Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sobota neděle gril a pípa Holba Šerák

V pondělí přesun do Zlenic odpolko koupačka až sem se spálil 

Dnes posekaná tráva na půlce pozemku, začalo pršet tak sem se zahrabal do dílny a hrál si se soustruhem který pamatuje Žižku když měl obě oči :D a vyráběl jsem redukci na řadící páku do Saxa

Odesláno

Od soboty mám řádnou dovolenou. Víkend jsem tak nějak pro relaxoval. V pondělí jsem musel vyrazit na nějaké nákupy. Včera jsem rozhodnul že dotřu plot který jsem rozdělal o minulé dovolené. Chyběli mi 4 sekce do večera jsem zvládnul 3 protože mě od toho asi 5x vyhnal déšť. Takže jsem to dotíral dnes ráno akorát když jsem to dodělal přijela ségra s malým synovcem tak jsem pro dnešek vyhlásil opět relaxaci.

Odesláno

Dneska nic,po včerejší celodenní dvanáctce jsem odpočíval a připravoval se v leže na dnešní celonoční dvanáctku :)

odesláno z Lumie

Odesláno

Odpočinek před odjezdem na dovolenou, nastudovány nové smlouvy na elektriku a plyn (pěkná džungle). Praskla na to láhev portského.

Zítra hyjé směr Orlík Podskalí.

Odesláno

Sem se po obědě nudil tak jsme se švagrem prošmejdily dílnu a ty poklady co tam byly nemohly ležet ladem 

Takže jsme skusily z mosazi něco vysochat, použité nářadí soustruh a několik nožů a očka a pár dalších věcí 

1471097352331-1744403418.jpg

Odesláno

Včera koupaliště Milevsko, večer hospůdka Klučenice a trochu géčka.

Dnes jsem vypudil rodinu parníkem na Orlík a relaxuju o samotě.

Guest Scratch
Odesláno
V 15. 8. 2016 at 16:50, oddie napsal:

Na kole s děťátky, objeli jsme Staňkovský rybník kolem dokola, odhad tak 35km + asi 3km pěšky, kde se nedalo jet... 

Tam je krasne :)

Guest Scratch
Odesláno

Dneska jsem byl na 2 zamerovackach na podlahy a o vikendu v praci pro google. Za tri dny prace 6 lidi se to firme hodne vyplatilo. Tak jsem zvedav kolik z toho uvidim ja :)

Odesláno

Dnes som stretol minimálne 50 týchto autíčok na trase z maďarska do slovenských kopcov smer Hnúšta,  Tisovec atď.  Evidentne ide o nejakú súťaž všetci mali francúzske ŠPZ.  Nevie niekto o čo ide ? 

20160816_110653.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...