Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Spodek Fordu stříknutý po pěti letech, nějaká ochrana byla akorát tak po nohy řidiče. Dál dozadu nebylo nic, normálně červeně zaprášená podlaha.

Druhá fotka je aplikace vosku do dutin. 

DSC_2126.JPG

DSC_2700.JPG

Odesláno (upraveno)

zničil jsem si asi 6 nehtů na rukách , jsem dořezaný od stahovaček,jak mají ostré konce ,zežraný prsty od solviny ,jaru ,vody, kartáče....

přeizolace většiny drátů,new termostat,kartáček na zuby je po smrti po neustálým drhnutí bloků.....zítra pokračování...http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=903

jdu předělávat tyč řízení,vyskakuje potvora

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno (upraveno)

řazení ,ale kunilo se toho více

speciálně pro Hafity jsem to udělal žůžový.....:authttp://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=907

zadní diferák budu přetěsňovat zejtra ,plus lakování pravé strany ,co  kdysi někdo dost odbyl....kutilové přede mnou a ty lemy ,.....ruky trhat za to...

http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=908

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

Dnes dokončena další část protipovodňové zábrany.

2016-07-08 16.47.53.jpg

U potoka to má nově 25cm a na čtyřech metrech to plynule přechází na 0cm.

2016-07-08 17.09.33.jpg

2016-07-08 17.28.09.jpg

Všchnu hlínu katruji, tak to jde pomalu... Až vyroste travička, tak na tom kousku natáhnu ještě plot, ať je to hotové ;)

Odesláno

tak to jo. Tak jak psal parizov, co nejdřív to vysušit, vydělat baterku a buď to dat někam na teplo nebo do té rýže, ale sténě není zaručený že to pomůže.

Odesláno

I kdyby náhodou šel zapnout, nebude na ten telefon spoleh, může kdykoli umřít. Žádná rýže nepomůže. Ale na nespolehlivé stroje je Lukáš zvyklý, tak třeba by se s takovým telefonem cítil jako v zaměstnání ;)

Odesláno

do ryze sem ho strcil hned jak sem ho vytahnul z vody

ve vode fungoval pak sem ho skusil nekolikrat ozivit asi bez uspechu

no prvni telefon byla Motorola Razr
druhej Huawei
a dnes Lenovo

nejvic me sere ze se to stale vzdy kdyz to clovek nejmene potrebuje

Odesláno

Cele odpoledne az do sameho vecera - dvouslozkove tekute sterace .....,snad to alespon vydrzi na sklech 3/4roku ....
Odmenou je pocit ze jsem to aplikoval na 3 auta  vcetne naseho :D

Odesláno

Uz jsem o nich tady psal nekolikrat - je to za par kacek a vydrzi to na okne cca 3/4 roku / prvni baleni pred lety prez rok / snad jen aplikace je trosku "jina" a pracnejsi ....,nez klasicky sprej.

krabicka.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...