Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď jsem došel z roboty. K normálnímu výkonu my přidali ještě smluvní jízdu.  Od Fórum Karlín do hotelu Expo na výstavišti. Mělo to dát hodinu byla z toho hodina a půl. Protože u toho hotelu bylo domluveno kde autobusy otočíme ale ten maník co měl zajistit otevření závory na to zapomněl, byli jsme tam dvěma normálníma a jedním kloubovým busem. A samozřejmě že oba dva kolegové co tam se mnou byli jsou u firmy za čtrnáct dní tejden a prahu neznají tak jsem je tam musel dovést a když jsme zjistili že se tam neotočíme a budeme z té ulice muset couvat tak ten od toho kloubáku dostal záchvat že nikdy s takovou krávou necouval a natož aby strkal zadek do světelné křižovatky s kolejema. Takže jsem to musel vycouvat já aby jsme se od tama dostali naštěstí tam s náma byl solidní dispečer no ale stejně to bylo zdržení na 20 minut. Fakt by mě zajímalo za co ty nový berou stejný peníze jako my když nic neumí a taková blbost je dokáže rozložit.

Odesláno

Za co berou penize - za to ze si o ne proste reknou.

U nas mame mladi ze skoly sic s papirem ale jen s natazenou rukou - dej!
Prava to maji nastudovane od A po Z ale jedna z povinnosti v praci pracovat to jim mnohdy nic nerika.

A jelikoz moc lidi nejsou tak "oni" dostanou a "nam" jen strhnou.

Odesláno

Včera jsme se s kamarádem u nich pokoušeli ztrestat basičku plzně. Skoro se nám to povedlo. :D Dnes bude asi odpočinkový den. Akorát půjdu zatopit. ;)

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

sobota ráno 6:°° -  neděle ráno 3:°° jsem dal 31 kousků. Ale je to už nějakej pátek...

Odesláno
před 6 hodinami, radim.1008 napsal:

Včera jsme se s kamarádem u nich pokoušeli ztrestat basičku plzně. Skoro se nám to povedlo. :D Dnes bude asi odpočinkový den. Akorát půjdu zatopit. ;)

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

Já včera strestal basičku Bráník 

Dnes sem načal druhou, mezitím složil palubku ve služebním autě a trochu sem v něm zametl, pod pedály bylo tak na lopatku hlíny a bordelu 

před 37 minutami, minimaxa napsal:

sobota ráno 6:°° -  neděle ráno 3:°° jsem dal 31 kousků. Ale je to už nějakej pátek...

tady je pežot klub, néé klub alkoholiků :P

Odesláno

Přebrala sem technickou "skříň" v kotelně... Myslím, že kdyby se převrhla.., způsobila by ekologickou katastrofu... :) Prej sem slila co se dalo a popsala to podle toho, čeho bylo víc... :D  (Tak podle mě je jedno jestli se napije nitra nebo syntetiky.... :D )

..upekla sem borůvkovej koláč... A pak si dala maraton z hadrem :) k večeři toustíky a teď du žehlit...

Ne nejdu..., až zejtra... :D 

Odesláno

Řikáme tomu kotelna..., ale už to není kotelna... neboj... :)  Ta už je na mlatě.., co už neni mlat... Tady je to prostě trochu psycho.. :D 

Odesláno

No ono slejvat chemii do sebe není dobrej nápad ani venku na dvoře, natož v uzavřeném prostoru. :myslim

Rostou po tom uši, prsa a oči lezou z důlku Weri  :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...