radim.1008 Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 Spodek Fordu stříknutý po pěti letech, nějaká ochrana byla akorát tak po nohy řidiče. Dál dozadu nebylo nic, normálně červeně zaprášená podlaha. Druhá fotka je aplikace vosku do dutin. Citovat
myšut Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 (upraveno) zničil jsem si asi 6 nehtů na rukách , jsem dořezaný od stahovaček,jak mají ostré konce ,zežraný prsty od solviny ,jaru ,vody, kartáče.... přeizolace většiny drátů,new termostat,kartáček na zuby je po smrti po neustálým drhnutí bloků.....zítra pokračování...http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=903 jdu předělávat tyč řízení,vyskakuje potvora Upraveno 6. červenec 2016 uživatelem myšut Citovat
Hafity Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 Řízení, nebo řazení? Na té fotce je něco na motoru, co vypadá, jak táhlo (tyč) řazeni.... Citovat
parizov Odesláno 7. červenec 2016 Odesláno 7. červenec 2016 Zatím nemůžu několik týdnů nic těžkého dělat, tak alespoň foto ze zahrady... Citovat
myšut Odesláno 7. červenec 2016 Odesláno 7. červenec 2016 (upraveno) řazení ,ale kunilo se toho více speciálně pro Hafity jsem to udělal žůžový.....http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=907 zadní diferák budu přetěsňovat zejtra ,plus lakování pravé strany ,co kdysi někdo dost odbyl....kutilové přede mnou a ty lemy ,.....ruky trhat za to... http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=908 Upraveno 8. červenec 2016 uživatelem myšut Citovat
Péťa Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 Dnes dokončena další část protipovodňové zábrany. U potoka to má nově 25cm a na čtyřech metrech to plynule přechází na 0cm. Všchnu hlínu katruji, tak to jde pomalu... Až vyroste travička, tak na tom kousku natáhnu ještě plot, ať je to hotové Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 jak bylo psáno vedle. . . výměna: olej,svíčky,všechny filtry. . . . teď piju 3. Kozla neměl jsem sebou pití tak to doháním Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 asi utopil telefon v bazenu v poradi 3 mobil za 10 let Citovat
parizov Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 Pokud jsi ho rychle vylovil, prý pomůže vložit ho do rýže. Vytáhne vlhkost... Citovat
vozzyn Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 Havlicek.Lukas: Jestli to je mobil s windousama, tak to není žádná škoda, vím co píšu . Citovat
vozzyn Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 tak to jo. Tak jak psal parizov, co nejdřív to vysušit, vydělat baterku a buď to dat někam na teplo nebo do té rýže, ale sténě není zaručený že to pomůže. Citovat
Péťa Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 I kdyby náhodou šel zapnout, nebude na ten telefon spoleh, může kdykoli umřít. Žádná rýže nepomůže. Ale na nespolehlivé stroje je Lukáš zvyklý, tak třeba by se s takovým telefonem cítil jako v zaměstnání Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 do ryze sem ho strcil hned jak sem ho vytahnul z vody ve vode fungoval pak sem ho skusil nekolikrat ozivit asi bez uspechu no prvni telefon byla Motorola Razr druhej Huawei a dnes Lenovo nejvic me sere ze se to stale vzdy kdyz to clovek nejmene potrebuje Citovat
Lihous Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 Cele odpoledne az do sameho vecera - dvouslozkove tekute sterace .....,snad to alespon vydrzi na sklech 3/4roku .... Odmenou je pocit ze jsem to aplikoval na 3 auta vcetne naseho Citovat
Almanil Odesláno 8. červenec 2016 Odesláno 8. červenec 2016 Jsem nevěděl, že tekuté stěrače jsou iv takových "namachrovaných" provedeních. Já jsem zjistil, už budu muset opravit brzdové trubky na Polu. Citovat
Veverka Odesláno 9. červenec 2016 Odesláno 9. červenec 2016 Zatím jsem stihl akorát tak vstát. Zííív... uáááh Citovat
Lihous Odesláno 9. červenec 2016 Odesláno 9. červenec 2016 Uz jsem o nich tady psal nekolikrat - je to za par kacek a vydrzi to na okne cca 3/4 roku / prvni baleni pred lety prez rok / snad jen aplikace je trosku "jina" a pracnejsi ....,nez klasicky sprej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.