Vena garážmistr Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Teď jsem došel z roboty. K normálnímu výkonu my přidali ještě smluvní jízdu. Od Fórum Karlín do hotelu Expo na výstavišti. Mělo to dát hodinu byla z toho hodina a půl. Protože u toho hotelu bylo domluveno kde autobusy otočíme ale ten maník co měl zajistit otevření závory na to zapomněl, byli jsme tam dvěma normálníma a jedním kloubovým busem. A samozřejmě že oba dva kolegové co tam se mnou byli jsou u firmy za čtrnáct dní tejden a prahu neznají tak jsem je tam musel dovést a když jsme zjistili že se tam neotočíme a budeme z té ulice muset couvat tak ten od toho kloubáku dostal záchvat že nikdy s takovou krávou necouval a natož aby strkal zadek do světelné křižovatky s kolejema. Takže jsem to musel vycouvat já aby jsme se od tama dostali naštěstí tam s náma byl solidní dispečer no ale stejně to bylo zdržení na 20 minut. Fakt by mě zajímalo za co ty nový berou stejný peníze jako my když nic neumí a taková blbost je dokáže rozložit. Citovat
Lihous Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Za co berou penize - za to ze si o ne proste reknou. U nas mame mladi ze skoly sic s papirem ale jen s natazenou rukou - dej! Prava to maji nastudovane od A po Z ale jedna z povinnosti v praci pracovat to jim mnohdy nic nerika. A jelikoz moc lidi nejsou tak "oni" dostanou a "nam" jen strhnou. Citovat
Lihous Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Jak kde a jak kdo - u nas mame povinosti v popredi pravu a funguje to. Ale to je na dlouho a neni to k tematu - myslim ze vetsina ma podobne zkusenosti. Citovat
radim.1008 Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Včera jsme se s kamarádem u nich pokoušeli ztrestat basičku plzně. Skoro se nám to povedlo. Dnes bude asi odpočinkový den. Akorát půjdu zatopit. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Já včera strestal basičku Bráník Dnes sem načal druhou, mezitím složil palubku ve služebním autě a trochu sem v něm zametl, pod pedály bylo tak na lopatku hlíny a bordelu Citovat
Milan+ Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Chceš říct,že sám v jednom jsi udělal basu brankáře. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Od rána do večera?? Žádnej problém Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 sobota ráno 6:°° - neděle ráno 3:°° jsem dal 31 kousků. Ale je to už nějakej pátek... Citovat
Milan+ Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Tak to máte hoši dobrej trénink. Citovat
Sniper17 Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Dnes dostal pavouk novej bejvák Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 před 6 hodinami, radim.1008 napsal: Včera jsme se s kamarádem u nich pokoušeli ztrestat basičku plzně. Skoro se nám to povedlo. Dnes bude asi odpočinkový den. Akorát půjdu zatopit. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: Já včera strestal basičku Bráník Dnes sem načal druhou, mezitím složil palubku ve služebním autě a trochu sem v něm zametl, pod pedály bylo tak na lopatku hlíny a bordelu před 37 minutami, minimaxa napsal: sobota ráno 6:°° - neděle ráno 3:°° jsem dal 31 kousků. Ale je to už nějakej pátek... tady je pežot klub, néé klub alkoholiků Citovat
Lihous Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Pred chvilkou jsem dorazil domu s dortikem Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 10 není pivo to je limonáda pro dospělý Citovat
Weri 605 Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Přebrala sem technickou "skříň" v kotelně... Myslím, že kdyby se převrhla.., způsobila by ekologickou katastrofu... Prej sem slila co se dalo a popsala to podle toho, čeho bylo víc... (Tak podle mě je jedno jestli se napije nitra nebo syntetiky.... ) ..upekla sem borůvkovej koláč... A pak si dala maraton z hadrem k večeři toustíky a teď du žehlit... Ne nejdu..., až zejtra... Citovat
Milan+ Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Technická skříň v kotelně a ředidla? To je dobrý. Citovat
Weri 605 Odesláno 20. listopad 2016 Odesláno 20. listopad 2016 Řikáme tomu kotelna..., ale už to není kotelna... neboj... Ta už je na mlatě.., co už neni mlat... Tady je to prostě trochu psycho.. Citovat
Klemoň Odesláno 21. listopad 2016 Odesláno 21. listopad 2016 No ono slejvat chemii do sebe není dobrej nápad ani venku na dvoře, natož v uzavřeném prostoru. Rostou po tom uši, prsa a oči lezou z důlku Weri Citovat
ozzy56 Odesláno 21. listopad 2016 Odesláno 21. listopad 2016 dnes jsem si přečetl článek http://www.auto.cz/co-se-stane-kdyz-vam-dojde-palivo-pozor-nejde-o-banalitu-jen-dotankovat-nestaci-100511?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu dozvěděl jsem se mimo jiné hovadiny, že u dieselu poznám elektrické čerpadlo v nádrži tak, že má pod kapotou balonek , nyní může psát do novin i tupé negramotné hovado Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.