jen doporučit. Je pravda, že zpáteční cesta z Kaplice do Č.B. byla v koloně. Při cestě tam, jsme se z 75% vyhnul koloně na Kaplici.

A zde je pár fotek:

DSCF2267g.jpg

DSCF2288.jpg

DSCF2289.jpg

DSCF2299u.jpg

DSCF2326.jpg

DSCF2347.jpg

DSCF2355.jpg

DSCF2366.jpg

DSCF2372.jpg

DSCF2381.jpg

DSCF2385.jpg

DSCF2394.jpg

DSCF2397.jpg

DSCF2400.jpg

DSCF2410.jpg

DSCF2415.jpg

DSCF2419.jpg

DSCF2431.jpg

DSCF2445.jpg

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Tak dneska hned po ránu odřený lak na fabii a prasklá poklice :-(

Jel jsem v městě po hlavní, nic za mnou, tak pěkně zastavím, aby přešly děti po přechodu a nějaký mladý řidič mi odřel zadní blatník. Vyjížděl z náměstí (vlastně slepá ulice s parkovištěm). Není to naštěstí moc, ale lakovat se určitě bude. Nejprve se chtěl nějak vyrovnavat, ale nakonec jsme sepsali hlášení o nehodě. Asi dobře, proklepl jsem si ho na netu a je hlášen na OÚ a je v exekuci... Tak jsem se zastavil rovnou v pojišťovně a tam velká ochota, jen mě překvapilo, že i on jim musí tu nehodu nahlásit, aby to dál řešili (podepsal hlášení)...

No uvidíme, hlavně že jsou plechy OK.

Odesláno

Tak ono je to naštěstí opravdu jen trochu odřené. Píšu o tom, aby ostatní věděli, že je v takovém případě asi opravdu nejlepší zrovna viníka naložit (pokud se dá) a odvést do té pojišťovny...

Odesláno

JJ mame osobni zkusenost pred lety s branou nejak se nam tam u ni tocil kamion a navesem si "lehce" strejchnul a ujel .....
Nastesti ne daleko a diky PCR a MP se vse doresilo ale byl jsem obeznamen ze pokud "vynik" nic nenahlasi mam proste jako poskozeny smulu.

Brana.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...