radim.1008 Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Tam prý odtěžují násyp před místem, protože je moc těžký na podloží, které by se mohlo dát do pohybu. Prý je to nejdéle stavěná dálnice v Evropě. Řekl bych spíše ostuda. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Eskatada me sere kazde pondeli a lochkovsky tunel kazdou stredu a 2x do mesice ve ctvrtek kdyz tama jezdim Citovat
MJSytic Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Estakáda Jaro 18? To si dělají srandu, ne? Ale tak jestli to budou dělat ve dvou lidech s krumpáčem a lopatou, jako tu Proseckou, tak je termín dle očekávání Citovat
vendelinek Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 To bude při nejmenšim v příští pětiletce, ,tomu bych spíš věřil ,vono jim to zase spadne, až to budou mít skoro hotový, ne že bych jim to přál, ale stát se může do tý doby cokoliv Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Sawoy Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Ohledně estakády jsem se včera dočetl že jaro 18 je optimismus protože 1) nikdo přesně neví jak komplikovaný je tam podloží - nějaký vrstvy navážek apod. 2) nikdo přesně neví jak moc se tam při zakládání šidilo a zírají jaky odkrývají průsery v odtocích vody apod. 3) dělaji tam na dvě směny po osmi lidech a víc nemá smysl protože by se tam prostě nevešli Psali to v Blesku tak to musí býr pravda. Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 A je to opravdu 18 (tzn. za rok a půl) nebo je to jen překlep? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Pokud si dobre pamatuji tak u te diry pred tim tak mesic rozebirali starej dum....jestli to nena souvislost a nekdo si vklidu postavi novej.... Citovat
Sawoy Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Překvapilo by tě to? Mě ani ne .... btw jak se ti jezdí poslední dva dny po Kostelecký? Citovat
MJSytic Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Na dvě směny? A není to málo? Mohlo by jich být 24 a dělat na směny 3, ne? Vybagrovat, až na skálu. Vyšalovat, vyželezobetonovat a za 3 měsíce je hotovo Lidi z baráků samozřejmě v případě nutnosti násilím přestěhovat a baráky zbourat Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Sawoy, jj pecka, kor kdyz semafor mam u výjezdu že zahrady, rano se mohli vsichni posrat ze chci vyjet. Ale nedivim se jim po tech minutach co tam stoji Citovat
Sawoy Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Jo ... vpomněl jsem na tebe když jsem tam dneska stál .... a bomba byla včera když jsem vyrazil na zelenou a před pumpou proti mně vláček asi osmi aut od Kostelce a nehodlali to vzdát ... tak jsem se na...al a vzal to mezi kuželama přes to čerstvý. Nakonec se ukázalo že štrůdl od Kostelce byl až za skálu tak to chytráci lámali doprava do Lobko ještě před semaforem a uprostřed tý uzávěry se vraceli uličkama na Kosteleckou před Kovosem světla nesvětla. Citovat
Veverka Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 před 8 hodinami, oddie napsal: Tak to je dobrý, podle těch zkazek, co občas slýchám v práci, to skoro vypadá, jak když na hranicích Prahy zuří válka... Ona totiž většina "Pražáků" místo deštníku bere auto Citovat
parizov Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 před 2 hodinami, Sawoy napsal: Žiješ v Číně nebo kde? No, já si to v té Praze ve čtvrtek taky pěkně užil. Tak jsem se teď aspoň chvíli zasnil nad tou Čínou (43 hodin...) Citovat
vendelinek Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 To video jak se staveji mosty je taky pěkný Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Sniper17 Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Tak to je super ale obsluhovat bych to nechtěl ono bejt ve vzduchu s betonem na spodku Citovat
oddie Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 před 11 hodinami, Veverka napsal: Ona totiž většina "Pražáků" místo deštníku bere auto Naštěstí ani náhodou většina. Podíl veřejné dopravy v Praze je přes 2/3, na auta připadá zhruba 30%. Citovat
Hafity Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 před 11 hodinami, Sniper17 napsal: Tak to je super ale obsluhovat bych to nechtěl ono bejt ve vzduchu s betonem na spodku Ty bys nechtěl ERECTION MONSTER Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.